Kausiketju 2018-2019 - Tähtäimessä TOP6

#13

Luottopelaaja
Viestejä
1 101
#81
Taukoa edeltävä alamäki täytyy kääntää. Tämä on tullut joka vuosi jossain vaiheessa: peli näyttää ihan hyvältä, mutta hävitään pelejä niukasti niin sarjakärjelle kuin jumbolle.

Toivottavasti tauko on käytetty hyvin, ja kehoa palauteltu ja sopivasti tankattu niin ravintoa unta kuin henkistä ravintoa.
 

LalaTa

Rivipelaaja
Viestejä
21
#82
Eipä tässä olisi mitään hätää (ei toki ole nytkään), jos vaan tuo YV saataisiin toimimaan edes tyydyttävästi.

Uskon, että tuo kyllä loksahtaa runkosarjan aikana vielä kohdilleen, kuten myös AV. Siihen asti kyllä pärjätään 5v5 pelillä oikein hyvin.

Ehkä mennään tällä formilla pleijareihin ja sitten vasta paljastetaan erikoistilanneosaaminen kun sitä on myöhäistä vastustajan skoutata ;) Kivi & co hoitaa.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
136
#83
Tärkeä voitto tänään Lukosta. Tappiolla lves olisi jo lähes valunut kympin sakista pihalle. Nyt sijoitus #4. Viime kauden pilasi pitkälti marraskuu. 9 marraskuun pelistä 7 tappiota. Marraskuu on aieminkin ollut paha. Puhutaan, että synkän marraskuun ruuhkassa todelliset tasoerot tulee aina esiin. Tänä vuonna mukavasti marraskuun 8 pelistä 6 on Hakametsässä. Toivotaan, että tuosta on apua ja että marraskuu menis tänä vuonna hyvin. Toistaseks 1.5 pojoo / peli tahti.
 

pelikirja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
958
#84
Todella tärkeä voitto mutta nyt on syytä petrata peliä.Laitetaan tauon piikkiin ja onneksi ei kukaan vissiin loukkaantunu vaikka oli pari pahan näköistä tilannetta.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
136
#85
Paha setti edessä. Perjantain paikallinen tulee olemaan rankka peli. Ylilyöntejäkin voi tulla. Heti perään JYP vieraissa lauantaina. Seuraavalla viikolla ke & pe tahtiin kerho ja TPS. Molemmat viimesen 10 pelin kuntopuntarissa top 5 joukkueita. TPS:n erikoistilannepelaaminen jäätävällä tasolla. Nyt punnitaan. Hyvä jakso tähän saumaan ja hyvä syksy jatkuu suoranaisella buumilla ;)
 

UglyHouse

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
900
#86
Lukko-peli oli välillä aika tahmaista, laitetaan tauon piikkiin ja pe-la peleistä 6-pinnaan omaan laariin. YV-huolestuttaa, sitkeästi samaa kuviota pöyritetään vaikka ei saada mitään aikaan.

Silti sarjassa neljäntenä ja Ilveksellä on pelattuna vähemmän pelejä (19) kuin muilla joukkueilla (20-22). Voittoputki on haaveissa, jotta pysytään top6-junan kyydissä.
 
Ylös