KHL

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Kiinnostus Jokereiden pelejä kohtaan kasvoi huomattavasti täksi kaudeksi kun miehistöön liittyivät Keränen, Anttila ja Marjamäki. Masi pelasi Spartak pelissä jopa ykkösvitjassa Jesse Joensuun kärsiessä pelikiellosta. Pelasikin oman näköisensä pelin eli kovaa yritystä muttei näkyvämpää tulosta.
Erityisesti ihmetytti Lempäälän jätin otteet. Tosin kauden eka matsi, mutta mies oli kiekon kanssa kuin Tommi Välimaa. Saatuaan kiekon lapaan oli hukassa kuin entinen ketjukaveri a-junnuista ja kiekko harvoin löysi oman joukkueen pelaajaa. Jos esitykset ei tuosta parane niin ihme jos kevään näkee Jokereissa. Toisaalta hänet lieneekin rahdattu joukkueeseen lähinnä alivoimaan sekä jarrukenttään mutta kun sen kovuudenkin kanssa on vähän niin ja näin.
Ei kyllä Keränenkään taikojaan esittänyt aika tasapaksua puurtamista kuten koko joukkueellakin. Syöttöpiste taisi tulla avausmaalista.
Huhtalan voisi sanoa olleen energisin koko "Ilveksistä" vaikka tuhannen taalan paikan hukkasikin kun maalin kulmalta nosti 30cm suoraan moken hanskaan kun 10cm siitä ylös koko maali tyhjänä.
Heleniuksenkin otteet maalilla olivat ihmeen epävarmat tosin vain yksi päästetty joten siinä mielessä ei moittimista.
Kapteeni Regin ja pakit Chay Genoway, Rasmus Rissanen ja Oliver Lauridsen olivat näkyvimmät narrilaumassa. Puolustajat toki olivat kaikkikin hyviä kuten loppunumerot kertovat.
Mosesta tuli ikävä kun seurasi O'Neillin pelin ulkopuolella surffailua.
Toki vasta avauspeli ja huonollakin pelillä vieraista täysi pistepotti kelvannee seuralle kuin seuralle.
Tuloshan oli 1-2 Jokereille.

PS. Tänään Sotshi-Jokerit klo 19.30
 

Jorman Kivet

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
612
Vs: KHL

Itseäni ei kiinnosta tämä muovisarja paskankaan vertaa. Enkä ymmärrä miksi pitäisi kiinnostaa? Jokerit ei ole ikinä ollut muuta kuin vihollinen ja nyt siitä pitäisi tykätä! Olen kyllä joskus yrittänyt katsoa,mutta peli on vain niin tylsää siinä sarjassa ja vielä ilman tunnetta,ei pysty. Ei siinä,ei ole minulta pois,jos joku tykkää.
Ps: Haluan nähdä Kerän seurajoukkueessa vain Ilveksen paidassa.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Että näin.... sitten peliin
Sotshi-Jokerit 3-2
Pirteimmät narrit Topi Jaakola sekä taas Genoway joka muuten muistuttaa parhaiden aikojen Cory Murphyä. Olisipa Ilvekselläkin vielä joskus tuollainen pakki riveissään. Sakari Salminen ja Jormakka olivat hyökkäyksen parhaat.

Anttila kirjaimellisestikin usvassa yksi puolittainen läpiajo jonka lopputulos oli (muistaakseni) kiekko katsomoon.

Huhtala kova poika yrittämään, mutta tulostaululla se ei näy. Tekeminen vähän niin kuin puolittaista. Ollaan työpaikalla muttei töissä.

Aivan pelin loppuhetkillä, tilanteen ollessa 2-2, Jokerit sai ratkaisumahdollisuuden ylivoimalla. Juuri jäähyn päättyessä Keränen räpelsi viimeisenä miehenä jotakin kiekon kanssa ja lähes tyrkkäsi sen jäähyaitiosta päässeelle hurrille André Peterssonille joka luisteli helposti karkuun tehden hattutempun ja voittomaalin. Näyttäisi ettei Keräsellä vauhti riitä sarjaan, ainakaan kauden tässä vaiheessa. Vastustajat pääsevät iholle estämään kikkakepposet ihan liian helposti. Villi veikkaus muutamassa vuodessa Keränen päätyy Lindgrenin tavoin dominoimaan Sveitsin liigaa hyvillä rahoilla kauniissa maisemissa.

Marjamäki lepovuorossa.

