Osasto 41

harkkapilli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
139
Nyt viikonloppuna on laitettu maksutietoja eteenpäin. Tässä oli aika kiireinen vaihe töissä niillä ketkä hakemuksia käsittelee. Nyt jatkossa pyritään mahdollisimman pian vastaamaan.
Minullekin tuli vastaus perille eilen. Kiitoksia ja tsemppiä tärkeään hommaan.
 

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
394
Toivottavasti nyt tulevalla kaudella meitä ilvesläisiä on myös fanipäädyssä enemmän kuin Tapparalla omassa päädyssä.Nyt tällä hetkellä Tappara myynyt enemmän fanikausareita
 

harkkapilli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
139
Ymmärtääkseni Ilveksellä on kaikki kannattajakausarit päädyn seisomakatsomoon ja Tapparalla kannattajakausarit jakaantuu seisomakatsomoon, kulmiin ja yläkertaan, jos Tapparan kausarihinnastoon on luottaminen.

Noista lähtökohdista voisi kuvitella, että varsinainen kannustaminen on helpompi organisoida yhdessä katsomolohkossa tiiviimmällä aluella. Osastolla on muutenkin vakuuttavammat näytöt viime vuosilta.

Itse olen sitä mieltä, että tekeminen ratkaisee tässäkin pippelinvertailussa, eikä määrä.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
1 305
Aikooko Osasto järjestää taas vierasreissut jokaiseen la vieraspeliin, vai jätetäänkö esimerkiksi nuo toiset visiitit Lepraan, Lahteen ja Kouvolaan välistä? Raumalle olisin toivonut launtaipeliä, mutta se nyt jää tältä kaudelta taas väliin. 2x perjantaina toki pelejä Raumalla.
 
Ylös