• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Muiden joukkueiden uutiset

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 881
TPS-Ilves-pelissä puolestaan Gormley tarjoili nappisyötöllä Suomelle maalin eteen kavennusmaalin.

Hintalappu NHL-statuksineen on tiettävästi erittäin kovaa luokkaa.
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
3 614
Tää ei nyt ole mikään uutinen mutta tietääkö joku? Jos Ässät jollain ilveellä hinais ittensä pudotuspeleihin ja Hifk:n pelit loppus ennemmin. Olisiko Salmisen mahollista siirtyä takas Ässiin? Tilanteena ois aika koominen:)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 332
Tää ei nyt ole mikään uutinen mutta tietääkö joku? Jos Ässät jollain ilveellä hinais ittensä pudotuspeleihin ja Hifk:n pelit loppus ennemmin. Olisiko Salmisen mahollista siirtyä takas Ässiin?
Ei.
 

Arzamas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
204
Hauska lukea naapurin foorumia ja tuota pettymyksen määrää rivien välistä luettuna kun tuli Tomi Karvisen sijaan joku tsekkijunnu
Luulisin että tulee vielä yllättämään monet Tapparan kannattajat - haastanee Heljangon hyvinkin vahvasti. Olisi ollut mielestäni hyvä haku ensi kaudelle Ilvekseen toiseksi maalivahdiksi.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 881
Svoboda oli viime kaudella yksi Tsekin liigan parhaista maalivahdeista,eli jos sopeutuu hyvin niin on upgrade Heljankoon nähden.Amerikkaan toki ei sopeutunut.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
203

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 540
Voi %¤#%&%. Että sitten pitikin tuo uimalakki nähdä vielä kerran. Eipähän tarvitse tulevaisuudessakaan Jyväskylästä pisteitä odotella.

Ei tuo kovin vahvalta saati pitkäjänteiseltä toiminnalta tuo JYPin toiminta vaikuta. Ensiksi tehtiin Virtaselle jatko. Sitten pantiin pihalle kiitos sulamisen HIFK:ta vastaan ja otettiin Perrin. Merikivelle kolmen vuoden sopimus, eli tarkoitus oli sitoa nuori Merikivi pidemmäksi ajaksi JYPiin. Sitten kosahtikin siihen että Hytönen, Louhivaara, Tuppurainen ja kumppanit päättääkin keskenään miten ja kuinka täällä on kivaa pelata eikä 35-vuotiaalla keltanokalla ollutkaan mitään auktoriteettia ja nyt sitten otetaankin hätäapuna vanha kaveri Dufva. Päättääkö siis pelaajat Jyväskylässä kenenkä alaisuudessa on kiva pelata ja nämäkö savustivat Merikiven ulos? Ulospäin näyttää siltä että muutama ison roolin pelaaja JYPiä johtaa eikä Seppänen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
9 165
Voi %¤#%&%. Että sitten pitikin tuo uimalakki nähdä vielä kerran. Eipähän tarvitse tulevaisuudessakaan Jyväskylästä pisteitä odotella.
Tuli kyllä hyvään paikkaan, kun ensi viikolla on tuplapelit JYP:a vastaan. Jes!

Ilves on tunnetusti aina pärjännyt loistavasti Dufvan porukoita vastaan.
 

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
429
Nyt ei mene jakeluun Merikiven potkut: Miehellä on kolmivuotinen sopimus, JYPillä on tosi hyvä jakso menossa viidestä viimeisestä ottelusta kolme suoraa ja yksi jatkoaikavoitto eli 11/15 pistettä. Mitä siellä oikein haetaan?
Naamakirjan puolella joku kommentoi uutista, että siellä tosissaan yritetään kasata vuoden 2009 joukkuetta uudelleen kasaan :D
 

#68

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
343
Ilveshän ei ole tälle Merikivenkään JYPille tällä kaudella pärjännyt ja nyt kun heillä on ollut ihan hyvää tekemistä viime aikoina niin toiveissa on, että peli vaan sekoaa tästä liikkeestä, joka kieltämättä tulee vähän outoon paikkaan.
 
Ylös