Jouko Myrrä Ilveksen päävalmentajaksi 2019-2021

Larionov

Rivipelaaja
Viestejä
32
Onnea matkaan Myrrälle! Nyt vaan paketti kasaan ja pisteitä plakkariin. Toivottavasti on valmentaja jolla on vetovoimaa seuran ulkopuolellakin. Valmentajakuvio kuitenkin osottain määrittää tulevan joukkueen rakentumisen.
 

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
745
Mielestäni looginen ratkaisu tämä, että Myrrää selkeästi on kasvatettu Ilveksen uudeksi päävalmentajaksi määrätietoisesti. Ensin nousu A-junioreista Liigaan, sitten apuvalmentajana useampi vuosi. Tämä oli looginen steppi!

Myrrähän on erityisen tunnetta siitä, että saa nuoret pelaajat pelaamaan oikeassa mielentilassa ja omilla vahvuuksilla. Ei välttämättä huono homma näin nuoren sakin vetäjäksi, joka jätkästä on revittävä maksimit.

Tsemppiä Myrrälle!
 

pienifani

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Jokke voitti näitten poikien kanssa A.n mestaruuden, nyt saa vastuun miehissä, toivottavasti onnistuu, tie on kivinen, mutta kaikki vielä mahdollista. Nyt työrauha joukkueelle.
 

AksuSusi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
371
Siis tämähän on aivan katastrofaalinen teko Ilveksen johdolta jos tämä tuli sieltä päästä, eikä Karrilta itseltään. Aivan käsittämätöntä panikointia.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 786
Toivotaan, että ilma puhdistuu. Sinänsä hyvä ratkaisu jo tässä vaiheessa, että päästään aloittamaan kausi ns.alusta. Peukkua ratkaisulle ja joukkueen on nyt aika laittaa työhanskat molempiin käsiin!
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
1 202
Ohhoh... Sanattomaksi vetää... Kivi oli uuden Ilveksen kasvot ja varmasti nuorien pelaajien saanti tänne oli hänen ansiotaan. Jotain oli tehtävä tietysti, mutta jotenkin on taas sellainen olo, että puuhastelu jatkuu ja naurunaiheena pysytään...
 

Simma

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
843
Annetaan nyt Joukolle täysi työrauha ja tuki. Se on kuitenkin vähintä mitä me kannattajat voidaan tehdä. Ei me voida tietää mitkä asiat ovat vaikuttaneet lopullisesti Kiven potkuihin. Eikä niillä enää ole mitään merkitystä.

Go Jokke Go!
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
6 222
Melkoinen veto päävalkuksi. Ei kyllä kateeksi käy Ilves -johtoa. Ja vielä seuraavakin kausi. No pitää antaa tuki nyt ja uusi alku kaikelle.

Jospa Myrrä tekee ihmetekojen mestarinäytöksen!
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 133
En ymmärrä mitä täällä valitetaan Kiven potkuista. Olisiko pitänyt odotella vielä 10 peliä lisää tuota muniinpuhaltelua ja sen jälkeen antaa vasta potkut? Miten se olisi muuttanut asioita millään tapaa? Nyt ainakin nähdään suoraan, että onko tuo kentällä hiihtely kiinni valmentajista vai pelaajista.
 

Pöllö

Rivipelaaja
Viestejä
44
Kivi kuitenkin pidetty valmentaja fanien keskuudessa, niin tämmöset ratkasut on aina tosi ikävän tuntusia. Myös itellekin. Imagollisesti aika paha tappio ja pahenee vielä jos menee pitkään ennenkun Myrrä saa hommaan tolkkua. Ja paha mennä tälleen ulkopuolisena huutelemaan kun ei kuitenkaan tiedetä mitä on keskusteltu johdon ja valmennuksen kesken. Mistä sitä tietää, että jos vaikka Kiveltä on tullu se alote. Noh, Myrrällä ainakin on näyttöä nuorten käsittelystä ja voihan olla, että siinä on just se täsmälääke jota näin nuori joukkue kaipaa.
 

Takareisi

Rivipelaaja
Viestejä
21
Eiköhän siellä ole Koskela/Jalo käynyt myös pelaajien kanssa keskustelua aiheesta eikä tämä tullut yhden yön ajatuksena. Tuskin kukaan seurassa tätä halusi kun kauteen lähdettiin, nyt on uusi alku ja valmennuksen saatava pelaajista se irti mitä oikeasti on saatavilla. Uskoa on siihen, että se myös tapahtuu.
 

Torski

Luottopelaaja
Viestejä
5 202
Mitäs sitten jos olisi odotettu vielä 10 peliä ja peli olisi ollut samanlaista, kaula 15-20 pistettä kuudenteen sijaan? Potkut olisi ollut sitten jo myöhäistä.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 904
Ja mä kun luulin,että sekoilun aika on ohi.En ole jotenkin nähnyt Myrrässä päävalmentaja-ainesta ja olisin kyllä antanut Kiven lusikoida soppansa joka tapauksessa loppuun.

Myrrää en koskaan toivonut Ilveksen päävalmentajaksi vaan Saloa,mutta Salo menee sitten varmaan HPK:n riveihin.


Ei ole hyvä fiilis nyt,mutta olen kyllä ollut ennenkin väärässä.
 

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
362
Ei tässä oikeastaan muuta ollut uutta kuin se, että Myrrä ottaa vastuun jo nyt. Sopimus ensi kaudesta on varmasti ollut neuvoteltu jo aiemmin, nyt on eilen keskusteltu oikeastaan paljonko maksetaan lisää tästä kaudesta. Ainakin olettaisin. Onhan Myrrää/Saloa tässä tuotu yhä enemmän esille, Kivikin antanut heille enemmän vastuuta. No, aika näyttää miten tästä edetään.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Jorman Kivet

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
724
Ainoa oikea ratkaisu tähän tilanteeseen. Tämä avaa varmasti solmut ja joukkue pelaa valmentajalleen. Myrrä on erinomainen motivoiva valmentaja.
 

Oopee

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
442
Nyt kun on saatu muniinpuhaltelija pois penkin takaa, niin sama pitää tapahtua myös kaukalossa.
 
Ylös