ILVEKSEN ja haastajien A(u20)-,B(u18)-,C(u16)- juniorit kaudella 2020-21

oulu

Rivipelaaja
Viestejä
23
Sarja alku korkattu. Samalla kaavalla, kuin aiempina vuosina. Jo uskaltaa sanoa , että junnupuolella ei olla saatu toteutettua oikeanlaisia uudistuksia... mistä johtunee. Ongelman lähtöjuuri on organisatoorinen. se pitäisi oikesti päivittää ajanmukaiseksi. Sitten kun se on kunnossa, voidaan odottaa jollain aika välillä tuloksia. Ketään erityisemmin osoittelematta, kun seuratoimijoita ei puussa kasva.. mutta jos joku sm junnujoukkue polkee paikallaan monta vuotta, onko tulevan toiminnan kannalta tehokasta sijoittaa paikallaan polkevan joukkueen valmentaja ylempiin sarjoihin? Eikö oikeampi suunta olisi alempiin... Luultavasti eteenpäin pyrkivät pelurit tarkkaan katsovat valmennustiimin kokoonpanon miettiessään seuraavaa siirtoa. Ainahan voi odotella rauhassa, niitä parempia tuloksia, mutta sillä periaatteella aika tulee pitkäksi. Ja turhautuu. Tiedämme, että suomessakin on seuroja, joilla joka tasolla on toiminta sillä tasolla, että se tuottaa voittavia joukkueita joka vuosi. Se toiminta ei silloin ole kenenkään yksittäisen valmentajan aikaan saannosta, vaan sen seuran osa-alueet on mietitty ja koulutettu osaavaksi yhteensuuntaan ajattelevaksi yhteisöksi. Jos nyt oltaisiin yritysmaailmassa ja tarkasteltaisiin Ilves seuran junioritoimintaa, koko johtoporras pääsisi nauttimaan vapaista.
 

revolvair

Rivipelaaja
Viestejä
59
Kyllä yksi suuri tekijä on siinä että naapurin vetovoima junnupuolella on huipussaan, vaikka siellä esim. U20-junnuista tie Liigaan on aivan tukossa.

Tapparan sateenvarjon alla olevat seurat ovat laadultaan ja kooltaan aivan eri luokkaa (HC Nokia, Leki, Uplakers ym.) kuin Ilveksen (Pinkkarit, Kisa-Eagles, Fortuna ym.)

Massa on Porkkanalla paitsi laajempi, myös usein laadukkaampi.

Tämän näkee erityisesti U16 ikäluokassa kun Tappara saa ympäryskunnista haalittua useita lupaavia pelureita ja Ilves saa maakuntien rippeet. Toki vanhemmat voivat Nokialta tai Lempäälästäkin valita Ilveksen, varsinkin jos siellä kannatusta suvussa mutta pääosin ne tuntuvat päätyvän Hakametsän toiselle käytävälle.
 

PETOFANI

Rivipelaaja
Viestejä
19
Viikonlopun molemmista otteluista voitot taskuun ja sarjasijoitus heti viivan paremmalla puolella. Jotain on siis tehty oikein vai olivatko vastustajat etukäteen heikompia?
Monien asioiden summa, mutta toki vastustajat ei pahimmasta päästä. Kuitenkin erot aika pieniä ja kaikkien osa-alueiden pitää toimia. Esimerkiksi maalivahtipeli toimi näissä peleissä molemmissa kohtuullisen kivasti mikä on välttämättömyys näissä peleissä. Vaikea on voittaa jos antaa kaverille 5 eteen ekaan erään..
Kiekko liikkuu pojilla hienosti ja kivan näköistä peliä... Suunta ylöspäin
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 904
Tietysti viivan alla esimerkiksi pisteen päässä on molemmat ottelunsa voittanut ja siis neljä ottelua Ilvestä vähemmän pelannut HPK,jolla pelejä on vasta 2 karanteenin vuoksi,eli "oikeasti" ei viivan päällä olla vielä läheskään.Pistekeskiarvolla sijoitus on 13.

Mutta suunta on ylöspäin,ehkä tuosta kymppisijasta taistellaan tällä kaudella ihan tosissaan.Mihinkään mitalipeleihin ei kuitenkaan asiaa ole.
 

revolvair

Rivipelaaja
Viestejä
59
Hieno viikonloppu sekä U20 että U18 porukoille, molemmille tuplavoitot tärkeään paikkaan.

U18 olin katsomassa molemmat kotipelit, perjantaina 3-2 voitto Sportista viime hetken maalilla. Maalintekijöinä Hölli (2) ja Jokirinne. Maaliteon tuska näkyi edelleen tässä pelissä, paikkoja on mutta viimeistely heikkoa. Bizon maalissa ihan ok mutta ei vakuuttanut. Pakkovoitto ja siltä se näyttikin....

