• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Otteluseuranta (pl. Ilves)

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
384
#41
Eilen meni vihkoon, tänään oikein. Korjausliike vai arpapelin tulosta? Kyllähän Liiga on mukava työpaikka missä saa vetää täysin päin helvettiä ilman mitään tulosvastuuta. Tosin en tiiä onks videotuomaritkaan ammattilaisia vai "harrastajia" kuten tuomarit.
 

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
197
#42
Niin... eilen kaksi hyökkääjän autettua kontaktia maalivahdin kanssa. Toinen rajumpi, siitä jäähy, ensimmäinen höyhenen kevyt, siitä maalin hylkäys. Nyt taas sitten täysillä päin, eikä kumpaakaan edellä mainituista ratkaisuista.

Se olisi arvon Liiga-väki ollut EILEN Ilves-Kärpät-pelissä yhtä päätöstä tehtäessä se paikka miettiä, miten noihin halutaan suhtautua: otetaanko hipaisukielto (ei maalia) vai halutaanko, että maalille saa pelaaja mennä, etenkin työnnettynä (hyväksytään maali). Ei sitä nyt hitto soikoon voi edestakaisin vatvoa sen mukaan, mikä fiilis sattuu nyt just olemaan tai että eilisen päätöksen jälkeen huomattiin että ei se ollutkaan hyvä linjanveto. Nyt käytännössä linjaa ei ole ollenkaan, kun kukaan ei tiedä, kumpi noista on taas seuraavassa pelissä käytössä.

Sitten ihmetellään, mikä on kun Liiga ei vedä.
Jokos ne sai sille Suomelle annettua sen pelikiellon, niin on täydellinen 24h suoritus?
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 333
#43
Kun kyseessä on kotoinen liiga,ei mikään enää yllätä.Mielenkiinnolla odotan,mitä muita hauskoja juttuja tulee vielä kauden aikana eteen.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 332
#47
Tuskin seisoo Selin enää kauaa Hifkin päävalmentajana, kun tuota touhua katselee.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 332
#50
Samoin Rautakorvella alkaa pikku hiljaa penkki tutista. Eiköhän marraskuun puolella nähdä ensimmäiset potkut liigassa.
Tuskin Rautakorvella on vielä mitään hätää, eiköhän Leinonen hommaa uusia työkaluja, kun ei nykyiset näytä riittävän. Rautakorven asema tuossa organisaatiossa on aika vankkumaton.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 332
#52
On toi Ässien touhu kyllä karun näköistä, ekan erän jälkeen Pelsut johtaa 0-3.
 
Tykkää tästä: AQ21

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 333
#53
Tapio Laaksolta apina selästä KooKoota vastaan.Kotkaniemellä lienee enää yksi peli aikaa kääntää kelkka.Kyllä Ässät on surkea.
 
Viestejä
9 165
#59
Satakunnan derbyssä Ässät 4-1 johdossa, kun seitsemän minuuttia toista erää pelattu. Nousu on alkanut?

Mielenkiintoinen tilanne oli ensimmäisessä erässä, kun Salminen sai omasta mailasta kasvoihin ja Lukon Ahonen ohjattiin päätyovista pihalle.

Ei tarvitse olla myöskään kummoinen ennustaja, että tietää Lukon käyvän veskariostoksilla ihan näillä näppäimillä.
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 481
#60
Lukko on kyllä SM-liigan alisuorittaja nro 1 huomioiden materiaalin. Pekka Virta lienee kärkiehdokkaita ensimmäisenä potkut saavan valmentajan kategoriassa.
 
Ylös