Liigaguru 2018-2019 | Jutustelut

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 349
Niin se on aika kulunut vauhdikkaasti ja uusi liigakausi starttaa reilun viikon päästä. Se tarkoittaa myös sitä, että foorumihistorian kolmas Liigaguru odottaa jo nurkan takana. Liiga käynnistyy ensi viikon perjantaina, mutta tämä kilpailu pyörähtää käyntiin lauantaina 15. syyskuuta. Jatkamme siis hyväksi havaitulla systeemillä, eli kilpailussa veikataan ainoastaan lauantain ottelukierroksia. Pudotuspelit pyhitän Noman ansiokkaalle Kevätveikkaukselle, joten kilpailun viimeinen kierros pelataan lauantaina 9. maaliskuuta.

Säännöt:

- Tarkoituksena on veikata otteluiden tulosta varsinaisen peliajan jälkeen (60 min) sekä avausmaalin tekevää joukkuetta.

- Merkkiä (1X2) ei otteluveikkaukseen lisätä. Tuosta tulleet kolme pistettä ovat silti tarjolla tässäkin kilpailussa. Kolme pistettä tulee veikatun tuloksen perusteella, mikäli voittaja tai tasapeli on kilpailijalla oikein.

- Oikeasta maalierosta palkitaan yhdellä pisteellä. Kilpailija veikkaa siis esimerkiksi 3-1 tulosta, mutta ottelu päättyy 2-0 lukemiin. Tuolloin kilpailija saa yhden pisteen, kun maaliero (kahden maalin ero) on oikein. Ja luonnollisesti maalieron on oltava oikeaan suuntaan, eli esimerkiksi 0-2 veikkauksesta ei pisteitä tule.

- Pisteytys kilpailussa menee seuraavasti:
  • Ottelun voittaja tai tasapeli veikatun varsinaisen peliajan lopputuloksen perusteella: 3 pistettä
  • Oikeasta koti -ja vierasjoukkueen maaliluvusta kummastakin: 2 pistettä (molempien mennessä oikein, niin silloin siis 4 pistettä)
  • Avausmaalin tekevä joukkue: 1 piste
  • Maaliero: 1 piste
  • Kilpailijan veikkaus menee täysin oikein: 1 lisäpiste
  • = Mikäli siis kilpailija veikkaa oikein sekä tuloksen varsinaisen peliajan jälkeen että avausmaalin tekevän joukkueen: 10 pistettä
Esimerkki veikkauksesta:

Ilves - JYP 3-1 (JYP)

- Tasapisteisiin päädyttäessä veikkaajien paremmuuden ratkaisee näiden suurin yhtenä päivänä saama pistemäärä (PB = Personal Best). Mikäli tämäkin sattuu olemaan sama, verrataan pelaajien toiseksi suurimpia pistemääriä yhdeltä päivältä (P2) jne.

- Viime Liigagurun tavoin pudotuspelejä ei pelata, vaan mennään "jalkapallosysteemillä". Kilpailun voittaja on siis se, joka kerää eniten pisteitä runkosarjan aikana.

Liigaguru 2014-2015: jurgen
Liigaguru 2017-2018: Tero

Mahdolliset kysymykset sekä kuittailut, uhoamiset ja muut hassuttelut tähän ketjuun. Veikkauksille tulee oma ketjunsa myöhemmin.

Kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Kilpailuun voi osallistua myös kilpailun aikana. Tervetuloa mukaan ja todista tietoutesi liigakiekosta!

Osallistujalista:

1. UglyHouse
2. Tero
3. Ipaa
4. Torski
5. Tomsey
6. Bakteeri
7. jurgen
8. Nillo22
9. Alfred Lammas
10. jääkarhu
11. Jarno Saarinen
12. Tampereenpoika
13. Niemi
14. VilhoViitanen
15. Lumimies
16. Nulikka
17. #68
18. Tuomas
19. harkasammakko
20. Ilives
21. Weikko Nieminen
22. Tupsukorva35
23. Ipa41
24. Masce
25. Ake
26. Uisge
27. sepeli
28. raifan
29. roomeoh
30. Tero64
31. -
32. -
33. -
34. -
35. -
...
 
Viimeksi muokattu:

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 418
Laitetaanpa uuden foorumisoftan kunniaksi tämän kauden Liigaguruunkin sen verran panosta, että Ilvesfoorumi sponsoroi tämän kilpailun voittajalle alkavan kauden gameworn-paidan! Uusi softa toi tullessaan vähän paremmat mainosmahdollisuudet, ja koska hyvää halutaan Ilveksen osalta laittaa kiertämään niin mikäpä sen parempi paikka kuin jo perinteinen Liigaguru.
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
4 224
Laitetaanpa uuden foorumisoftan kunniaksi tämän kauden Liigaguruunkin sen verran panosta, että Ilvesfoorumi sponsoroi tämän kilpailun voittajalle alkavan kauden gameworn-paidan! Uusi softa toi tullessaan vähän paremmat mainosmahdollisuudet, ja koska hyvää halutaan Ilveksen osalta laittaa kiertämään niin mikäpä sen parempi paikka kuin jo perinteinen Liigaguru.
No nyt on sellainen täky, että enää jää jännitettäväksi saadaanko palstaveikkausten uusi osallistujamääräennätys...
viimevuotisen Liigaguru 2017-18 24 osallistujaa rikkoutunee toki, mutta Kevätveikkaus 2017 35 osallistujaa on tosi kunnioitettava määrä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös