Ilves-fanien huudot ja laulut

AinaIlves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
304
Osahan näistä huutelijoista ei edes tiedä mitä kyseinen sana tarkoittaa. Kasvaako edes amisviikset huutelijoilla?
 

AinaIlves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
304
Lisätään sen verran, että tuolla HV-huutelulla saadaan vain naapuriseuran kannattajilta naurut päälle. Koittakaa juniorit tosiaan käyttäytyä peleissä. Kannattaa saa ja näyttää tunteensa, mutta kuorossa v-sanan huutaminen on noloa ja lapsellista.
 

931931

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
935
En nyt haluaisi mitään isompaa riitaa tästä synnyttää, mutta loogiseen ajatteluun kuitenkin olisi kiva näissä asioissa pitäytyä.

Se että jokin katsojaryhmä ei reagoi mitenkään ei ole mikään peruste huutaa vittua. Jokainen katsos meistä on lippunsa ostanut ja eläytyy peliin juuri kuten parhaaksi katsoo.

(ja olet väärässä, etteikö koko katsomo olisi reagoinut, ne ei huutanu vittua, ne mölisi niitä näitä ja huomauttaisin, että lähes koko halli seisoi)
En minäkään ja siksi olisi kiva lopettaa sanojen työntäminen suuhuni. En sanonut missään kohtaa että se olisi peruste. Huomautin vain toisesta ongelmasta, joka mielestäni on oikea ongelma edellisessä postauksessa luettelemiesi asioiden toteutumiseksi. Kun seisomakulma on ainoa, joka hallissa huutaa niin heillä on siihen oikeus katsomallaan tavalla. Itse puuttuisin vasta, jos huudot täyttävät syrjinnän kriteerit, HV-huutelu on niin harmitonta, että oikeastaan tämä on turhaa keskustelua. Ja jos "vitun" kuuleminen aiheuttaa myötähäpeää, niin voi voi. Sitä kuulee kaikkialla maailmassa urheilutapahtumissa, jotka jotenkin antavat kannattajilleen aihetta ilmaista tunteitaan.
 

Kissakoira

Tulokas
Viestejä
1
Tässä kahden alakouluikäisen mahdollisesti tulevan Ipa fanin isänä keskustelua seuraillut. Huivit ja muut löytyy kyllä, käyttääkö, eri asia. On se aina aika karmeata omille ja lastenkin korville tuo jatkuva vittuilu. Sitähän se elämä toki kaikissa muodoissaan loppuviimein on. Ilves profiloituu kovasti perheseurana, onko perheen seura sitten "Vittu"?
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
1 375
Fanikatsomon toiminta on hienoa ja pääsääntöisesti tyylilästä. HV huutelu ei sitten enää ollut tyylikästä. Ymmärrän toki - minuakin harmitti tapatumien kulku. Rapatessa roiskuu ja välillä läikkyy yli. Typerää on puolustella ylilyöntejä ja väittää että vain fanikatsomo oli eilen äänessä.
 

Reborn Lynx

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
133
Naapurin foorumilla jo kovasti pohditaan mitä osasto keksii perjantaina. Tuleeko jotain hyvällä maulla keksittyä kuitailua tyyliin porkkanaraastin vai jotain lapsellista alatyylistä kuittailua.

Ainakin jännitteitä on jo ilmassa, se on ihan hyvä juttu se.
 

Goistinen

Rivipelaaja
Viestejä
17
Tähän voittamiseen alkaa jo tottua niin ois kiva keksii joku uus yhteinen juttu pelaajien kanssa voitetun pelin jälkeen. Ässillä on se Islannin jalkapallofanien homma niin joku sellane ois jees mutta ei ihan sama kuitenkaa?!
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
4 236
Jääköön futiskatsomoon tuollaiset.

Edit:
Tällä tarkoitetaan poistetussa viestissä kerrottua alatyylistä viha-"kannustusta".
 
Viimeksi muokattu:

#17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
351
Mihin on jäänyt aikanaan paljon käytetty "tuomaril on tulosveto" huuto? Onko tarkoituksella unohdettu? Muutenkin mielellään kuuntelee sellaisia Pilke silmäkulmassa huudettuja kuittailuja ja heittoja, kunhan kielenkäyttö pysyy suht asiallisena.
Tätä h*** v***ua tuntuu muutenkin huutelevat aina yksi ja sama henkilö.
 

Ipa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
752
Väliraporttia Osastolle näin D2 kausikortti katsojan näkökulmasta.

On todella hienoa kannustamista ollu alkukausi. On näyttänyt miltei samalta mitä se on ollut parhaimmillaan (2015-16(?), 2017 playoff)! Yllättynyt kuinka kova täyttöaste katsomossa ollut. Jos näin jatkuu, niin aivan varmasti vielä Osasto41 tulee näkemään parhaimmat päivät edessä.

Ja miinukset ovatkin sitten yleinen käytös kannustuksen ulkopuolella. On hienoa tavallaan nähdä, että kannattajat elävät tunteella mukana, mutta yleiset solvaukset ovat turhia.

Jos fanikatsomon saisi tavalla tai toisella siirrettyä D2 katsomoon niin liittyisin Osastoon mukaan. Kulmauksesta ei näe peliä yhtä selvästi ja näin ollen se rajoittaa sinne menoa. Enkä ole ainoa joka näin ajattelee.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 341
Jos fanikatsomon saisi tavalla tai toisella siirrettyä D2 katsomoon niin liittyisin Osastoon mukaan. Kulmauksesta ei näe peliä yhtä selvästi ja näin ollen se rajoittaa sinne menoa. Enkä ole ainoa joka näin ajattelee.
Perinteisestihän fanikatsomot ovat halleissa/stadioneilla päädyissä, suoraan maalin takana.


Tosin ei kylläkään sen takia, että niistä näkisi paremmin peliä, vaan juuri siksi että ei näe ja ne ovat aina sen tähden olleet halvimmat paikat halleissa/stadioneilla. Ja koska ne ovat olleet vähiten tuottavia penkkejä/paikkoja, on ne aikanaan katsottu mahdolliseksi uhrata kannattajakatsomoille.

Toki nyt ne on jo perinne, ne päätykatsomot.


Tampereella kannattajakatsomot on ollu kulmissa aina siitä lähtien, kun päätyyn tuli penkit (81), koska vain kulmat jäi seisomakatsomoiksi. Seisomakatsomot supistui sitten pelkiksi piippuhylyiksi ja niistäkin nipistettiin yksi pois Yläpesäravintolalle ja lopulta myös D päädyn toinen kulma aitioiksi.
Kun kannattajakatsomot tekivät paluun, ne luonnollisesti palasivat mistä lähtivätkin, kulmiin, ja molemmissa päissä viimeiset piippuhullut olivat nykyisten seisomakatsomoiden ylätasanteilla.
Mutta siis Hakametsässä kannattajat on ollu kulmissa perinteisesti.
 
Ylös