Muiden jääkiekkojoukkueiden uutiset

Status
Viestiketju on suljettu.

El Bastardo

Viirejä odotellessa
Viestejä
616
Meidän jalkapallojaostolla on ollut jo vuosia aamu/iltapäiväkerho toimintaa kaupungin ostopalveluna
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Eikä ole hyväntekeväisyyttä, kyllä siitä seuralle kate jää.

Juu, eikä kyllä siinäkään mielessä ole Tapparalta hyväntekeväisyyttä, kun ainakin osittaisena tarkoituksena on saada lapsista Tappara-faneja. Ei nyt tietenkään suoranaisesti, vaan "salakavalasti", luomalla hyvää kuvaa Tapparasta, missä ei ole mitään pahaa, jos ei siellä jotenkin tyrkytetä Tapparan "ilosanomaa" tai tapparalaisuutta, tuskin. Ja tuskin siellä päivittäisenä rutiinina ohjaajilla on lapsille, että "Nyt perkele laulatte Saravon Pekkaa!".

Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää, olisiko Tapparan toimistolla tullut mieleen alkaa järjestämään tuollaista toimintaa, jos Ilves olisi edelleen rämpimässä Manngardin ja Honkalehdon johdolla. Koska vielä muutama vuosi sitten "kaikki" lapset valitsi automaattisesti Tapparan "ettei koulussa kiusata". Että voiko Tapparalla olla pelkoa, että lapset alkavat valitsemaan taas enenevissä määrin Ilveksen.
 
Viimeksi muokattu:

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Onko lapsella edes mahdollisuutta valita osallistuuko näihin Tapparan järjestämiin kerhoihin, ja miten varmistetaan kaupungin/kuntien seura neutraliteetti?

No, jos Ilveksenkin fanit tuohon osallistuu, niin pitää pysyä vaan tiukkana, ettei takkia käännetä, ja nykyään se onkin helpompaa, kuin vielä muutama vuosi sitten. Ilveksen nykyjoukkueessa on vielä niin monia hienoja idoleita tarjolla nuorille faneille. Multa ainakin lähtee iso hatunnosto kaikille nuorille Ilves-faneille, jotka valitsi Ilveksen/pysyi Ilveksen fanina Ilveksen surkeina vuosina aiemmin tällä vuosikymmenellä, varsinkin kun Tappara-fanina menestys tuli samaan aikaan tarjottimella (ja kirsikkana kakun päällä Laine), joten naapurikilpailijan menestysjunaan olisi ollut helppo hypätä kyytiin.

Vieläkin "vituttaa" (liiotellusti sanottuna), kun muistan, kun joku kirjoitti täällä foorumilla muutama vuosi sitten, että Tapparan mestaruuden aikoihin Ilveksen futisjoukkueen treeneissä valmentaja oli huudattanut "Tapparaa" tai "Saravon Pekkaa" tai jotain sellaista. Toivottavasti näissä Tappara-kerhoissa sitten huudatetaan Ilveksen futis-/lätkämestaruutta, jos tulee aihetta.
 
Viimeksi muokattu:

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 333
Ilves on järjestänyt kerhotoimintaa myös, ei mitään ihmeellistä tuossa. Tampereella koulujen ap/ip-toimintaa järjestetään hyvin ero tavoin aina kaupungin omasta toiminnasta mitä sekalaisempiin yksityisiin toimijoihin. Minusta parasta olisi järjestää kaikki kaupungin omana toimintana, mutta minkäs teet.

 

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Näinköhän Dominik Hrachovina palaisikin Tapparaan, kun EPn "huhuissa" lähdössä Barys joukkueesta... Tapparanhan pitäisi saada maalivahti ulkomailta ja ulkomaalainen...
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Hah hah, Tuokkola palaa Tampereelle naapurikilpailijaan kostoksi Ilvekselle, kun sai potkut, yrittäen nyt estää, ettei Ilves vaan nouse Tampereen ykkösseuraksi. No vitsihän tuo oli (ettei joku tosikko luule taas muuta), vaikka Tuokkolalle taisikin jäädä hampaankoloon entiselle Ilves-johdolle. Ilves-faneista tuntui tykkäävän. Oli kyllä paljon yllättävämpi tuo Tuokkolan, kuin Tapolan Tappara-sopimus.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 891
Piiri pieni pyörii Tappara valmistautuu Areena-aikaan urheilutoiminnassaan | Tappara . Lisäksi Tuomas Tuokkola 2v sopparilla 20-21 ja 21-22 kausille mukaan. Tuossa onkin hauskinta, että jos pistät silmäsi kiinni ja kuuntelet haastattelua, ei tiedä puhuuko Tuomas vai Jussi

Ja Tapola siis 20-23 kaudet päävalkkuna, Hopeakorpi utj:ksi
Fiksu siirto naapurilta. Mielestäni Tapola todella suuri parannus päävalmentajan tontille verrattuna Rautakorpeen.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 599
Nyt nähdään tuleeko Tapparaankin Tuokkolan kevät.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 685
Tapolan päävalmentajuus on toki hyvä asia, mutta siitä en ole yhtään varma oliko tuo Rautakorven mukana roikottaminen pidemmän päälle hyvä ratkaisu. Nyt Tappara on naittanut itsensä Rautakorvelle ja Tapolana en olisi ihan satavarma saanko täyden työrauhan. Jukka on tottunut tekemään asioita omalla tavallaan ja siihen että saa vallan kaikissa urheilullisissa asioissa ja Tapola on kuitenkin jonkinlaisessa kiitollisuudenvelassa Rautakorvelle koska ei olisi päässyt ilman häntä päävalmentajaksi. Ja sitten taas oppipoika Tapola on kaikessa hiljaisuudessa kiirinyt mestaria paremmaksi, koska Tapolalla on kaksi mestaruutta ja Rautakorvella vain yksi.

