Muiden joukkueiden uutiset

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
2 765
TPS-Ilves-pelissä puolestaan Gormley tarjoili nappisyötöllä Suomelle maalin eteen kavennusmaalin.

Hintalappu NHL-statuksineen on tiettävästi erittäin kovaa luokkaa.
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
3 045
Tää ei nyt ole mikään uutinen mutta tietääkö joku? Jos Ässät jollain ilveellä hinais ittensä pudotuspeleihin ja Hifk:n pelit loppus ennemmin. Olisiko Salmisen mahollista siirtyä takas Ässiin? Tilanteena ois aika koominen:)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
7 741
Tää ei nyt ole mikään uutinen mutta tietääkö joku? Jos Ässät jollain ilveellä hinais ittensä pudotuspeleihin ja Hifk:n pelit loppus ennemmin. Olisiko Salmisen mahollista siirtyä takas Ässiin?
Ei.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
196
Viestejä
3 397
Voi %¤#%&%. Että sitten pitikin tuo uimalakki nähdä vielä kerran. Eipähän tarvitse tulevaisuudessakaan Jyväskylästä pisteitä odotella.

Ei tuo kovin vahvalta saati pitkäjänteiseltä toiminnalta tuo JYPin toiminta vaikuta. Ensiksi tehtiin Virtaselle jatko. Sitten pantiin pihalle kiitos sulamisen HIFK:ta vastaan ja otettiin Perrin. Merikivelle kolmen vuoden sopimus, eli tarkoitus oli sitoa nuori Merikivi pidemmäksi ajaksi JYPiin. Sitten kosahtikin siihen että Hytönen, Louhivaara, Tuppurainen ja kumppanit päättääkin keskenään miten ja kuinka täällä on kivaa pelata eikä 35-vuotiaalla keltanokalla ollutkaan mitään auktoriteettia ja nyt sitten otetaankin hätäapuna vanha kaveri Dufva. Päättääkö siis pelaajat Jyväskylässä kenenkä alaisuudessa on kiva pelata ja nämäkö savustivat Merikiven ulos? Ulospäin näyttää siltä että muutama ison roolin pelaaja JYPiä johtaa eikä Seppänen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8 785
Voi %¤#%&%. Että sitten pitikin tuo uimalakki nähdä vielä kerran. Eipähän tarvitse tulevaisuudessakaan Jyväskylästä pisteitä odotella.
Tuli kyllä hyvään paikkaan, kun ensi viikolla on tuplapelit JYP:a vastaan. Jes!

Ilves on tunnetusti aina pärjännyt loistavasti Dufvan porukoita vastaan.
 

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
148
Nyt ei mene jakeluun Merikiven potkut: Miehellä on kolmivuotinen sopimus, JYPillä on tosi hyvä jakso menossa viidestä viimeisestä ottelusta kolme suoraa ja yksi jatkoaikavoitto eli 11/15 pistettä. Mitä siellä oikein haetaan?
Naamakirjan puolella joku kommentoi uutista, että siellä tosissaan yritetään kasata vuoden 2009 joukkuetta uudelleen kasaan :D
 

#68

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
298
Ilveshän ei ole tälle Merikivenkään JYPille tällä kaudella pärjännyt ja nyt kun heillä on ollut ihan hyvää tekemistä viime aikoina niin toiveissa on, että peli vaan sekoaa tästä liikkeestä, joka kieltämättä tulee vähän outoon paikkaan.
 
Ylös