Lauantaina 27/8 Torpedo Nizhni Novgorod - Jokerit klo 17.00
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 328
Vs: KHL

Perkeles on päässyt käymään sellainen juttu, että olen jopa seurannut teksti-tv:stä kuinka Jokerien ottelut ovat kulkeneet. Sinällään Jokerit eivät kiinnosta ja vahva Putin-leima häiritsee ankarasti, mutta nimet Jalonen, Helminen, Huhtala, Keränen sekä Anttila ja Helenius jotenkin velvoittavat tutkimaan joukkueen esityksiä.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 989
Vs: KHL

Ensimmäisen kerran on sentään jotakin seurattavaa Jokereissa. Muutoin tuo KHL ei kiinnosta vähääkään.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Vähän sama. Itseänikään eivät kiinnosta KHL seurojen pelit jossa kentällä painavat ivanovitsit keskenään, mutta juuri noiden mainittujen Ilves taustaisten henkilöiden vuoksi Jokereiden otteet kyllä kiinnostavat enemmän kuin koskaan.

Toivon todella että saisivat pelinsä kuntoon koska Moseksen ajan Jokerit (1:nen kausi) pelasi venäjällä loistavaa ja nopeaa kiekkoa jota oli ilo katsoa.
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 593
Vs: KHL

jurgen sanoi:
Ensimmäisen kerran on sentään jotakin seurattavaa Jokereissa. Muutoin tuo KHL ei kiinnosta vähääkään.
En ole vielä katsonut ainuttakaan KHL-peliä kokonaan. Pelin taso on varmaankin ihan kelvollista, mutta kotimainen sarja kiinnostaa puutteistaan huolimatta merkittävästi enemmän. Noihin KHL-joukkueisiin ei ole mitään tunnesidettä ja ex-ilveksistä huolimatta Jokerit menee ihan samaan kastiin näiden ladatoljattien kanssa.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
4 989
Vs: KHL

En minäkään pelin peliä ole katsonut, mutta lähinnä tarkoitin sitä, että Jokereissa on nyt muutama pelaaja joiden otteita on mukava seurata eri medioiden kautta. Lisäksi valmenuskakksikko on Ilves painotteinen. Itsessään tuo KHL ja Jokerit on hajuton, mauton ja väritön yhdistelmä.
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
4 224
Vs: KHL

Hjallis ja Jokerit on "aina" olleet omia inhokkeja. Jos Jokereita nyt sattuukin edustamaan muutama Ilves-lähtöinen pelaaja, ei se muuta mitään. Sen kerran kun haluaa nähdä Ilves-lähtöisiä pelaajia, niitä voi käydä katsomassa missä tahansa Ilveksen kotiottelussa. Siellä niitä nimittäin näkee enemmän kuin minkään kahden KHL-joukkueen kohtaamisessa.

KHL Jokereineen joutaisi mennä konkkaan Putinin ja kumppaneiden kanssa. Tämä toive ei taatusti toteudu, mutta täytyyhän ihmisillä olla haaveita.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Torpedo 3 - Jokerit 1
Mitäänsanomaton matsi ja Jokerit muistutti erehdyttävästi Ilvestä tämän vastaavanlaisissa peleissä jossa ollaan pelaavinaan muttei kuitenkaan saada mitään aikaiseksi.
Parhaat jokerit (taas kerran) Genoway ja Helenius (Torpedon 3:s maali tyhjiin).
Keräsellä ihan maalin edessä tuhannen ruplan paikka Huhtalan syötöstä muttei aiheuttanut juhlintaa. Kerästä on kyllä ihan turha ristiinnaulita kenenkään toimesta samaan hirsipuuhun vois ripustaa monta muutakin hyökkääjää. En ymmärrä mitä Jokerit luuli esim. Mika Niemestä saavansa irti tämä kun floppasi jo Poriakin hiukkasen kirkkaimmissa Oulun valoissa. O'Neill on (toistaiseksi) valovuoden päässä Moses/Kozun tasoisesta pelurista. Joey Hishon tuskin loistaisi edes liigassa.