Vallan keskittyminen ei ole pidemmän päällä koskaan hyvä asia, sen ainakin Ilves-fanit tietää. Tapparallekin tulee joskus se aika että sen pitää luoda nahkaansa ilman Rautakorpea ja mitä pidemmälle se sitä aikaa siirtää tuonnemmaksi, sen vaikeammaksi se aikanaan tulee.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 891

Mielenkiintoista. Tapparahan oli aiemmin solminut ensi kaudeksi myös KooVeen kanssa yhteistyösopimuksen.

Ilvekselläkin laajuutta sen verran rosterissa, että olisi varmaan Ilveksenkin syytä tehdä myös toisenkin mestisjengin kanssa yhteistyötä jos tämä kerran on mahdollista.
 

JörgenJönssön

Luottopelaaja
Viestejä
1 647

Mielenkiintoista. Tapparahan oli aiemmin solminut ensi kaudeksi myös KooVeen kanssa yhteistyösopimuksen.

Ilvekselläkin laajuutta sen verran rosterissa, että olisi varmaan Ilveksenkin syytä tehdä myös toisenkin mestisjengin kanssa yhteistyötä jos tämä kerran on mahdollista.


Tuossa ylläolevassa kerrotaan, että
"Tapparalla oli jo ennestään pelaajaliikennettä mahdollistava sopimus Kooveen kanssa". Onko tuo sitten eri asia, kuin varsinainen yhteistyösopimus? Aika kovilla kyllä porkkanat vetävät, kun aloittavat koululaisten käännyttämisen ja röhnivät Mestis-seuratkin kumppaneikseen. Jutilakin söi aikanaan kaikki makkarat, eikä jättänyt muille.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Kyllähän tuo Tapparan tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta näyttääkö vähän liiankin hyvältä. Jatkoajassa tänään, kun hehkutuksen keskellä pari muun joukkueen (ei Ilveksen) kannattajaa heitti pientä kysymysmerkkiä Tapola-Rautakorpi -kaksikkoon liittyen, niin sitä ei jotkut Tappara-fanit siellä purematta niele. Ilveksen syysvirekin mainittu (tämähän on se legendaarinen, että jos Tapparaa mollataan tai edes Tapparan mahdollisuuksia epäillään, niin vedetään Ilves esiin vertailussa Tapparaan, vaikka mollaajana/mahdollisuuksien epäilijänä ei olisi edes Ilves-fani ja/tai vaikkei puhuttaisi Ilveksen asioista). Siellä puhutaan jo Euroopan ykkösseuran paikan tavoittelusta, ja yksi tapparalainen julkaisi 7-kohtaisen listan, jolla perusteli, kuinka ylivoimainen seuraorganisaatio se Tappara tällä hetkellä Liigassa onkaan. Olisi voinut lisätä listaansa kahdeksannenkin kohdan: Parhaat, eikun siis ylimielisimmät fanit. No, ei nyt ehkä ylimielisimmät, mutta voisi sitä vähän jäitäkin laittaa hattuun. Vaikka kuinka näyttäisi hyvältä, niin ei asiat mene aina, kuin saduissa. Toissa kaudella Tapparan piti olla ylivoimaisen varma mestari. Kuinka kävi. Viime kaudella katkesi pitkä finaaliputki. Ja viime kaudella ja toissakaudella, kun Tapparalla on ollut huonompi vaihe, niin Tappara-fanit ovat muistuttaneet, että "Katotaan sitten keväällä" tai että "Ollaan aina ennenkin noustu pleijareissa takaa". Niin kuten noustiin toissa kaudella Kärppiä vastaan finaaleissa ja viime kaudella HPK:ta vastaan välierissä? Ni sitten, kun ei noustukaan, josta oltiin varmoja, niin sitten ollaan, että "Finaaliputki/mitaliputki kuitenkin jatkui, mites teillä?". Mutku mestaruus piti olla täysin varma/finaaliputki piti jatkua! Tämä Tappara-fanien tämänpäiväinen rajaton luotto Tapola-Rautakorpi -kaksikkoon on samaa sarjaa. Ei edes nähdä epäonnistumisen mahdollisuutta, ja jos joku muun joukkueen kannattaja kehtaa antaa epäonnistumiselle edes pienen mahdollisuuden, niin hänet palautetaan itsevarmasti jään pinnalle. Tapola-Rautakorpi -kaksikossa ja Tapparan lähivuosissa ei ole mitään mahdollisuutta epäonnistua missään vaiheessa, mahdollisille kysymysmerkeille ei ole edes mahdollisuutta olemassa. Piste.

Mutta tosissaan, Tapparalla menee monin tavoin lujaa, ja lähivuosienkin menestys näyttää valoisalta. Mutta nöyryyskin olisi hyvä pitää olemassa. Mutta mikäs siinä Tappara-fanien taputellessa toisiansa selkään, että hyvin menee, Suomen parhaasti.
 
Viimeksi muokattu:
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös