Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
3 004
Riippumatta siitä missä vika on, vastaa päävalmentaja kokonaisuudesta. Myrrä voisi heittää ne punaiset Titanit työhuoneesta ja kaivaa työkintaat esiin.
 
Viimeksi muokattu:

Veisun Höylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
222
Kenelle kuuluu puutteellisten elementtien harjoittaminen?

No eipä siinä, vaikea on tähdätä kaverin lapaan muutenkaan, kun toverit ympärillä säntäilee ja sinkoilee kuin ohjukset, vailla minkäänlaista järjellistä ajatusta.
Tällä tasolla valmentajalle ei enää kuulu kyllä opettaa pelaajille syöttämistä! Ei vaan voi kuulua . Tai liigan taso on sitten oikeasti todella surkea! (Itse asiassa sitähän se Kontiola sanoi ennen kautta Urheilulehden haastattelussa)

Siitä samaa mieltä , että joku pelillinen selkäranga olisi hyvä löytyä. Nyt lähinnä sinnitellään yksilöiden varassa. Tiukka paikka ! Uusi areena odottaa, Myrrällä pitkä sopimus. Onko varaa lähteä Urokselle sijalta kymmenen?! Joukkueeseen on panostettu ...
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 522
Ei tässä ole kysymys syöttämisestä tai syötön vastaanotosta.

Pelisuunnitelman puute näkyy raadollisimmillaan keskialueen ylittämisessä.
Sen opettaminen kuuluu päävalmentajalle.

Hyökkäysalueella voidaan silloin tällöin dominoida vastustajaa eri syiden vuoksi ja saada näyttävää syöttöpeliä aikaan.

Merkille pantavaa myös se, että kun itseluottamus hajoaa ja peli sekoaa niin avaussyötöt alkavat välittömästi karkailemaan.
 

Yohan

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
594
Ei tässä ole kysymys syöttämisestä tai syötön vastaanotosta.
Monta kertaa oli tilanne, että pelaajat olivat sijoittuneet ihan hyvin ja ajoituskin oli ok, mutta syötön laatu tai vastaanotto oli surkea. Mielestäni se ei ole pelitavallinen seikka.
Merkille pantavaa myös se, että kun itseluottamus hajoaa ja peli sekoaa niin avaussyötöt alkavat välittömästi karkailemaan.
Niin, jääkiekko on itseluottamuspeli.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
No jos kukaan joukkueessa ei osaa edes syöttää omille.. eikö nämä asiat pitäisi olla jo hallussa, kun pelaa Liigassa ammatikseen ?

En nyt oikein osta näitä selityksiä ja syitä.
Eipä siinä paljon ostamista ole, jos katsoo peliä. Jos liigassa tilastoitaisiin syöttö%, niin joukkueella ehkä joku 55-60 se.

E: saattaa nuo huonot syötöt johtua pelitavastakin, mutta onhan nuo ollu koko kauden aika skeidaa. Pelicansia vastaan tokassa erässä napsui lapaan. Muuten mennyt aikalailla metrin taakse, luistimiin, metrin eteen tai polven korkeudella.
 

vilperi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
890
Kaikki kauden voitot ovat väärin voitettu. Nyt ja eteenpäin niin kauan, kun Myrrä on penkin takana.

Ja sitten ilman sarkasmia, niin kauan, kun laiturit joutuvat jarruttelemaan siniviivalla, ei pystysuunnan kiekolla päästä liikkeellä kiekkoon. Myrrä on valmentaja, joka valmentaa ensimmäistä täyttä kauttaan päävalmentaja ja silti tämä on neljäs joukkue, jota Jokke valmentaa. Yli kahden pinnan keskiarvolla.

Tässä kohtaa Myrrän potkiminen liuskaan olisi suuri virhe ja edelleen peräänkuulutan, että valmennusta voisi vahvistaa, mutta kuka olisi sellainen valmentaja, joka tämän hetken valmennusta vahvistaa. Vapaana on Helminen, Nieminen, tietysti Tamminen ja Jortikka, miksei Sakari Pietiläkin ja muutama poispotkittu märkäkorva tyyliin Kaskinen. Kuka näistä tuo jotain uutta pelityyliin? Entä pitäisikö tällöin esim. Marko Ojanen siirtää katsomovalmentajaksi?

Kaunista ei peli Ässiä vastaan ollut, mutta kolme pistettä tipahti. Voin luvata, että lauantaina RD:n tuodessa Hakametsään apinat merenkurkusta, on peli vieläkin kauheampaa katsottavaa.
 

Puujalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
595
Jos joku ei ymmärrä, mulle ei ainakaan ole ongelma nämä 3p, vaan se tapa millä ne tulee, luuleeko joku tosissaan että tällaisilla peleillä voidaan voittaa joku top8 joukkue 4 kertaa häviämättä ensin itse niin monta kertaa keväällä? Olkaa tyytyväisiä jos haluatte, minä haluan pois tästä Mestis-Ilveksen ajattelumallista, aina voi parantaa, pitääkin! Jokke ei tuo meille onnea keväällä, mut eihän se haittaa kun voitettiin keskiviikkopelissä umpisurkea Ässät hädintuskin 4-2...
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
6 646
Ilveksen pelaaminenhan on aivan karseaa. Kaikki onnistumiset ovat lähinnä yksilöiden varassa, kun joukkueena ei kyetä tuottamaan mitään kollektiivista hyökkäyssuuntaan. Vaikka tänäänkin tuli voitto, oli peli joukkueena ihan kuraa.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 778
Tottakai pisteet lämmittävät aina. Vastustaja oli toistaiseksi huonoin ja pelin ongelmat samoja. Ilveksessä on totuttu syyskauden menestykseen ja keväällä onkin sitten ollut hiljaisempaa. Hienoa, että osaan kannattajista menestysnälkä on jo tarttunut tavoitteiden mukaan ja huonoon suorittamiseen ei olla tyytyväisiä.

Voiko Myrrä saada joukkueen välieriin ja mestaruustaistoon on kysymys? Voiko mies saada muutosta pelitapaan, joka nyt näyttää viimekauden vastaavaan lähinnä samanlaiselta kaunistelulta kuin possulle ripustetut korvakorut. Aikaa on, mutta ei tuosta oikein osaa vielä hahmottaa mihinkä edes pyritään.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
765
Sehän se päätarkoitus on: voittaa keväällä. Valitettavasti näyttää siltä että ollaan menossa lähes samaan lopputulokseen kuin edellisellä kaudella. Toki, joukkue on yksilötasolla parempi ja erikoistilannepelaaminen on parempaa. Mihin se sitten riittää? Olkoon Joken rooli mikä ikinä, kuka tahansa siellä luo pelisapluunan, kyllähän näin taktisessa sarjassa on vaikeaa pärjätä vajavaisella pelitavalla, etenkin keväällä. Jokke vaikuttaa hienolta tyypiltä, ja tiiminsä varmasti tekee parhaansa, muttei voi tulla yllätyksenä, että samat ongelmat toistuvat jos perusasiat eivät muutu.
 

Blegifan

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
606
Voitaisiin antaa Jokelle edes mahdollisuus täällä foorumilla näyttää miten pystyy valmentamaan kevään peleissä. Monelta tuppaa unohtuu, millaisissa olosuhteissa Myrrä joutu viime kaudella toimimaan.. Tämä kausi on ensimmäinen, missä Myrrä pystyy osoittamaan miksikä hänestä on.

Ja ylempänä oli juttua, että pelillinen anti tärkeämpää kuin 3p. Tähän voin sanoa, että paskat. Tulos urheilua ja tyylillä ei ole mitään merkitystä kuhan voittoja tulee.
 
Ylös