Karri Kivi, Ilveksen päävalmentaja 2016-2019

Neitikiekko

Luottopelaaja
Viestejä
1 099
Sukua Karrille?
5D794F09-6590-4452-8DFB-75F0D291F1C0.jpeg
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Sir Alexillekin on tehty tällainen kädet puuskassa -patsas. Tosin tuollainen pohjoiskorealainen realismi ei taitaisi ihan istua suomalaiseen makuun siinä uuden areenan ulkopuolella.
_DSC5929.JPG
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 586
Hieman "kootut selitykset" - fiilis tästä Karrin haastattelusta tulee. En ihan osta tota nuoruutta ja kokemattomuutta syyksi siihen että pelataan ailahtelevasti. Jos pelaajan pää ei kestä kaksikymppisenä käsitellä voittoja, niin onko siitä takeita että se onnistuisi 25-vuotiaanakaan. Tulee lähinnä mieleen Tuokkola ja ikuiset oppimisprosessit.

Eilenkin tehtiin kuulemma kaikki että joukkueen vireystila säilyisi hyvänä, eikä se tuon parempaan riittänyt. Sitä voisi kysyä, onko kaveri oikeastaan hintansa väärtti jos se parhaansa tekee eikä silti saa joukkuetta oikeaan moodiin. Ammattilaisurheilussa maksetaan tuloksesta eikä siitä että yrittää parhaansa.

Miksi Ilveksen kausi on yhtä vuoristorataa? – "Jääkiekon vaikein homma on henkinen valmistautuminen"
 

wasama

Luottopelaaja
Viestejä
1 033
Hämeensanomissa netissä
Sihvonen sanoo,että Kivi ei
jaksanut taaskaan valmentaa
koko kautta. Siitä johtui Ilveksen
notkahdus. Nyt ollaan taas
päästy oikeille raiteille.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 497
Tää on liian helppo peli Karrille. Heti kun koutsaa täysillä, niin vie rajallisella rosterilla muita jengejä sata nolla. Onko ihme ettei motu kestä koko kautta.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 335
Sir Alexillekin on tehty tällainen kädet puuskassa -patsas. Tosin tuollainen pohjoiskorealainen realismi ei taitaisi ihan istua suomalaiseen makuun siinä uuden areenan ulkopuolella.katso liitettä 594
Leikitään ajatuksella jos Kivelle tehtäisiin patsas, niin se olisi joko kädet taskussa suu auki tai toisen polveen nojaus suu auki.
 

LentsunIpa

1931
Viestejä
742
Hämeensanomissa netissä
Sihvonen sanoo,että Kivi ei
jaksanut taaskaan valmentaa
koko kautta. Siitä johtui Ilveksen
notkahdus. Nyt ollaan taas
päästy oikeille raiteille.
Eihän tätä sihvosta ota kukaan oikeasti todesta? Vaikuttaiskohan esim. Loukkaantumiset, joukkueen rungon ikä, maalivahtipelaaminen jne enemmän siihen, tuleeko notkahduksia vai ei? Nuoret joukkueet tuppaavat notkahtelemaan. Valmentamisella on osuutensa, mutta ei se selitä kaikkea. Pelkkää henkilövihaa ja sormella osottamista sihvoselts
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 566
Kukin voi miettiä tahollaan miltä ystävän äkillinen poismeno tuntuisi ja miten vaikuttaisi omaan elämään ainakin hetkellisesti, niin töissä kuin vapaalla. Parkano79 kanssa samaa mieltä, toivottavasti löytyy jaksamista lennättää Ilves pitkälle kevääseen.

Kevyet mullat Ollille.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 324
Tsemppiä Karrille surussa! Lindholmhan on tosiaan sanonut, että Kivi on hänen paras kaverinsa. Shokkina tuli kyllä Lindholmin kuolema. Hieno laulaja oli Olli, paljon tullut kuunneltua Yötä, ja Lindholmin Robin-cover, jonka sanoissa Kivi on isossa osassa (ja Ilveskin mainitaan pariin kertaan), on mainio biisi, paljon parempi, kuin Robinin alkuperäinen. Lindholm oli toki kova Ässät-fani, mutta Kiven tultua Ilvekseen, Lindholm taisi Kiven vuoksi aika paljon sympata myös Ilvestä, taisi käydä jonkin verran Ilveksen peleissä, vaikkei olisi ollut Ässät vastassa. Nähtiinhän hänet Hakametsässä Ilveksen pelipaidassakin katsomassa Ilveksen ottelua.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 030
Lauloi jossain Ilveksen juhlaottelussa Maamme-laulun jo ennen Kiven tuloa Ilveksen pelipaita päällä,eli kyllä hän selvästi Tamperelaisista oli puolensa valinnut.Lindholmhan asui Tampereella elämänsä viimeiset 34 vuotta
 
Ylös