Ilveksen fanit

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 909
Osaston Tifotehtaalle suuri kiitos. Kenties kaikkien aikojen paras, kaunein ja kiekkoromanttisin.


1553768619581.png
 

Ripa#13

Rivipelaaja
Viestejä
70
Hyvän kauden ja hienon joukkueen puolesta toivon että kaikki joidenka on mahdollisuus ostaa kausikortti niin sen myös tekee. Itse en pääse kuin korkeintaan 50%iin kotipelejä tulevalla kaudella, mutta kausari on itsestään selvyys. Tämä on myös kiitos Ripalle ja kumppaneille hyvin tehdystä työstä ja uskon palauttamisesta pitkään jatkuneeseen korpivaellukseen. Älkää miettikö liikaa vaan ostakaa kausari.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 816
Kauden alkupuolella tuli esitettyä kritiikkiä Osaston touhuista, mutta nyt on ehdottomasti kehuttava tuota tifoa! Tätä lisää!

Tuli ihan mieleen ajat, kun omaa junnua kiikutin (leveillä) hartioillani halliin. Pojan olemuksesta huomasi jännityksen, kun Hakametsän parkkipaikalla talsittiin; mitä lähemmäs ovia tultiin, sen tiiviimmin pikkumies puristi käsiään ja painoi itseään meikäläiseen kiinni. Taisi aistia myös isukin jännityksen. Saattoipa joskus jopa kuiskata korvaan "nyt mua jännittää, mutta tää on silti kivaa."

Edelleen kuljetaan peleissä sen mitä poika omilta peleiltään paikalle ehtii. Hartioilla sitä ei enää jaksa kantaa, mutta jossain tulevaisuudessa siintää se aika, kun hän saa talutella puolestaan meikäläistä Hakametsän parkkipaikalla.

Edit. Sen verran meni ajatukset solmuun, että Hakametsän parkkipaikalla pojan lienee turha meikäläistä talutella. Eiköhän me tuolloin köpötellä "Ratamettään."
 
Viimeksi muokattu:

Tompsoni

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
232
Naputellaas tää tännekin..


Olen tekemässä pienimuotoista tutkimusta liigaseurojen tarjoamista olosuhteista vieraskannattajille.

Mikä toimii, mikä mättää? Osallistu tähän kyselyyn, ja jaa sitä eteenpäin. Mitä enemmän dataa hyvistä ja huonoista asioista, sen parempi.

Sillä ei ole väliä, käytkö aktiivisesti reissuilla vai kerran kaudessa. Kaikki vastaukset ovat plussaa.

https://forms.gle/4qcgftPHRPgpn9kn7

Tuloksia julkaistaan toukokuun aikana Jatkoajan keskustelupalstalla.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 595
Tuon paikallispelin tapahtumia, kaukalossa ja katsomossa, puitiin kyllä pitkään ja hartaasti ja näköjään vieläkin riittää jälkipyykkiä.

Virheistä voi oppia ja toisten virheistä on kaikista helpointa oppia. Joskus kannattaa niellä kiukkunsa ja pitää turpansa kiinni vaikka omasta mielestään olisi kuinka oikeassa ja se liivityyppi väärässä. Järkkärilläkin on oikeuksia eikä ne käskyjä jakele kiusallaan tai leikillään.

(Joskus, hyvin harvoin, saattaa tietysti osua kohdalle joku omasta vallastaan huumaantunut yksilö, joka haluaa vain pomottaa, mutta pitäisin tällaista skenaariota ehkä 1/100 todennäköisenä)
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
831
Virheistä voi oppia ja toisten virheistä on kaikista helpointa oppia. Joskus kannattaa niellä kiukkunsa ja pitää turpansa kiinni vaikka omasta mielestään olisi kuinka oikeassa ja se liivityyppi väärässä.

Kyllä. Toisekseen, mitä se huorittelu ja toisissa tapauksissa käytetty uhittelu/uhkailu ratkaisee? No, tietysti ainakin sen että tulee takuuvarmasti ulosheitto ja/tai kuvaillun kaltaista jälkipyykkiä.

Itselleni on vaikea luonteeni vuoksi kuvitella tilannetta, jossa joutuisin napit vastakkain järjestystä ylläpitävän henkilön kanssa. Suomen Cupin finaalissa se olisi toki ollut mahdollista eturivissä, mutta noin selkeät ylilyönnit järjestyksenvalvojien taholta ovat onneksi harvinaisia.
 

Raipen lämäri

Luottopelaaja
Viestejä
1 784
Nyt on ipalla hienot vihreät fanipaidat, mitenköhän saatais kaikki fanit ostamaan niitä. Olis meinaan mahtava näky kun Hakametsässä olis vihreä fanimeri, erotuttais niin positiivisella tavalla muista seuroista. Ite meinaan ainakin hommata sellasen paidan
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 709
Hienot tifot ja kannustukset hallissa Tapparaa vastaan. Toivottavasti sama porukka löytäisi tiensä myös Tammelaan, kun Ipa pelaa parina peräkkäisenä sunnuntaina (15.9, 22.9) tärkeät matsit Honkaa ja Interiä vastaan. Futisjengi ansaitsisi saman kannustuksen taistelussaan mestaruudesta/mitaleista.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös