• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Markus Jokinen

Koikkaaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 299
#1
Tryout-sopimuksille Ilvekseen liittyy hyökkääjä Markus Jokinen (26). Jokinen teki viime kaudella Mestiksessä Lempäälän Kisassa 34 ottelussa tehot 15+20=35.

http://ilves.com/?p=26473
 

4ever1

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
929
#2
Vs: Markus Jokinen

Mielenkiintoinen haku. Komeita tehoja Suomi-sarjassa. Eikä tuo LeKi kausikaan pisteiden valossa huonolta näytä. Tosin noilla tehoilla silti -3. Paljolti riippuu kaverista onko haluja/kykyjä ottaa seuraava askel uralla.
Eipä ole montaakaan kautta kun sivustoilla naureskeltiin Mestismiehistä ja niiden hankkimisesta muille seuroille ja nykyään se karua arkipäivään Ilvekselle itselleen. Totuus on vaan että persaukisen seuran on itse löydettävä potentiaali ja hiottava se Liigakuntoon.
Try-out boonusta.
 
Viestejä
9 015
#4
Vs: Markus Jokinen

Paljon olen kuullut hyvää kyseisestä pelaajasta. Tykkää laukoa hanakasti ja laukaus kyllä lähtee. Puhutaan, että on potentiaalia tehdä läpimurto myös liigatasolle ja ottaa paikka jopa ihan kärkiketjuista. Olisi kyllä aikamoinen temppu tuo, kun tosiaan pari kautta sitten mies pelasi KooVeen paidassa Suomi-Sarjaa.

Toivottavasti onnistuu harjoituskaudella ja nappaa loppukauden kestävän pahvin!
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 286
#5
Vs: Markus Jokinen

Pitkän tien kulkenut. Erottui 2008-2009 kaudella A-nuorten karsintasarjassa Kooveen rivistöstä liikkeellään. Haastoi silloin jopa Granlundia. Toki neljä vuotta vanhempana, mutta silti ainoa Kooveen pojista, joka pysyi Granlundin perässä. Ilmeisesti käyhän miehen Jukka Peltola tai Ville Korhonen.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 159
#6
Vs: Markus Jokinen

Olisihan se mukavaa, jos Ilveskin tekisi kunnon alasarjalöydön. Vaikka eipä niitä uusia Jukka Hentusia taida kovin helposti ilmaantua, koska nykyään lahjakkuudet bongataan jo aikaisemmassa vaiheessa.
 

Jeek

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
298
#7
Vs: Markus Jokinen

Toivottavasti mies saa Tuokkolan vakuutettua, että on sopimuksen ansainnut. Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä miehen taidot liigatasolla. Monista "ei niin lahjakkaista" junioreista on syntynyt kovia pelimiehiä hieman vanhemmalla iällä.
 

Pro

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
484
#8
Vs: Markus Jokinen

Juurikaan tietämättä kuinka peto ollut kesähelteillä, veikkaan ettei pahvia kuitenkaan tipu. Ihan vaan Leki.

Toisaalta olen mä ennenkin kerran ollut väärässä. Tai en ole ihan varma mutta onhan se ainakin teoriassa mahdollista.

Mun veikkaus on että Meskanen syö Jokiset aamupalaksi, ja paukuttaa ensi kaudella +12 maalia.
 
Viestejä
9 015
#12
Vs: Markus Jokinen

Hienoa, että sai vakuuttettua valmennuksen ja onnittelut täältäkin Markukselle! Tässä voidaan rakentaa upeaa tarinaa. Myös optiosta plussaa.

Kyllä Jokinen omissa papereissani taistelee varsin tasapäisesti kolmosen laiturin paikasta Savilahden, tai jopa Soinnunkin kanssa.

Mielenkiinnolla odotan tämän pelaamista harjoitusotteluissa!
 
Viestejä
93
#13
Vs: Markus Jokinen

Erittäin mielenkiintoinen pelaaja. Pidin hänestä jo KooVeessa pelatessaan. Pienenä kuriositeettina mainittakoon että pelasin häntä vastaan kaksi kautta sitten - harrastesarjassa. Hän pelasi tuolloin Tapparan harrastejengissä. (Toki samaan aikaan KooVeessa, mutta ei tainneet Suomi-sarja -pelit riittää.)
 

Taverney

Guest
#15
Vs: Markus Jokinen

Oliko joku katsomassa tänään rullakiekkoa? Kyllä kaverilla pelisilmää on. Vesi kielellä harkkapelejä odotellessa. :)
 
Viestejä
9 015
#16
Vs: Markus Jokinen

Kahden pelatun ottelun jälkeen Jokisella on kasassa tehot 1+4. Tämä siis tosiaan mainituissa rullakiekon MM-kilpailuissa.
 
Viestejä
314
#18
Vs: Markus Jokinen

myös muuan palanto loisti rullaillessa. ei mitään oikein varsinaista vertailukelpoisuutta jokiseen mutta jimbon kädet on kyllä samettia hokkareillakin pelaa tosin suomisarjaa.
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 368
#19
Vs: Markus Jokinen

Jokisen mietteitä Sport-pelin jälkeen:
http://www.jatkoaika.com/Haastattelu/ilveksen-jokinen-viihtyy-liigakaukaloissa/171877
 
Ylös