Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Kertokaapa julkkiksia, joiden tiedätte olevan Ilveksen kannattajia. Saa kertoa myös muita suomalaisia kiekkojoukkueita kannattavia julkkiksia.

Ilvestä kannattavia julkkiksia, jotka muistan:

Kummeleista Olli Keskistä lukuun ottamatta kaikki muut taitavat olla Ilveksen miehiä. No Helasta ja Kahilaisesta en mene takuuseen, mutta jostain olisi tällainen muistikuva, vaikkei kumpikaan taida mikään kova jääkiekon seuraaja olla. Heikit Silvennoinen ja Vihinen nyt ovat tunnetusti täysin Ilveksen miehiä, eikä pelkästään Ilves-mainosten takia, vaan muutenkin.

Räppäri Petri Nygård. Tässä muutama vuosi sittenhän Nygårdilta tuli myyntiin niitä Ilves-paitoja, joiden tuotto meni Ilveksen hyväksi.

Laulaja-näyttelijä Sami Hintsanen. Oli aikoinaan Ilveksen ottelukuuluttajanakin, ja "Ilves murisee" -biisin laulaja.

Laulaja Jonne Aaron, ja hänen laulaja-veljensä Ville, jolla on ainakin ollut rock-yhtye Flinch, en tiedä, onko tuo bändi vielä olemassa.

Uniklubi -yhtyeen laulaja Jussi Selo.

Näyttelijä Jari "Pulkkinen" Salmi on sanonut olevansa Ilveksen mies, ja muistaakseni myös laulaja Pauli Hanhiniemi, kumpikaan ei tosin taida olla mitään kovia jääkiekon seuraajia.

Stand Up -koomikko Arimo Mustonen.

Muun muassa Häjyistä ja Salattujen elämien Eero-Aarona muistettava näyttelijä Teemu Lehtilä, joka on ainakin ollut Ilveksen kausikorttilainen. Hänen kausikorttiudestaan oli joskus juttua Ilves-lehdessä ja Ilveksen nettisivuilla.

Hiljattain kuollut näyttelijä Antti Majanlahti oli kova Ilveksen mies. Siitä kertoo sekin, että hänen arkkuunsa laitettiin mukaan Ilveksen huivi. :'( Majanlahtihan oli myös Uusi päivä -TV-sarjasta tuttu. En ole tuota sarjaa paljoa katsonut, mutta samassa sarjassa on esiintynyt myös muita jääkiekkomiehiä, ainakin Kummeleiden sarjoista ikimuistoisesti loistavana Pornasena muistettava Tapparaa kannattava "Aapelin isä" Aimo Räsänen, sekä joku Ilvestä kannattava miesnäyttelijä, jonka nimeä en muista, mutta on kuulemma tuttu Tokmannin mainoksista. Oli aiemmin tänä syksynä TV-kuvissa, kun esitteli Ilveksen ottelun katsomossa Ilves-lippistään. EDIT: Googlasin, niin kyseessä on Lauri Kalliota sarjassa esittävä Panu Mikkola.

Tamperelaisissa ja pirkanmaalaisissa näyttelijöissä tuntuu olevan aika paljon jääkiekkomiehiä, ja mitä olen itse lukenut mainittavan, niin enemmän Ilveksen miehiä. Edellämainittujen lisäksi näyttelijöistä Ilveksen miehiä muistan olevan ainakin Pentti Helin ja Jari Ahola, joka on aikoinaan toiminut Ilveksen ottelukuuluttajanakin. Myös Esko Roine on totta kai Ilveksen mies. Siitä oli juttua Radio Rockillakin hiljattain, kun hän oli haastattelussa Radio Rockin tehdessä aamulähetystään Tampereella. 90-luvun loppupuolella tai 2000-luvun alussa oli Iltalehdessä joku yhteisjuttukin Roineesta ja Raipesta, ja Roineen Ilves-faniudesta.

Muusikko Ari "Kankku" Kankaanpää, joka soittaa kitaraa ainakin Pate Mustajärven soolobändissä, ja tekevät Paten kanssa duonakin keikkaa, ja on aikoinaan tehnyt keikkoja muun muassa Juice Leskisen kanssa.

