Kalle Kankala

peetu

Rivipelaaja
Viestejä
21
Kalle Kankala Ilvekseen
http://ilvesedustus.com/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=608&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=15
--------------------------------------------------------------------------------

TPV:ssä kolme viimeisintä kautta pelannut Kalle Kankala siirtyy kissapetoihin. Kolmen kauden aikana naapuri TPV:n punanutussa Ykköstä pelaannut Kankala pelasi 71 ottelua tehden niissä 8 maalia. Kalle on FC Reippaan kasvatti ja TPV:n lisäksi peluri on edustanut Lahden CityStarsia. Kalle on päässyt edustamaan myös Suomea 3 poikien maaottelun verran. Kankalan sopimus tekee Ilveksen keskikentästä ja koko joukkueesta vieläkin vahvemman. Mies on parina viime kautena päässyt haistelemaan myös liigaympyröitä TamUn mukana mutta vaihtopenkkiä pidemmälle ei peleissä ole ollut asiaa.


Kallen mietteitä siirrosta.

- Ilves vaikutti todelta hyvältä vaihtoehdolta ja sopimuskin syntyi vauhdilla jokin aika sitten. Haluan auttaa Ilvestä nousemaan Ykköseen ja pelata todella paljon. Paikallispelit sytyttävät varmasti ja varsinkin TPV, koska siellä pelasin ensimmäiset minuutit Ykkösessä.


Valmentaja Popovits oli hyvillään Kallen sopimuksesta.

- Vaikka Kalle on vasta 22 vuotias, tuo hän tietynlaista kokemusta keskikentällemme. Hän on taitava pelaaja ja selkeä vahvistus joukkueeseemme.


Manageri Erola on varsin tyytyväinen Kankalan sopimukseen ja koko joukkueen tilanteeseen.

- Kalle oli pelaaja, jonka ehdottomasti Ilvekseen halusimme. Joukkueemme rupeaa hahmottumaan jo varsin hyvin. Topparin tontille on pelaaja hakusessa mutta sekin asia etenee jatkuvasti. Lisäksi etsimme kuumeisesti kykenevää huoltajaa.
 
Ylös