Muiden joukkueiden uutiset

Jäähöylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
208
Satakunnan Kansan mukaan Pasanen on jäämässä Tanskaan. Ässät joutunee etsimään uuden valmentajan. Vaihtoehtoja rajaa sopimuksen pituus, kun siellä on se mysteerimies odottamassa. Petri Karjalaisesta on puhuttu tänä mysteerivalkkuna.
 
Viestejä
2 947
Mysteerimies taitaa olla myös valitsijoille iso mysteeri vielä. "Mietintä" kehityvä pelaaja valitsee seuraa ja olisi valmis 2-3 vuoden sopimukseen, kuka valmentaa on mysteeri. Valmennuksen perässähän pelaajat pitkälti menevät, rahan lisäksi. Ässät tarjoo mysteeriä, ehkäpä pelaaja kiertää kaukaa:)
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
3 726
Porilaisten päävalmentajatoivomuslistalta löytyy kovempia nimiä kuin mihin jo tehtiin sopimus. Saahan sitä toki toivoa. Tuli vaan mieleen eikö näihin herroihin ole otettu yhteyttä jo ennen Tanskan diiliä.
Maanantai-iltana kokoontuva HC Ässät Pori Oy:n hallitus on koonnut listan vapaana olevista valmentajista, ja yksi nimi on Ilta-Sanomien tietojen mukaan joululahjalistan kärjessä.
Hän on HIFK:n tämänhetkinen päävalmentaja Ari-Pekka Selin, jonka sopimus päättyy tähän kauteen. Ässien kasvattia on ennenkin yritetty kasvattajaseuransa käskijäksi – onnistumatta.
Ilta-Sanomien tietojen mukaan listalla on myös Pekka Tirkkonen, joka sai lokakuussa potkut Saksan pääliigassa DEL:ssä pelaavan Wolfsburg Grizzleysin päävalmentajan paikalta. Tirkkonen on Selinin tapaan valmentanut SM-liigassa aiemmin SaiPaa.
Ässät etsii uutta ratkaisua valmentajakaaokseensa – seuran oma kasvatti on nyt ykkösvaihtoehto
 
Viestejä
1 137
Ässät peräänkuulutti pitkäjänteistä tekemistä ja että jatkossa päävalmentaja on Ässien näköinen ja mukainen, eikä Ässät päävalmentajansa näköinen. Tämä tavoitetilakin purkaantui sitten viikossa kun kerran nyt kalastetaankin kaikkea isoa liikkuvaa. Ei käy kateeksi.
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
3 726
Ässät vahvisti Tommi Kerttulan määräaikaisen pestin seuran kehitysjohtajana 30.9. 2019 asti.
Samalla ajatus Ässien urheilujohtamisesta työryhmällä haudattiin ja pelaajakoordinaattorina aloittanut Elmo Aittola teki todellisen pätkäpestin.
Kerttulan ensimmäisenä työnä on kartoittaa Ässille uusi päävalmentaja, kun nyt pestiä kauden loppuun asti hoitava Pasi Kaukorannan tilalle. Kauden loppuun HIFK:ta valmentava Ari-Pekka Selin on huhuissa vahvoilla.

Tommi Kerttula nimitetty Ässien kehitysjohtajaksi
Näkemys: Ässien sirkus teki kerrankin oikean päätöksen
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
7 454
Haatajalle 4 peliä.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Eikö tuo jo ison saanut? Ei pelaa enää tänään.
En pitänyt Antosen tilannetta pahana, mutta tää nyt oli ihan vitsi. Tuohan pyllähti itse ja jalat osui tahattomasti vastustajaan. Jatkuvasti menee läpi kaikenmaailman nyrkiniskuja päähän, mailalla lyöntejä tai niittejä ja sitten takerrutaan näihin tilanteisiin...
 
Ylös