Ilves Veikkausliigassa 2024 - takaisin Tammelaan, takaisin Eurooppaan

Libero

Rivipelaaja
Viestejä
31
Tällainen tuli vastaan.

Ilves Football Embraces Data-Driven Future with Analytics FC

Analytics FC are pleased to announce our latest partnership, with Ilves Football, further expanding our growing network of European clubs. Under the guidance of sporting director Miika Takkula, Ilves is set on an exciting path, merging a dedication to nurturing homegrown talent with cutting-edge data and technology.

Ilves has chosen to use our premier data services, including the TransferLab data-scouting platform, developed in collaboration with LCP. This collaboration highlights Ilves’ commitment to innovative solutions for enhancing their scouting and player assessment processes.

Takkula emphasized the importance of data-driven insights for achieving long-term objectives. “Our vision for Ilves is to build a successful team centered around homegrown players while integrating data and technology into our scouting and coaching methods. Having worked closely with Analytics FC before, I trust in their expertise and the quality of the TransferLab platform to help us identify and develop promising talents who will drive the club to new heights,” said Takkula.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
884

Marko Rajamäki:
- Ilves on Veikkausliigan paras pallollinen joukkue ja sitä tukevat sekä tilastot että mitä näemme kentällä. Nyt Ilves pystyi pelaamaan ehjän 90-minuuttisen. Viimeksi HJK:ta vastaan he pelasivat hyvän 45-minuuttisen ja se riitti tuolloin tasapeliin.

- Ilveksen ohella toinen hyvä pallollinen joukkue tällä kaudella on ollut KuPS, mutta heillä on ollut vähän ailahtelevaa. Näen, että Ilves ja KuPS ovat tällä hetkellä HJK:n kovimmat haastajat mestaruustaistelussa.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 624
Niin, topparihankinta tulee tarpeeseen ja tuntuu olevan normaalinkaltainen. CV toki sisältää hyviä sarjoja. Odotettu täydennys.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 624
On toki cv parempi kuin keskiverrolla tulijalla mutta on siinä kysymysmerkkinsäkin. Sitten tietää enemmän kun näkee pelaamassa. Topparia tarvittiin ja sellainen tuli. Hyvät saumat toki sille että on haettu palanen.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 271
Ville Seppä vahvistamaan maalivahtiosastoa:


"– Pelitahdin tiivistyessä lähdimme vahvistamaan maalivahtiosastoamme, jotta saamme aina kokoonpanoomme kilpailukykyisen kaksikon niin Veikkausliigan ja europelien kuin myös Miesten Kakkosen otteluita silmällä pitäen. Ne ovat kaikki kilpailuina seurallemme strategisesti tärkeitä. Ville Seppä on kotimaan kentillä kokenut ja laadukas maalivahti, jonka ominaisuudet sopivat hyvin Ilveksen pelitapaan. Plussana myös, että hän on harjoitellut hyvin koko kauden FC Interin mukana, minkä myötä hänellä on hyvät valmiudet hypätä meidän mukaamme kesken kauden, toteaa Takkula."
 
Ylös