• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Lauri Ala-Myllymäki

Viestejä
996
#1


Wikipedia sanoi:
Lauri Elias Ala-Myllymäki (s. 4. kesäkuuta 1997 Pirkkala) on suomalainen jalkapalloilija, joka edustaa Veikkausliigassa pelaavaa Tampereen Ilvestä. Pelipaikaltaan Ala-Myllymäki on keskikenttäpelaaja. Häntä pidetään yhtenä Suomen lupaavimmista pelaajista omassa ikäluokassaan.

Ala-Myllymäen kasvattajaseura on Tampereen Ilves. Hän debytoi seuran edustusjoukkueessa Ykkösessä 2013, pelaten kauden aikana kymmenen ottelua, joissa onnistui maalinteossa kahdesti. Toisella kaudellaan Ykkösessä Ala-Myllymäen vastuu kasvoi ja hän esiintyi 25 ottelussa. Ilves nousi Veikkausliigaan kaudeksi 2015 Myllykosken Pallon menetettyä liigalisenssinsä ja Ala-Myllymäki teki debyyttinsä Veikkausliigassa huhtikuussa 2015 FC Inter Turkua vastaan. Ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa hän teki saman vuoden elokuussa FC KTP:tä vastaan.

Ala-Myllymäki nousi ikäluokkansa maajoukkueeseen 2013 ja vakiinnutti pian asemansa avauskokoonpanon pelaajana, pelaamalla yhtä vaille kaikissa vuoden maaotteluissa. Hän on edustanut Suomen poikamaajoukkueita yhteensä 31 kertaa heinäkuun 2015 loppuun mennessä. Suomen alle 18-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa hän on toiminut myös kapteenina.
Lauri Ala-Myllymäki Elitefootballissa
Lauri Ala-Myllymäki Transfermarktissa
 
Viestejä
996
#4
Vs: Lauri Ala-Myllymäki

Lämmi mukaan Malisen ekaan U21-maajoukkueeseen EM-karsintaotteluun Georgiaa vastaan 10.11.2017

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/pikkuhuuhkajat-georgiaa-vastaan
 
Ylös