Jair

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Ei vielä ketjua Veikkausliigan vuoden tulokkaalle?

Jair Tavares da Silva
syntynyt: 3.8.1994 Barra de Santo Antônio, Brasilia
pituus: 174cm
pelipaikka: keskikentän keskusta
aiemmat seurat: AC Oulu, Ituano
sopimus Ilveksessä: 2020 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706

Maksumuurin takana Wiss kehuu Jairia "kansainvälisen tason nopeudesta ja kestävyydestä", että ei paljon ukko rotaatiota tarvitse. Ei ota kantaa, onko Ilveksellä mahdollisuus jatkosopimukseen, toteaa vain että "katkolla olevia sopimuksia on kymmenkunta. Osa ei jatka, osan kanssa neuvotellaan, osa ei halua neuvotella".

Joko lukitaan varma tieto Jairin siirtymisestä jonnekin helvetin Nottajoelle.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
5 186
Tuntuu kyllä käsittämättömältä,jos esimerkiksi minkään Allsvenskan-joukkueen mielenkiinto Jairiin ei olisi herännyt vaan tosiaan joku SJK-Inter-HJK-KuPS-akseli miehen saa.


Tuo jätkä olisi takuuvarma vahvistus myös lahden toisella puolella.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
748
Jair on niitä pelaajia joiden jatkosopimus pitäisi olla prioriteettilistan kärjessä. Jairin sisäänajo otti aikansa ja tiedämme tuoreesta tapaus Ayarnasta, ettei keskikentän pohjan moottoria korvata helpolla. Ekstrana vielä erikoistilannetalentti ja tosiaan selkeän ammattimainen asenne harjoitteluun.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 760
Jair on niitä pelaajia joiden jatkosopimus pitäisi olla prioriteettilistan kärjessä.
Tuskinpa on mitään mahdollisuuksia pitää Jair:a joukkueessa. 26v, joten nyt lienee aika rahastaa, ja sellaseen kilpaan Ilves ei pysty, ei edes kotimaan markkinoilla (joten toivotaan että lähtee ulkomaille)
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Hesarissa iso juttu tänään HJK:n mukana Konferenssiliigan avauksessa LASK Linzin kohtaavasta Jairista. Hieno pelaaja, jolle toivoo kaikkea hyvää urallaan. Siirto Klubiin oli Jairille iso steppi: esimerkiksi maalinteko ei ole Jairin ykkösominaisuus, mutta on tehnyt Klubille jo 8 osumaa (4 Veikkausliigassa, 2 cupissa ja yhden sekä Mestareiden liigan että Eurooppa-liigan karsinnoissa).

 
Ylös