Eilen 7-3 voitto hyvällä pelillä Jypistä, kaksi viimeistä maalia tyhjiin. Alussa oltiin unessa ja omista virheistä 0-2 häviölle. Sitten tapahtui jotain hyvin epätyypillistä Ilvestä ja tuntui että joka toinen veto meni sisään. 5 maalia alle 10min. ja Jypin tsekkimolari vaihtoon. Loppupeli tasaista vääntöä, suuria hienouksia ei nähty. Suunta on ylöspäin ja ensi viikonloppuna (taas) vastassa kärkiporukat Kalpa ja Kärpät. Erikoinen otteluohjelma kyllä.

U18 porukan puolustuspelille teki kyllä hyvää saada äijämäinen Lindholm rosteriin, selkeä vahvistus tähän porukkaan. Maalit Jyp pelissä Hietaniemi (2), Puikkonen, Ikonen, Savonjousi, Karjalainen, Lindholm. Maalissa Ahola oli hyvä näköjään kirjasi myös molarille harvinaiset 0+2 (!).
 

Ilves97

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
482
Lindholmin ja Bizonin saaminen mukaan U20-joukkueesta on U18-joukkueelle varmasti hyvä juttu. U20-joukkue on todella nuori ja uskoisin, että kun Kuusela saa tiiminsä kanssa työrauhan ja vähän aikaa saa revittyä joukkueesta tarpeeksi ylemmän loppusarjan paikkaan. Ensi kaudellahan joukkue voi olla todella kova U20-sarjaan, jos nämä lupaavimmat jätkät saadaan pidettyä. Nuori joukkue U20:ssä syö myös U18-joukkuetta paljon, sillä Korhonen, Hakala, Kos, Nyman ja Heinonen olisivat ihan huippunimiä U18-sarjaan ja eiköhän Vopatkin U18-jengiä vahvistaisi. Lisäksi Emil Järventie on vielä puuttunut loukkaantumisen takia U18-ringistä, joten siitäkin saa U18-joukkue kovan vahvituksen. Samoin kuin edustusjoukkueen kanssa muutos vie aikaa suunta kuitenkin on oikea, sen näkee jo nimistä jota junnuvalmennukseen tänä kesänä sisään tuli.
 

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
441
U20 otti viikonloppuna ensimmäiset voittonsa. Mielenkiintoista näissä voitoissa oli sekin, että Ilves siirsi liigaryhmässäkin harjoitelleet U20 -joukkueen ykköspelaajat viime viikolla KOOVEE:n vahvuuteen. Näin Ilvekseltä puuttui näistä peleistä Karri Aho, Joona Korhonen, Eemeli Mäki ja Eppu Varjamo. Olinkin hyvin epäileväinen miten viikonloppuna pelit menisisi. Nyt esim. ykkösketju; "Mäki - Kananen - Varjamo" oli muodossa Verneri Metsänen - Santeri Kananen - Jesse Kalliosalo, eikä tuloksessa ollut moittimista.
 

revolvair

Rivipelaaja
Viestejä
59
Nyt kun ei enää ole A/B/C junnuja, vaan U20, U18, U16 niin ehkä ketjun nimen voisi vaihtaa?
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 504
Nyt kun ei enää ole A/B/C junnuja, vaan U20, U18, U16 niin ehkä ketjun nimen voisi vaihtaa?
Olemme sen verran Hämeessä, että kattellaan nyt ihan rauhassa. Kansankielessä A,B ja C. Joten mennään toistaiseksi sillä.
 

revolvair

Rivipelaaja
Viestejä
59
U18SM perjantaina tappio 5-2 Porissa, nihkeällä pelillä. Oikeastaan mikään osa-alue ei toiminut. Tai no, Bizon pelasi loistavasti maalissa sen jälkeen kun vaihdettiin luukulle 4-1 tilanteessa. Ei jäänyt jälkipolville muuta kerrottavaa.

Eilen Haka2 ja vastassa JYP. Voitto 2-1 mutta kaveri vei kyllä suurinta osaa pelistä selkeästi. Ilves taisteli kuitenkin hyvällä asenteella ja Bizon maalissa huikea, 45 torjuntaa. Ilves on voittanut JYPin 2 kertaa nyt sarjassa vaikka JYP luokkaa parempi joukkue ja voitti lauantaina mm. Tapparan.
 

CCM

Rivipelaaja
Viestejä
16
Ilveksen U18 jääkiekkojoukkueessa on todettu positiivinen koronatartunta 12.10.2020
12.10.2020

Ilves ry:n U18 jääkiekkojoukkueen jäsenellä on todettu positiivinen koronatartunta 12.10.2020.
Tämän seurauksena Ilves ry:n U18- ja U18-Akatemia jääkiekkojoukkueiden toiminta on keskeytetty toistaiseksi.
Tiedotamme asiasta lisää saatuamme viranomaisohjeet.
Tampereella 12.10.2020
Ilves ry:n jääurheilujaoston puolesta
Tapio Tamminen
Ilves jääurheilujaoston toiminnanjohtaja
 

vilperi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
663
Myös A-junnujen toiminta on laitettu stoppiin.

 
Ylös