Kannattajatuotteet

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 418
Leijonat näyttää apinoiden Ilveksellä tän baseball jutun. Tykkään tästä!!
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 116
Tuli eilen käytyä Koskarissa Ilveksen Pop up-myymälässä. Pakko sanoa, että on ollut kyllä hyvä idea yhdistää Ilves Kauppa ja Leijonat Store samaan tilaan! Siinä on kivasti molempien kissaeläinten tuotteita kivasti rinta rinnan.
 
Viimeksi muokattu:

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 428
Mikähän mahtoi olla superhero-teeman myynti viime vuonna? Jotkut erät myytiin loppuun hetkessä, ainakin nettikaupan perusteella. Entä jatkuuko tuo sama teema vielä ensi kaudella? Mielestäni sitä kannattaisi jatkaa ja edelleen kehittää.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 716
Onko noi muka kaikki naisten malleja kun linkissä näkyy että olisi naisten sivu? Olisi hienoja kyllä.

*Edit. Näyttää olevan samat mallit miestenkin puolella.
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 116

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 685
Siis toi on vähän hämäävä. Ihmettelin kans tuota. Tässä linkissä ne näkyy miesten tuotteissa Hupparit ja colleget – Ilves-Kauppa – Viralliset kannattajatuotteet

Mutta kun klikkaa yksittäistä paitaa, muuttuu osoite muotoon Etusivu / Naiset / Hupparit ja colleget
Joo ohjaa ihmeellisesti. Mielestäni jossain joskus on ollut joku juttu että nämä kaikki olisi Unisex. Voin olla myös väärässä tai muistaa omiani.

Collegetakki lähti tilaukseen.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 181
Olis muuten Ilvekseltä aivan täydellinen källi, että porukka venaa kalastajahatun julkaisua (venaan sitä itsekkin ja on ihan pakkopoisto) ja julkaisupäivänä pamautetaankin Ruohomaan soppari julki!

Yleensähän nämä on menneet niin että seura heruttaa isoa julkistusta ja kaikilla muna pystyssä tulevan sopparin nimestä, kunnes julkaistaan seuran logolla varustettu jugurttipurkki tms.

On myös hyvä ansa tuo tuotteiden ilmainen haku kaupalta. Sinne kun mun offseason paketti ilmoitetaan noudettavaksi ja on jo etukäteen maksettu niin tuskin sieltä pääsee lähtemään ilman uusia arsoka tai lippistä tms...
 
Ylös