• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Karri Kivi Ilveksen päävalmentajaksi

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 159
Sir Alexillekin on tehty tällainen kädet puuskassa -patsas. Tosin tuollainen pohjoiskorealainen realismi ei taitaisi ihan istua suomalaiseen makuun siinä uuden areenan ulkopuolella. _DSC5929.JPG
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 491
Hieman "kootut selitykset" - fiilis tästä Karrin haastattelusta tulee. En ihan osta tota nuoruutta ja kokemattomuutta syyksi siihen että pelataan ailahtelevasti. Jos pelaajan pää ei kestä kaksikymppisenä käsitellä voittoja, niin onko siitä takeita että se onnistuisi 25-vuotiaanakaan. Tulee lähinnä mieleen Tuokkola ja ikuiset oppimisprosessit.

Eilenkin tehtiin kuulemma kaikki että joukkueen vireystila säilyisi hyvänä, eikä se tuon parempaan riittänyt. Sitä voisi kysyä, onko kaveri oikeastaan hintansa väärtti jos se parhaansa tekee eikä silti saa joukkuetta oikeaan moodiin. Ammattilaisurheilussa maksetaan tuloksesta eikä siitä että yrittää parhaansa.

Miksi Ilveksen kausi on yhtä vuoristorataa? – "Jääkiekon vaikein homma on henkinen valmistautuminen"
 

wasama

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
340
Hämeensanomissa netissä
Sihvonen sanoo,että Kivi ei
jaksanut taaskaan valmentaa
koko kautta. Siitä johtui Ilveksen
notkahdus. Nyt ollaan taas
päästy oikeille raiteille.
 

Soho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
889
Tää on liian helppo peli Karrille. Heti kun koutsaa täysillä, niin vie rajallisella rosterilla muita jengejä sata nolla. Onko ihme ettei motu kestä koko kautta.
 

Mansesteri

Luottopelaaja
Viestejä
2 231
Sir Alexillekin on tehty tällainen kädet puuskassa -patsas. Tosin tuollainen pohjoiskorealainen realismi ei taitaisi ihan istua suomalaiseen makuun siinä uuden areenan ulkopuolella. katso liitettä 594
Leikitään ajatuksella jos Kivelle tehtäisiin patsas, niin se olisi joko kädet taskussa suu auki tai toisen polveen nojaus suu auki.
 
Viestejä
314
Hämeensanomissa netissä
Sihvonen sanoo,että Kivi ei
jaksanut taaskaan valmentaa
koko kautta. Siitä johtui Ilveksen
notkahdus. Nyt ollaan taas
päästy oikeille raiteille.
Eihän tätä sihvosta ota kukaan oikeasti todesta? Vaikuttaiskohan esim. Loukkaantumiset, joukkueen rungon ikä, maalivahtipelaaminen jne enemmän siihen, tuleeko notkahduksia vai ei? Nuoret joukkueet tuppaavat notkahtelemaan. Valmentamisella on osuutensa, mutta ei se selitä kaikkea. Pelkkää henkilövihaa ja sormella osottamista sihvoselts
 
Viestejä
1 049
Tsemppiä Karrille surussa! Lindholmhan on tosiaan sanonut, että Kivi on hänen paras kaverinsa. Shokkina tuli kyllä Lindholmin kuolema. Hieno laulaja oli Olli, paljon tullut kuunneltua Yötä, ja Lindholmin Robin-cover, jonka sanoissa Kivi on isossa osassa (ja Ilveskin mainitaan pariin kertaan), on mainio biisi, paljon parempi, kuin Robinin alkuperäinen. Lindholm oli toki kova Ässät-fani, mutta Kiven tultua Ilvekseen, Lindholm taisi Kiven vuoksi aika paljon sympata myös Ilvestä, taisi käydä jonkin verran Ilveksen peleissä, vaikkei olisi ollut Ässät vastassa. Nähtiinhän hänet Hakametsässä Ilveksen pelipaidassakin katsomassa Ilveksen ottelua.
 
Tykkää tästä: Serve
Ylös