MTV3:n uutisankkurit Keijo Leppänen, Maija Lehmusvirta ja Jaakko Loikkanen. Aika erikoista, että saman Helsingissä sijaitsevan kanavan uutisankkureissa on samaan aikaan kolme Ilveksen kannattajaa, kun ei siellä niitä uutisankkureita niin hirveästi ole. Kymmenen uutisten lopussa onkin aina välillä Saukkosen tai jonkun muun Tulosruudun ankkurin ja Loikkasen/Leppäsen/Lehmusvirran kesken sanailua, jos Ilveksellä on ollut peli. :D

Popedan Pate ja Costello saisivat kyllä myöntää olevansa Tapparan miehiä, kun kaikesta päätellen sitä ovat, mutta aina kun sitä haastatteluissa niiltä kysytään, että Ilves vai Tappara, niin sanovat kannattavansa Ikurin Virettä ja KooVee:tä. Popedan faneissa, kun on tasaisesti Ilveksen ja Tapparan faneja, niin sen takia eivät varmaan myönnä olevansa Tapparan miehiä, ettei Ilves-fanit pahastuisi, vaikka en ymmärrä, miksi ne sitä pelkää. Jos oikeasti on jonkun bändin fani, niin ei sillä ole mitään väliä, minkä joukkueen faneja bändin jäsenet ovat. Olen minäkin kova Paten ja Popedan fani, eikä siinä mahdollinen Tappara-fanius mitään merkkaa. Itse asiassa enemmän häiritsee, että ne mahdollisesti peittelee sitä Tappara-faniuttaan, kuin se, että myöntäisivät olevansa Tapparan miehiä, jos sitä ovat. Tuskin Tappara-fanitkaan ovat alkaneet boikotoida Kummeleiden katsomista, vaikka Silvennoinen ja Vihinen ovat näkyvästi Ilveksen miehiä. ;D Mutta Patehan on tehnyt aikoinaan Ilvekselle "Ilves ykköseksi" -nimisen kannatusbiisin, olikohan mahdollisena Tapparan miehenä kova paikka laulaa Ilveksen kannatusbiisi. ;) Ostin hiljattain viime vuonna julkaistun Paten kuuden CD:n kokoelma-boksin, josta löytyy Paten uralta hittejä ja harvinaisuuksia. Ostin sen osittain sen takia, että kuulen tuon Ilveksen kannatusbiisin, koska en ollut sitä koskaan aiemmin mistään kuullut. Ihan OK rallatus, mitä oon sitä nyt sitten kuunnellut viime aikoina. Sillä kokoelmalla on muuten myös vielä parempi Ilves-aiheinen biisi nimeltään "Ilves Joe", se ei tosin liity jääkiekkoon tai urheiluun ylipäätään.

Olli Lindholm oli viime keväänä Ilveksen ottelussa (taisi olla Tappara-puolivälieräsarjassa) katsomossa Ilveksen pelipaita päällä, vaikka onkin tietysti Ässien mies, mutta ainakin tällä hetkellä sympatiat ovat myös Ilveksen puolella, koska on Kiven hyvä ystävä.

Tietääkö joku Ilvestä kannattavia naispuoleisia julkkiksia, tuon Lehmusvirran lisäksi? Tapparasta muistan useampiakin, ainakin Jenni Ahola ja Satu Tuomisto. Muita Tapparaa kannattavia julkkiksia muistan olevan ainakin Sami Hyypiä, Arto Nyberg, Jari-Matti Latvala, Hans Välimäki ja HIM-yhtyeen entinen rumpali.
 
Viimeksi muokattu:

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
1 377
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Snoop dogg/lion mikä nykyään mahtaa olla, voidaan kaiketi luokitella ilveksen faniksi kun ei taida mieheltä tapsun paitaa löytyä :D
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

IkuisestiILVES sanoi:
Snoop dogg/lion mikä nykyään mahtaa olla, voidaan kaiketi luokitella ilveksen faniksi kun ei taida mieheltä tapsun paitaa löytyä :D
Joo, tuo oli mahtava juttu, kun tuollainen maailmantähti piti silloin Tampereen keikkansa ajan Ilveksen pelipaitaa päällänsä, vaikken sillä keikalla ollutkaan (koska ei muutenkaan ole juuri tullut kuunneltua hänen musiikkiaan), mutta netistä olen nähnyt siltä Ilves-keikalta ikimuistoisia kuvia. Hänhän on näyttelijäkin, niin joitakin hänen elokuviaan on tullut nähtyä. En kyllä yhtään pidä siitä, miten huonoa esimerkkiä hän näyttää nuorille sillä jatkuvalla pössyttelynsä mainostamisella.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 094
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

bruttokansantuote sanoi:
Popedan Pate ja Costello saisivat kyllä myöntää olevansa Tapparan miehiä


