Jalkapallon MM-kisat 2018

#1
Seuraako kukaan täällä kisoja? Laittaakaa veikkauksia kehiin ja lempijoukkueita, vaikka kisat jo hyvällä alulla. Veikkaan että finalistit löytyy nelikosta Belgia, Espanja, Kroatia ja Brasilia. Jatkopelien taulukkoja en oo tosin katsonut. Mustana hevosena Venäjä. Itse toivon Englantia, Islantia tai Meksikoa.
 
Viestejä
64
#2
Vs: Jalkapallon MM-kisat 2018

Juu seuraa toki. Oma ikisuosikki Saksa putos jo. Brasilia on aina ollut toinen joukkue, jonka syöttelyä on ollut kiva katella. Ei ole Brasiliakaan vakuuttanut. Nyt kattelen tätä jalkapallon irvikuva-ottelua Englanti-Belgia. Molemmat heistä vakuutti mut kahdella ekalla pelillä. Nyt kumpikaan ei halua voittaa, joten jossain ollaan menty pahasti pieleen, että tällaisia tilanteita ylipäänsäkin pääsee syntymään. Inhosin Britti-futista vielä 80-luvulla, mutta onnistuivat pelaamaan ittensä kahdella ekalla pelillä ittensä takaisin mun sydämeen. Olisin ollut jopa valmis lyömään lanttini likoon Englannin puolesta, siis lähinnä uutena mestariehdokkaana. En tosin ole lainkaan pettynyt, jos Belgia menee kannun nostoon, uudet mestarit on aina tervetulleita. Eli lyhyesti, omat suosikkini jatkoon on siis Englanti, Belgia ja Brasilia Saksan katellessa loppukisat kotonaan.
 
Viestejä
1
#3
Vs: Jalkapallon MM-kisat 2018

Seurannassa :) Tänään alkaa tosipelit ja nythän on tosiaan jo Saksasta päästy eroon. Omat suosikit tässä vaiheessa Kroatia, Kolumbia ja Ruotsi, jotka kaikki yllättävän hyviä - ihan hyviä pelivinkkejä kaikki. Nyt on kaavio aika epätasainen kun toisella puolella mm. Brasilia, Argentiina, Ranska, Uruguay, Portugali ja toisella sitten esim. yllä mainitu kolmikko :D Ja toki myös Englanti!
 
Viestejä
3
#4
Vs: Jalkapallon MM-kisat 2018

Tästähän jo ilahtuu kun Englanti on vihdoinkin nousemassa Premier-liigan odottamalla tasolle. Tosin nuo valioliigaan kovapalkkaisimmat ovatkin kaikki tuontipelaajia. Harry Kane kallein?

Vlieriin peukutan Uruguay, Brasilia, Englanti & Venäjä
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
3 505
#5
Vs: Jalkapallon MM-kisat 2018

Saatiin sitten Ranskasta leivottua maailmanmestari.
Oli muuten viihdyttävä loppuottelu, tapahtumia oli enemmän kuin muutamassa turnauksen ottelussa yhteensä.

Parin vuoden päästä katsotaan taas kuka on maailman paras (Euroopanmestaruudestahan toki pelataan, mutta kyllähän Eurooppa taas näytti ettei lajia muilla mantereilla oikein osata.) ;D
 
Ylös