ILVEKSEN ja haastajien A(u20)-,B(u18)-,C(u16)- juniorit

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 707
Ry:n nettisivut on kyllä täysi vitsi. Päivittääkö näitä toimiston väki vai onko joukkueista nimetty ylläpitäjät päivittämään omaa osiota? Surullista puuhastelua kyllä tuo Ry:n touhu edelleen.
 

Lätkäaddict

Tulokas
Viestejä
4
Tässä edelleen odotellut missä viipyy U20 -joukkueen kesäringin julkistus. Ilves taitaa olla Tapparan ohella jo ainoa liigajoukkue, joka ei ole rinkiään julkaissut.
U18 on ainoa ryhmä jonka Ilves on julkaissut. Tosin sielläkin on mm. Jirko Tukiaisen nimi, vaikka kaveri on liiton palvelusivustonkin mukaan jo siirtynyt Lukon vahvuuteen.
Näin informaation taso vaihtelee Ilvesperheen sisälläkin. U16 -joukkuekin lupailee Ilves ry:n sivuilla pelaajien osalta että "julkaisemme pian lisäinfoa". Tämä teksti on siellä ollut jo toista vuotta, joten odotan jännityksellä, minkä vuoden joukkue sieltä joskus julkaistaan.
Ilveksen U16 kesärinki on jo muutaman vuoden toiminut niin, että U16 SM ja U16 Akatemia (mestis) reenaavat kesän yhdessä. Yhdellekään pojalle ei suoraan luvata SM joukkueen pelipaikkaa. Joukkuejako tapahtuu vasta heinä-elokuun vaihteessa.
Käsittääkseni hieman samanlaisesta asiasta on kyse myös U20 joukkueen osalta. Nyt kun Leki toimii yhteistyöseurana ja U20 akatemiajoukkueena, niin kesärinki on hyvin laaja ja joukkueet reenaavat yhdessä ja lopullinen valintaprosessi venyy ainakin juhannukseen asti. Se milloin lopullinen U20 SM joukkue julkaistaan, siitä ei ainakaan minulla ole parempaa tietoa…
 

taro.tsujimoto

Rivipelaaja
Viestejä
77
Käsittääkseni hieman samanlaisesta asiasta on kyse myös U20 joukkueen osalta. Nyt kun Leki toimii yhteistyöseurana ja U20 akatemiajoukkueena, niin kesärinki on hyvin laaja ja joukkueet reenaavat yhdessä ja lopullinen valintaprosessi venyy ainakin juhannukseen asti.
Ööö, paitsi ei kyllä pidä paikkansa.

Ihan omalla porukalla Ilves U20 treenaa ja Leki omanaan. Hyvä juttu jos yhteistyöstä on sovittu, itselle ei tästä ainakaan ole tietoa korviin kuulunut.

Sitä paitsi Ilveksen kesäringistä putoavat tuskin menevät Lekiin pelaamaan Mestistä kun naapurissa Koovee pelaa SM:ää ja varmasti sinne mahtuu lisää porukkaa vielä.
 

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
592
Nyt kun U20 -joukkueen julkistus kesäringinkin osalta näyttää kestävän, niin kysynkin teiltä joukkuetta paremmin tuntevilta, että millaisia pelureita ringissä on pyörinyt? Osaatteko kertoa myös nimillä millaisia tekijöitä on tulossa ulkopuolelta ja onko ollut pahoja menetyksiä?
Hieman nuoremmissa junioreissa kaiken kaikkiaan pahimpana varmistuneena menetyksenä pidän Roope Rajalan (-06) siirtymistä Tapparaan ja tulopuolella vastaavasti Akseli Matilaista (-07) Lukosta (Tapparasta) sekä Valtteri Luhtalampea (-06) Tapparasta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
12 071
Eliten mukaan Ilveksen U18-joukkueeseen on liittynyt mielenkiintoinen nimi. Tsekki David Svozil. Ikää nuorella miehellä on 16. Oli tällä kaudella Tsekin U17 sarjan toiseksi tehokkain pakki tehoin 38. 6+36. Ilveksen imu Tsekin suuntaan kiihtyy.

 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
1 309
Eliten mukaan Ilveksen U18-joukkueeseen on liittynyt mielenkiintoinen nimi. Tsekki David Svozil. Ikää nuorella miehellä on 16. Oli tällä kaudella Tsekin U17 sarjan toiseksi tehokkain pakki tehoin 38. 6+36. Ilveksen imu Tsekin suuntaan kiihtyy.

Lupaava kaveri. Sivuhuomiona: Davidin veljen nimi on Stanislav, isän nimi Stanislav ja isoisän nimi Stanislav. Tärkeä nimi ilmeisesti perheelle :)

Kaikki näistä kolmesta pelaavat tai ovat pelanneet kiekkoa.
 
Ylös