Tuskin pitäisi Ilveksen huivia (vaikkakin jalkapallo-),jos Tapparaa yhtään vakavammin kannattaisi.Taitaa ihan oikeasti olla niin,että ei paljon kiinnosta.Juicen sanoittaman ja Paten laulaman Mää ja Tapparan mies sanoja kannattaa joskus tarkastella tarkemmin.Juicehan äimisteli aikanaan,että miksi sitä Tapparan peleissä soitetaan,kun siinähän joukkuetta lähinnä pilkataan.Ilmeisesti Tapparan kannattajat eivät siitä sisäistä muuta kuin kertosäkeistön "Mää ja Tapparan mies"
 

Torski

Luottopelaaja
Viestejä
4 507
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Sitten kun Ilveksen moke päästää tapparaa vastaan max yhden maalin niin siinä ihan lopussa voisi laittaa soimaan kohdasta "suututtiin, kun juututtiin, Ilveksen maalivahtiin" ;D
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Pok: Niin no, ei se Tappara Patelle varmaan mikään huipputärkeä juttu ole, mutta Tapparan puolella veikkaisin kuitenkin olevan, ainakin paikallispeleissä. Kirjoitin viime vuonna tälle foorumille: Popedasta puheenollen: Pate Mustajärvi ei ole koskaan haastatteluissa kysyttäessä vastannut, että kannattaako Ilvestä vai Tapparaa, vaan on vastannut kannattavansa KooVee:tä/Ikurin Virettä. Mutta vajaa vuosi sitten Pate sanoi Iltalehden nettisivujen haastattelussa: "Pelasin aikoinani jääkiekkoa Ikurin Vireessä, mutta pelinumero oli 69. Seuraan edelleen kiekkoa jonkin verran, olenhan tamperelainen. Käymme rouvan kanssa katsomassa Tapparan ja Oulun Kärppien välisiä pelejä. Kannatamme eri joukkueita, eli pientä naljailua on aina peli-iltoina ilmassa." Jos Pate kannattaisi sekä Tapparaa että Ilvestä, niin miksi hän kävisi rouvansa kanssa katsomassa vain Tapparan ja Kärppien välisiä pelejä, eikä myös Ilveksen ja Kärppien välisiä pelejä? Vai jäikö Patelta vahingossa mainitsematta tuossa haastattelussa, että hän käy rouvansa kanssa myös Ilveksen ja Kärppien välisissä peleissä?

Tuo "Mää ja Tapparan mies" on jo vuosikausia soinut vissiin vakiona Tapparan kotipeleissä aina heti sen jälkeen, kun on ilmoitettu yleisömäärä, mutta siinähän taidetaan soittaa juuri tuota pelkkää "mää ja Tapparan mies, Tapparan mies" -kohtaa. En tiä, onko ne Tapparan kotipelissä koskaan uskaltanut soittaa sitä kokonaan tuon "suututtiin, kun juututtiin, Ilveksen maalivahtiin" -kohdan takia. ;) Se on kyllä sanoitusten osalta biisin paras kohta. ;) Musiikillisesti se on kyllä hyvä biisi. Oon mäkin kyllä vähän joskus miettinyt, miten Tapparan fanit ovat ottaneet sen niin omakseen, vaikka sanoitukset on sellaiset.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 721
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Rautakansleri Kalervo Kummola, vaikka onkin kotoisin Turusta ja kaveeraa Hjalliksen kanssa. On kuitenkin ilmoittanut, ettei lähde mukaan tamperelaisseurojen toimintaan ennen niiden yhdistämistä.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Brooks sanoi:
Rautakansleri Kalervo Kummola, vaikka onkin kotoisin Turusta ja kaveeraa Hjalliksen kanssa. On kuitenkin ilmoittanut, ettei lähde mukaan tamperelaisseurojen toimintaan ennen niiden yhdistämistä.
Tampereen nykyinen pormestari Lauri Lyly on muuten kertonut olevansa Ilveksen kannattaja. Kannattaa Ilvestä, kun Ilves ja Tappara pelaa vastakkain, mutta finaaleissa kannattaa Tapparaa, jos Ilves ei ole vastassa.
 