Seuraava matsi: 6/9 Ti klo 17.00 Traktor Tsheljabinsk - Jokerit
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 458
Vs: KHL

Tuli kanssa tuo Torpedo-matsi katsottua ja karmeaa seurattavaa oli Jokereiden viisikkopeli. Ei kyllä tuota määrää harhasyöttöjä, yleistä sekoilua ja turhia jäähyjä katsoessa uskoisi Jalosen olevan puikoissa. Ja tosiaan, ainakin tämän pelin perusteella Jokereilla on paljon suurempia ongelmia kuin Keräsen otteet/tehottomuus.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Kiirettä pitänyt ja jäänyt Jokerit vähemmälle, mutta kirjataan tulokset:

6.9. Traktor - Jokerit 1-2
Zapolski 40 torjuntaa eli lienee pitänyt narreja pystyssä.
Hishon ja Marjamäki maalit

8.9. Salavat Julajev Ufa - Jokerit 2-3
Ufan Teemu Hartikainen iskenyt molemmat maalit
Jokereiden maaleista vastanneet Huhtala 2 osumaa ja parjaamani Mika Niemi maalin.
Tästä matsista näin ensimmäisen erän ja Helenius maalilla oli todella hyvä otti kopin mm. Omarkin läpiajossa sekä useita muita hyviä torjuntoja. Näyttäisi siltä ettei ainakaan maalivahtiongelmaa hesalaisilla tule olemaan.

Seuraava matsi
La 10/9 klo 15.00 Metallurg Magnitogorsk - Jokerit
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Metallurg Magnitogorsk – Jokerit 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)
Eipä ehtinyt tätäkään katsoa. Keränen muuten sairastuvalla.

Seuraava matsi:
Tiistai 13/09 klo 19.30 Dinamo Riika - Jokerit
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Dinamo Riika - Jokerit 1-3
51 minuuttia melkoisen munatonta pelaamista, mutta viimeiset 9 onnistuivat ja tuloksena 3 maalia (Jaakola, Lauridsen, Niemi). Helenius kentän paras pelaaja, mutta eipä kai sitä voi muitakaan pelaajia suuresti moittia jos huonolla pelillä vieraista voitto ja vain yksi omiin. Kaartelija Lauris Darzins teki Riikan ainukaisen.

Seuravana kauden ensimmäinen kotiottelu:
Lauantaina 17/9 klo 16.00 Jokerit - Avangard Omsk
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Jokerit-Omsk 3-4
Taaskaan ei tullut katsottua matsia mutta Huhtala (1+1) tasoitti pelin viimeisellä sekunnilla ja Omsk vei lopulta voiton rankkareilla. Keränen (0+1) epäonnistui omassa rangaistuslaukaus yrityksessään. Mikäli khl:n tilastoon luottamista Heleniuksen torjuntaprosentti kehno 85,7.

Seuraava matsi:
Ti 19.9. klo 18.30 Jokerit - Sibir ( Joonas Kemppainen, Eero Elo )
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Jokerit-Sibir 0-4
Kyllä on pariskunnalla Jalonen-Helminen tekemistä jos saa tuon sekavan oloisen narripakan ojennukseen. Taitaa olla huonoin Jokerikoostumus kasassa näiden khl-vuosien aikana. Kaikella kunnioituksella mutta Huhtala ykköskentässä ja muuan Roope Talaja kakkosvitjassa niin ei se vaan riitä tuossa sarjassa. Jormakka jaksaa yrittää kun muut koomailevat. Pitkä tulee kausi olemaan ja muutoksia tapahtumaan jollei ala peli tuosta paranemaan.

Seuraava matsi:
Keskiviikkona 21/9 klo 18.30 Jokerit - Metallurg Novokuznetsk
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

Jokerit - Metallurg Novokuznetsk 5-1

Jotenkin kevyehkön oloinen vastustaja ja jokruille selkeä voitto. Tosin hinta oli kova kun Marjamäki ja Jortikka lasareettiin. Jortikka vietiin kentältä paareilla ja sairaalaan, toivottavasti ei vakavampaa.
Keränen maalistaan huolimatta ihan kuutamolla. Anttilaa en juurikaan huomannut kentältä, tosin täytyy myöntää että kanavasurffauksellani saattoi olla vaikutuksensa. Huhtala myös maalin makuun.

Seuraavaksi mitataankin Jokereiden todellinen nykykunto
Perjantaina 23/09/2016 klo 18.30 Jokerit - TsSKA Moskova
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 066
Vs: KHL

4ever1 sanoi:
Anttilaa en juurikaan huomannut kentältä, tosin täytyy myöntää että kanavasurffauksellani saattoi olla vaikutuksensa.
Ei ollut kokoonpanossa.
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 006
Vs: KHL

No ilmankos oli niin näkymätön. Kohtahan Anttila on ykkösketjussa kun alkaa miehet väheneen
 
Ylös