Eetu Päkkilä

Mudi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
304
Ilves.com haastattelu Tammikuun lopussa.

"Missään vaiheessa en ole pelannut suuressa roolissa, mutta esimerkiksi alivoimapelaamiseni on mennyt eteenpäin. Olen myös kehittynyt koko ajan kamppailupelissä sekä työnteossa. Tulevaisuudessa haluaisin kehittyä niin, että olisin tehokkaampi ja nousisin sitä kautta ratkaisijapelaajaksi. Pitää vain luottaa siihen, että tehopisteitä alkaa tulemaan, pohtii Päkkilä."

Selkeät sävelet Päkäl. Tiedostanut mitä on hiottu/hiottava ja edelleen omaa halun olla se ns. tehokas pelaaja mitä junnusarjassa oli.

Pennanen voi olla kyllä oikea valmentaja saamaan Päkkilästä enemmän irti. Hyvä, että on ensikaudesta soppari. Edelleenkin 23v pelaaja kyseessä jolla alla "tasaiset" 20 pinnan 3 kautta alla.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
847
Näkisin Pennassen tulon auttaneen Päkkilää. Tämä on jotenkin saanut peliinsä paljon enemmän järkeä, kun aiemmin tuntui puskevan ”laput silmillä”. On myös paljon vahvempi kaksinkamppailuissa, en tiedä oliko se korvien välistä kiinni aiemmin, mutta voisiko kovempi vaatimustaso treeneissä osoittanut saanut Päkkilän huomaamaan, että kyllähän tämä laitaväännöisskin jo pärjää.

Ihan eri kaveri kuin kauden alkupuolella ja viime kaudella. Nyt todella kokonaisvaltaista pelaamista molempiin suuntiin!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
14 728
Päkkilä on noussut yhdeksi meidän luotettavimmista hyökkääjistä viimeisten kuukausien aikana. Eetun playoff-saldot ovat ihan numeroidenkin valossa vakuuttavat.

14. 2+7=9. Eli tehnyt yli 0,60 pistettä per peli, kun runkosarjassa on sellainen 0,30-0,40 pelaaja. Hienoa seurattavaa on ollut Päkän nousu taustalta ihan jo lähes eturiviin.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 470
Oli helvetin hyvä tänäänkin. Muille ketjun jäsenille ei tarjoilut maistuneet
 
Viimeksi muokattu:

Tenderi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
193
Oli helvetin hyvä tänäänkin. Muille ketjun jäsenille ei tarjoilut muistuneet
Päkkilä kyllä pelas hyvin. Päkkiläkään ei tosin kovin usein sitä maalia saa aikaseks, vaikka muut ketjun jäsenet pelais hyvin ja tarjoilis.

Viimestely oli tänään luokattomalla tasolla kaikilla.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
685
Päkkilä on kyllä hyvä, vaikka maalintekotaito ei kovin hyvä ole. Isoa kehitystä on tapahtunut ja on Ilveksen parhaita laitureita tällä hetkellä.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
137
Tämä mies jatkaa Ilveksessä ensi kaudellakin. Pelaa uransa parasta kiekkoa juuri nyt, mahtavaa Eetu!
Aivan käsittämätön parannus viime kauteen verrattuna. Täytyy myöntää, että olin jo laittamassa kategoriaan "ikuiset projektipelaajat/lupaukset". Helvetin hienoa olla edes joskus väärässä. ;)
 
Ylös