• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Jani Tanska

Viestejä
992
#1


Jani Tanska siirtyy Ilvekseen kaksivuotisella sopimuksella

Ilves on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajahankintansa tulevalle kaudelle, kun 28-vuotias keskuspuolustaja Jani Tanska siirtyy FC Lahdesta keltapaitoihin kaksivuotisella pelaajasopimuksella.

194-senttinen Tanska pelasi juuri päättyneellä kaudella FC Lahden paidassa 28 ottelua ja teki myös yhden maalin. Hän on pelannut Veikkausliigassa yli 200 ottelua MYPAn, KooTeePeen, FF Jaron, VPS:n, TPS:n ja FC Lahden paidoissa. Hän pelasi vuodet 2005-2007 englantilaisen Charlton Athleticin organisaatiossa.

Tanska on kolunnut myös kaikki Suomen nuorisomaajoukkueet. Mies odottaa jo kauden 2017 käynnistymistä.

”Juttelin monen vanhan pelikaverini kanssa ja he suosittelivat Ilvestä. Lisäksi keskustelin pitkään Jarkko Wissin kanssa ja noiden keskustelujen jälkeen olin täysin vakuuttunut, että haluan pelata Ilveksessä. Odotan jo innolla tulevaa kautta” kommentoi Tanska.
Jani Tanska Transfermarktissa
Jani Tanskan tilastot Elitefootballissa
Ilveksen tiedote
Aamulehden juttu siirrosta
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
204
#3
Vs: Jani Tanska

Tanska on kyllä melkoinen velho boksissa, molemmissa päissä. Osaa löytää tilaa, ja kutikin tuntuu olevan hyvää luokkaa. Selkeä puolustuksen johtohahmo.
 
Ylös