Mobutu Sese Seko

Rivipelaaja
Viestejä
65
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

bruttokansantuote sanoi:
Pok: Niin no, ei se Tappara Patelle varmaan mikään huipputärkeä juttu ole, mutta Tapparan puolella veikkaisin kuitenkin olevan, ainakin paikallispeleissä. Kirjoitin viime vuonna tälle foorumille: Popedasta puheenollen: Pate Mustajärvi ei ole koskaan haastatteluissa kysyttäessä vastannut, että kannattaako Ilvestä vai Tapparaa, vaan on vastannut kannattavansa KooVee:tä/Ikurin Virettä. Mutta vajaa vuosi sitten Pate sanoi Iltalehden nettisivujen haastattelussa: "Pelasin aikoinani jääkiekkoa Ikurin Vireessä, mutta pelinumero oli 69. Seuraan edelleen kiekkoa jonkin verran, olenhan tamperelainen. Käymme rouvan kanssa katsomassa Tapparan ja Oulun Kärppien välisiä pelejä. Kannatamme eri joukkueita, eli pientä naljailua on aina peli-iltoina ilmassa." Jos Pate kannattaisi sekä Tapparaa että Ilvestä, niin miksi hän kävisi rouvansa kanssa katsomassa vain Tapparan ja Kärppien välisiä pelejä, eikä myös Ilveksen ja Kärppien välisiä pelejä? Vai jäikö Patelta vahingossa mainitsematta tuossa haastattelussa, että hän käy rouvansa kanssa myös Ilveksen ja Kärppien välisissä peleissä?
En tiedä milloin tuo haastattelu on tehty, mutta jos se on tehty esimerkiksi pudotuspelien aikaan tuo on aika normaali kommentti tässä maassa. Suomessahan on aika paljon ihmisiä, jotka viis veisaavat runkosarjasta ja he seuraavat lähinnä pudotuspelit ja/tai arvokisoista Suomen ottelut. Kärpät ja Tappara kohtasivat toisensa kolmena keväänä putkeen pudotuspeleissä, joten pariskunnan nokittelu saattaa johtaa juurensa tuosta. Ehkä Pate ja rouvansa kuuluvat juuri näihin satunnaisseuraajiin.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Mobutu Sese Seko sanoi:
bruttokansantuote sanoi:
Pok: Niin no, ei se Tappara Patelle varmaan mikään huipputärkeä juttu ole, mutta Tapparan puolella veikkaisin kuitenkin olevan, ainakin paikallispeleissä. Kirjoitin viime vuonna tälle foorumille: Popedasta puheenollen: Pate Mustajärvi ei ole koskaan haastatteluissa kysyttäessä vastannut, että kannattaako Ilvestä vai Tapparaa, vaan on vastannut kannattavansa KooVee:tä/Ikurin Virettä. Mutta vajaa vuosi sitten Pate sanoi Iltalehden nettisivujen haastattelussa: "Pelasin aikoinani jääkiekkoa Ikurin Vireessä, mutta pelinumero oli 69. Seuraan edelleen kiekkoa jonkin verran, olenhan tamperelainen. Käymme rouvan kanssa katsomassa Tapparan ja Oulun Kärppien välisiä pelejä. Kannatamme eri joukkueita, eli pientä naljailua on aina peli-iltoina ilmassa." Jos Pate kannattaisi sekä Tapparaa että Ilvestä, niin miksi hän kävisi rouvansa kanssa katsomassa vain Tapparan ja Kärppien välisiä pelejä, eikä myös Ilveksen ja Kärppien välisiä pelejä? Vai jäikö Patelta vahingossa mainitsematta tuossa haastattelussa, että hän käy rouvansa kanssa myös Ilveksen ja Kärppien välisissä peleissä?
En tiedä milloin tuo haastattelu on tehty, mutta jos se on tehty esimerkiksi pudotuspelien aikaan tuo on aika normaali kommentti tässä maassa. Suomessahan on aika paljon ihmisiä, jotka viis veisaavat runkosarjasta ja he seuraavat lähinnä pudotuspelit ja/tai arvokisoista Suomen ottelut. Kärpät ja Tappara kohtasivat toisensa kolmena keväänä putkeen pudotuspeleissä, joten pariskunnan nokittelu saattaa johtaa juurensa tuosta. Ehkä Pate ja rouvansa kuuluvat juuri näihin satunnaisseuraajiin.
Hyvä huomio. Kirjoitin tuosta asiasta tällä foorumilla alunperin viime vuoden maaliskuun alussa, ja kirjoitin siinä, että se haastattelu oli Iltalehden nettisivuilla vajaata vuotta aiemmin, eli ilmeisesti keväällä 2015, ja siinähän Tappara hävisi finaalit kahtena perättäisenä vuonna (2014 ja 2015) juuri Kärpille. Pate kyllä tuossa haastattelussa puhuu yleisesti Tapparan ja Kärppien välisistä peleistä ja peli-illoista, eikä erittele finaaleja/pudotuspelejä, mutta on saattanut sanoa sen sen kummemmin ajattelematta, ja kyse voi olla tuosta, mitä sanoit.
 

