Myydään/Ostetaan

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
361
Vs: Myydään/Ostetaan

Kysytään nyt täältäkin. Pitkä ja hiukan roteva mies etsii joulupukin asua. Löytyykö keneltäkään oikeasti XXL-kokoa, nuo marketin asut kun ovat yleensä XXS....
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 277
Vs: Myydään/Ostetaan

suosittelen visiittiä punanaamioon, sieltä ostin omani, toki tää on tonttujen kokoa ku mieskin on kääpiö, mutta valikoimaa piisaa ja vois kuvitella et olis isojakin, eikä mikään ökyisän kallis.
 

Bobcat

Rivipelaaja
Viestejä
77
Vs: Myydään/Ostetaan

Myydään käyttämättömät Samsung A3 puhelimeen sopivat Ilves-logollinen, pehmeä suojakuori + sähkön sininen kovempimuovinen suojakuori. Molemmat peittää takakannen & sivut, Ilves-logollinen myös päädyt. Sopii siis A3 -malliin, ei A3 2016 -malliin (joka on minulla...) Hinta yht. 15 eur
Postittaakin voin etäfaneille. :)
 

Liitteet

ipasince99

Tulokas
Viestejä
1
Vs: Myydään/Ostetaan

Morjesta Ipafanit!

Kyselisin tuollaisen lipun arvoa osaisiko joku vastata? Kyseessä on siis tuollainen 50cmX??cm vanhalla logolla varustettu hyväkuntoinen lippu. Mitään vartta lipulle ei löydy, mutta helpostihan sellaisen väsää. Osaisiko joku kertoa millainen arvo tuollaisella nykyään on? Jostain kirpparilta ostettu vuonna nakki ja makkara, mutta nyt arvo kiinnostaa. Kiitoksia jo etukäteen!
 

Johnny

Rivipelaaja
Viestejä
42
Vs: Myydään/Ostetaan

Ilveksen game worn -pelipaidat kiinnostavat edelleen. Tässä suuntaa-antava kiinnostuslista. Uudemmatkin paidat saattavat kiinnostaa.

Tarjoa yksityisviestillä tai linkin kautta (etusivulla yhteystiedot)!
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 689
Vs: Myydään/Ostetaan

Myydään Ilves-huppari koko 98/104 hintaan 10 € ja Ilves-verkkatakki koko 110/116 hintaan 20 €

Molempia hyvin vähän käytetty,kun ei tuo pienin poika innostunutkaan kiekosta toisin kuin isoveljensä.Verkkatakki maksanut uutena 50€, hupparista ei googlettelemalla löydy myynti-ilmoitusta.Nuo on ostettu Ilves-kaupasta joulukuussa 2016
 

Liitteet

angus80

Tulokas
Viestejä
5
Vs: Myydään/Ostetaan

Ostetaan Suomi jalkapallomaajoukkueen aitoja pelipaitoja. Kiitos.

email: prowler@cheapnet.it

Nettisivu:
www.finlandmatchworn.com
www.facebook.com/finlandmatchwornshirts
www.flickr.com/photos/139973902@N03/albums
 

TeroDeSuuri

Tulokas
Viestejä
1
Ostetaan Ilves GW pelipaitoja. Kaudella, värillä eikä nimellä ei ole merkitystä. Myös vaihtopaitoja löytyy. Pistäppä viestiä, jos haluat päästä eroon tai jonkun tilalle.
 

KeltaVihree

Tulokas
Viestejä
2
Ostin perheelleni (2 aikuista ja 2 lasta) jo aiemmin liput 7.3. HiFK-matsiin, jossa kaiketi seuraavat Ilveksen Hall of Fame -aateloinnitkin tehdään. Nyt kuitenkin olosuhteet muuttuivat ja en pääse lippuja käyttämään.
Haluaisiko joku ostaa tuon paketin, joka oli 50 € listahinnoilla minulle, sopuhintaan? Hyvä paikka viedä perhe halvalla hienoon matsiin...
Kiinnostukset yksityisviestillä.
 

Merkurius

Tulokas
Viestejä
1
Terve. Saattaisin olla valmis luopumaan Generousin GW paidasta kaudelta 18-19. Aitoustodistus löytyy paidasta.
Jos kiinnostusta, nakkaa yv.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
372
Löytyy myytäväksi viime kauden Nikolas Matinpalon keltainen GW paita, kuten myös Otto Koivulan kauden 17-18 preseason GW paita, Ilves-Kaupan kuitilla. (Keltainen sekin) Matinpalon paidassa on erittäin hyvä wear.

Pistäkää rohkeasti yv, jos kiinnostaa! Postitus onnistuu tai sitten nouto Tampereelta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös