• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Joonas Lehtivuori

N-CoRe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
365
#1
Joonas palasi Suomeen ja Hämeenlinnaan. Kaksivuotinen sopimus ja toisesta vuodesta optio pelata ulkomailla.
 
Viestejä
1 286
#2
Vs: Joonas Lehtivuori

Aina tervetullut minun Ilvekseeni. Kuten Perttu Lindgren, Tommi Huhtala, Jan-Mikael Järvinen, Olli Palola ja Ville Korhonen.
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
4 679
#3
Vs: Joonas Lehtivuori

Voisiko joku paremmin muistava kertoa miten Joonas onnistui pelaamaan 06-07 kaudella Ilveksessä Liigaa 40 ottelua tehoilla 0+0? Kuitenkin kiekollinen pakki ja seuraavalla kaudella teki 48 pelissä 8+13=21.
 
Viestejä
55
#4
Vs: Joonas Lehtivuori

Menee hieman mutuiluksi, kun peliaikatilastoja ei oikein taida olla missään tallessa aiemmilta kausilta, mutta eiköhän siellä Huhtalan ja Korhosen tavoin ole vedelty 5-10 minuutin peliajalla lähinnä seiskapakkina. Ylivoimassa Lehtivuorta ei kyllä käytetty juuri lainkaan, toisin kuin tuolla 07-08 kaudella.
 

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
874
#5
Vs: Joonas Lehtivuori

Ja 07-08-kaudella pääsi nauttimaan Raipen yv-lätyistä, joten ei ihme että pistetili kasvoi kunnioitettavasti.
 

Sademies

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
172
#6
Vs: Joonas Lehtivuori

Ilveksen pelitapa oli kaudella 07-08 todella aktiivinen ja hyökkäysvoittoinen. Tällainen pelitapa suosii juuri Lehtivuoren kaltaista pelaajaa. Kannaattaa huomata, että kyseisellä kaudella Arto Tukiokin teki uransa selkeästi parhaat pisteet.

Toisekseen Lehtivuori pelasi kauden alussa omassa päässä hyvin energiaa säästäen, eikä tuhlannut voimia laitavääntöihin. Muistaakseni kauden loppua kohden tahti hiipui koska hänen vastuunsa kasvoi Eric Wernerin potkujen myötä, ja tällöin hänen oli pelattava entistä kokonaisvaltaisemmin.

Kausi 08-09 oli pelillisesti parempi, vaikka loistokkuus katosi. Tuolloinhan hän jäi selkeästi Seikolan varjoon.
 

Koikkaaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 299
#7
Vs: Joonas Lehtivuori

Täytyy kyllä sanoa, että hyvin pelasi. Meidän onneksi vedot meni pääasiassa tolppiin.
 
Viestejä
34
#8
Vs: Joonas Lehtivuori

Lehtivuori jatkaa Kerhossa toiset kaksi vuotta. Rehellisesti sanottuna elättelin toiveita paluusta kotiin ja sen takia sylettää, mutta ymmärrän ratkaisun pelaajan näkökulmasta.
 
Ylös