• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Ilveksen A-,B-,C- juniorit kaudella 2018-2019

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 053
C:n pelit jatkuivat toisella vieraspelillä pääkaupunkiseudulla. Ilves venyi rankkarikisan jälkeen 7-6 voittoon sarjakolmonen Bluesista, joten kovan luokan saavutus. Ilves on sarjataulukossa sijalla viisi, kun kahdeksan kierrosta on pelattu. JYP ja Kärpät etenevät omassa kastissaan, mutta sijat 3-9 ovat viiden pinnan sisällä. Mainittakoon, että Emil Järventie teki sunnuntain pelissä tehot 1+2 ja vielä rankkarikisassa teki maalin. Lopullisen niitin rakkareissa laukoi Julius Ikonen.

B on nyt pelannut myös kahdeksan peliä ja on tässä SM:n alemmassa loppusarjassa nyt toisena voitettuaan viikonloppuna kotona K-Vantaan 3-2 ja vieraissa Hermeksen peräti 15-0. Tuossa pelissä mukana oli A:sta Roby Järventie, joka teki ujot 4+5 tehot ja on sarjan pistepörssissä kolmella pelillään kolmantena.

Vaikka mainittua tuli pari nimeä, niin joukkueiden hienoja suorituksia nämä olivat.
 
Viestejä
1 358
2004 -syntyneiden (C2)Pohjola -kartoitukseen 2 Hämeen alueelta valittiin pelaajia (44) seuroittain seuraavasti: Ilves 14, HPK 11, Tappara 8, Pelicans 6, LeKi 3 ja HC Nokia 2. Näiden lisäksi suoraan Pohjola -leirille tai Tulevaisuuden Tähdet -leirille valittiin (8): Ilves 3, HPK 2, HC Nokia 1, Pelicans 1 ja Tappara 1. Suoraan valitut Ilves -pelurit olivat; Mikael Neva (mv), Arttu Kärki (p) ja Jani Nyman (h).
Antaisiko tämä jo jotain viitteitä Ilveksen juniorityön piristymisestä?
Ei mennyt Ilveksen pojilta kartoitus ihan putkeen, koska lopulliselle leirille Ilveksestä otettiin vain neljä pelaajaa. Eli vain yksi (Otto Heinonen p) pääsi seurattavien listalta varsinaiselle leirille.

Tapparalla meni astetta paremmin, ja lopulliselle leirille pääsi viisi pelaajaa. Pelaajamäärässä mitattuna leirin ykkönen on Jokerit 12:sta pelaajalla.

Sinänsä tuo Ilveksen 04 sarja on lupaava, ja mistä saattaa tulevaisuudessa nousta useampikin kaveri mukaan MJ touhuihin.
 
Viimeksi muokattu:

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
333
Ei mennyt kartoitukset ilmeisesti aivan putkeen, mutta joka tapauksessa Ilveksen tulevaisuus C-nuorissa ja sitä nuoremmissa näyttää jo selvästi paremmalta verrattuna näihin A- ja B-nuorten ikäluokkiin. A- ja B -nuorissakin on tosin joitakin poikia, joissa on toivoa, jos nyt osataan rakentaa oikea kehityspolku ja tähänkin olisi KOOVEEn säilyminen Mestiksessä ja Ilveksen kumppanina erityisen tärkeää.
B-nuorten (ml. B2) kanssa viime kausi ole katastrofaalinen huipentuen sitten vielä pelaajien "joukkopakoon" Nokialle. Ilmeisesti B:n kanssa sekoilut vaikuttivat myös tämän kauden A:n toimintaan, vaikkakin vaikea on millään selittää nykyistä sijoitusta alemmassa jatkosarjassa. A-nuorissa Ilves on nyt sijalla 18 valtakunnallisesti. Joukkueeseen on satsattu mm. palkkaamalla jo syksyllä valmennukseen Tuukka Poikosen avuksi vanhat pelimiehet Pasi Määttänen ja Antti Kangasniemi, mutta tulos on vaan heikentynyt. En tiedä mikä on syynä heikkoon menestykseen, mutta voisin väittää, ettei joukkueen materiaali ole aivan näin kehno.
 
Ylös