Crueman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
396
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Mikko Alatalo ja vanha selostajalegenda Juha Jokinen ovat myös Ilveksen miehiä.
 

bruttokansantuote

Luottopelaaja
Viestejä
1 269
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Crueman sanoi:
Mikko Alatalo ja vanha selostajalegenda Juha Jokinen ovat myös Ilveksen miehiä.
Jalkapallossa Alatalo kai onkin, mutta jääkiekossa ilmeisesti Tapparan.
 

551304

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
360
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Mikko Alatalo kannustaa kaikkea minkä media huomio - oikein kaikkiruokainen tällä saralla ...
 

Mikko Määttänen

Rivipelaaja
Viestejä
34
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

bruttokansantuote sanoi:
Muusikko Ari "Kankku" Kankaanpää, joka on tehnyt keikkoja muun muassa Juice Leskisen kanssa.
Musiikkialan moniottelija, niin ikään Juicen kanssa soittanut Vesa Sytelä on myös Ilveksen miehiä.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 561
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Urheiluruudun entinen juontaja Laura Ruohola on Lukko-fani,Lola Odusoga Tepsin,Essi Pöysti HIFK,Metsoloissa näytellyt roolihahmo Jaakko Järvenheimo on Ilves miehiä.Nämä äkkiseltään tuli mieleen.
 

Tammi 30

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
470
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Costello on Tapparan fani. Niin on myös Mustajärven Patekin. Tämä on tieto. Tosin Pate kannustaa jokaista Tamperelaista urheiluseuraa. Jos Ilves voittaisi mestaruuden kyllä Pate esiintyisi myös Ilveksen juhlissa. Popeda teki aikanaan kisabiisin Mannaa mammonaa. Haastattelussa kysyttiin seuraako Pate jääkiekkoa jolloin Pate vastasi. Tietenkin määhän oon tamperelainen. Lopuksi vielä kysyttiin kumpi voittaa pronssia Ilves vai Hpk. Vastaus oli no emmääny mikään no Ilves tiätenkin. Eppujen jätkät on muuten Ilveksen miehiä.
 

Mansesteri

Luottopelaaja
Viestejä
2 516
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Kalle Palander kertoi yhdessä ohjelmassa olevansa nuorempana Ilveksen miehiä salaa, vaikka äitinsä olikin Tapparan kannattaja. Sittemmin ilmeisesti Palanderkin on "tapparalaistunut".
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 561
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Jääkiekkoilijoista Jyri Niemi sekä Henrik Haapala ovat ilveksen "faneja",Otto Koivula Kärppien.

Marko Asell on muuten Ilveksen mies myös.
 

Nillo22

Ei tässä sen luikauksen ihmeempää
Viestejä
238
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Rouhija sanoi:
Jääkiekkoilijoista Jyri Niemi sekä Henrik Haapala ovat ilveksen "faneja",Otto Koivula Kärppien.

Marko Asell on muuten Ilveksen mies myös.
Haapala? Mistä tiedät?
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
2 561
Vs: Ilvestä (ja muita suomalaisia kiekkojoukkueita) kannattavat julkkikset

Nillo22 sanoi:
Rouhija sanoi:
Jääkiekkoilijoista Jyri Niemi sekä Henrik Haapala ovat ilveksen "faneja",Otto Koivula Kärppien.

Marko Asell on muuten Ilveksen mies myös.
Haapala? Mistä tiedät?
Tietoja en paljasta,mutta varma on.
 
Ylös