Ilveksen fanit

Ake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Oon ehkä liian vanha etten ymmärrä. Siis , jos samaa samaa joukkuetta kannattavat naureskelee toisten kannatukselle. Jokainen saa mun puolesta kuulua vaikka ryhmä hau tai joukko miau. Kun harvoin päsen peliin (työ vaikeuttaa vapaa aikaa) , niin kyllä ei tu mieleen seurata muuta , kun peliä ja kannustaa tietty omia. Joten lopetaan naurettavat kiukuttelut ja tuki omille.
 

Mooses

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
320
Kiukuttelu näköjään jatkuu....
Hyvä osasto. Ootte te kovia. Kuka tästä hyötyy? Kärsijöitä onkin taas isompi ja paljon merkityksellisempi liuta. Ymmärtäähän Osaston jampatkin, ettei nyrkkihippasille siellä oikeassa elämässä kannata lähteä. Käsi ylös virheen merkiksi ja eteenpäin? Mutta kun ei niin ei. Hävetkää
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 557
Olisi melkein ketjun jakamisen paikka: tämä koko episodi ihan omakseen.
Ei nimittäin ole kovinkaan paljoa tekemistä Ilveksen kannattamisen kanssa.
Ping - Modet.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 680
Ongelmana meillä tällä hetkellä väen puute. Ei muuta kun kaikki vaan D1 huutamaan jos yhtään hotsittaa. Voitte tuoda vaikka vaimot ja lapsetkin, nyt ei ole vaarassa että he huonoja vaikutteita saisivat...
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 593
DJ voisi soittaa kyllä jotain muuta, kuin tuosta skeidaa. Yksikään biisi ei melkein kerennyt edes alkaa, kun ne soi. Liian pitkät introt tjsp biiseissä.
 

Isojalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
370
Voisiko OIKEASTI lopettaa tuon jauhamisen Osaston muutamasta jäsenestä ? Keskittyä nykyhetkeen ja joukkueeseen ? Tuo jatkuva suunsoitto Osastoa kohti vain jakaa kannattajia kahtia, saa napit vastakkain, ylilyöntien mahdollisuus kasvaa.. Ollaan eri mieltä joistain asioista, mutta asiallisesti. Ilman turhaa tökkimistä ja härnäämistä..
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 324
Lukko-pelissä kannattajakatsomo sai aikaan hyvää tunnelmaa - siitä heille iso kiitos.
Pakko on kuitenkin antaa tunnustusta Osaston suuntaan, vielä ollaan aika kaukana niistä desibelistä mitä Osaston johdolla parhaimmillaan ilmoille kajahtaa.

Nautitaan nyt kaikki täysillä peleistä, Ilves on parhaillaan top6:ssa. Kukin kannattakoon miten ja missä itsestä parhaalta tuntuu, hallilla-pubissa-kotona. Ilveksellä on parhaat kannattajat, annetaan sen näkyä ja kuulua.
 

Pöllö

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
429
DEDtxaf.jpg


Jouluksi on tulossa Ilves Ikuisesti ry:ltä Pyynikillä tehtyä olutta. Tyylilajina tietysti indian pale ale eli ipa.

Harmi kun omaan suuhun Pyynikin tuotteet on ollu epätasalaatusta kuraa jonka takia panimon tuotteet on ollu boikotissa. Tätä kuitenkin pitää varmaan sen tölkin verran maistaa ihan vaan tukena Ikuisesti ry:lle.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteet ovat kyllä aivan mahtavia nykypäivänä. Suosittelen maistamaan uusia makuja.

Suuri peukku tuolle Ilves Ikuisesti IPALLE!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039

oldcoach

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
124
Onhan tuo upea tölkki! Mä en edes juo olutta, mutta pari-kolme tölkkiä täytyy ostaa ihan koristeeksi. Vielä kun löytäis jonkun vapaaehtoisen juomaan ne oluet pois :)
 
Ylös