Ilves ja Media

wasama

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
975
Hämeen Sanomissa sivun pituinen Sihvosen juttu. Hurja irtiotto epäonnistui täysin. Ei Ilveksen pitäisi voida joutua jonkun uuden päävalmentajansa mielihalujen valtaan.
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
3 460
”epäonnistui täysin”. Ymmärtäisin tämän, jos oltaisiin jääty runkosarjaan tai vaikka puolivälieriin, mutta ihan ei riittänyt kuitenkaan finaaliin ja ollaan mitalipeleissä. Pettymys toki, mutta ei tuo nyt ihan mikään täydellinen epäonnistuminen ole.
 

Luchs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
875
Jokaista urheilukolumnistia suomen maassa tuntuu kiehtovan iänikuinen, loppuun kaluttu Myrrä/Pennanen asetelma.

Niinhän se on nykyisessä klikkijournalismissa, että pitää aina ylittää edellisen kirjoituksen dramatisointi ja oikoa mutkia suoriksi.
Näkee, että tiedotusopin luennoilla nukkuneet pahnanpohjimmaiset kerätään yhteen ja annetaan vinkkejä loppuelämän urasuunnitteluun. Ja nykyäänhän toimittajaksi pääsee, jos on urheilutaustaa ja kynä pysyy jommassa kummassa kädessä. Kauniista kasvoistakaan ei ole haittaa.

Se mikä ei aikojen kuluessa ole urheilukolumnistin syypohdinnassa mihinkään muuttunut eikä muutu on, että ulkopuolinen tietää aina omat asiasi paremmin.
Toivottavasti saadaan pian finaalisarja käyntiin, ettei toimittajakunta koe huonoa omatuntoa palkkansa
ansaitsemisesta.
 

Mansesteri

Luottopelaaja
Viestejä
9 966
69D5B874-534F-4B37-956A-19336EFD37B5.jpeg


Masin, Malek ja Bizon olleet Valkeakoskella katsomassa Ilveksen peliä.
 

JiipeeK

Rivipelaaja
Viestejä
58
Tuon ohjelman kohtuullisena ystävänä. Olipahan kiva katsoa kun saatin nämä kaksi yhdistettyä. Ilves oli hyvin esillä.

Jakson alussa kun esiteltiin Ilvestä
"Tällä kertaa suunnataan Tampereelle, tämä Pirkanmaan helmi tunnetaan Särkänniemestä, mustastamakkarasta ja jääkiekkojoukkue Ilveksestä"

Oli muutenkin hauska palata tohon peliin. Siä näkyi myös Tikan tekemä maali. Kilpailijat kyllä sekoili jonkin verran. Mutta kyllä nekin sai tehtyä myyntiä ihan kohtuullisesti.
 

Lynxlynx

On vain yksi.
Viestejä
391
En tiedä onko aihetta koskaan noteerattu, mutta minulla syttyi lamppu äsken nähdessäni Hyvinkään Tahkon pelaajia lounaalla. Tahkohan on saanut nauttia Ilveksen edellisestä toimitusjohtajasta Esa Honkalehdosta, joka paikallislehden uutisen mukaan tuo Tahkoon aimo annoksen markkinointiosaamista, viime vuodet. Esan ydinosaamisaluettahan on markkinointi, ja etenkin vuorossa olevan seuran rahojen kuppaaminen omistamansa Sponsivisionin taskuihin. Takissa komeili Tahkon uudistettu logo:
1200px-Hyvinkaan_Tahko_2018.svg.png


Se jotenkin erehdyttävästi muistuttaa Ilvekselle tehtyä logoversiota:
t-paita_29-1024x1024.jpg


Parasta tässä välähdyksessä toki oli, että Honkalehtoa ei Ilveksen touhuissa enää ikinä nähdä.
 
Ylös