Eemeli Suomi

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 059
Jos lähtisin veikkaamaan yksi syy on Jäähykuningas18 mainitsema kielitaitoa (perustan tiedon erääseen videoon, vuosien takaa, kun nuoria pelaajia tentattiin lontooksi). Toinen syy Eemelin tällä pysymiseen on se, että Ilves on pystynyt tarjoamaan Suomelle kilpailukykyistä palkkaa.

Lisäksi täytyy muistaa, että viimeiset kaksi-kolme kautta ovat olleet todella poikkeukselliset. Superlahjakkaat pelaajat löytävävä aina paikkansa, mutta Eemeli on "vain lahjakas pelaaja". Se tarkoittaa sitä, että suoraa menolippua ei voida jakaa ison lätäkön toiselle puolelle ja keskieurrooppalaisiin sarjoihin on paikat täytetty jo suhteellisen kovilla miehillä. Varsinkin KHL-portin suljettua.

Ja varmaan se tärkein, minkä Eemeli mainitsi Ilves Launchissa huhtikuussa: "Täällä on kiva olla."
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
12 204
Ja varmaan se tärkein, minkä Eemeli mainitsi Ilves Launchissa huhtikuussa: "Täällä on kiva olla."
Minä luulen, että tässä on suurin syy. Eemeli on meidän oma poika ja nousemassa todellisten Ilves-legendojen joukkoon. Kapteeni jonka aikana Ilves nousi pikkutekijästä mitalijoukkueeksi ja ehkä jopa mestariksi joskus vielä. Eemeli on muistutus poikkeuksellisesta seurauskollisuudesta, tuulahdus ajasta jolloin logo merkitsi pelaajille oikeasti paljon. Kyllä Eemeli olisi saanut jo paikan jostain isosta sarjasta, nuo näytöt todellakin riittäisi. 382 peliä runkosarjassa Liigaa. Pisteitä 260. Viimeiset viisi kautta 272 peliä ja 232 tehopistettä.

En sano, että Eemelin pitäisi olla arvostelun ulkopuolella, mutta haluaisin, että tämä muistettaisiin niinäkin iltoina kun peli ei kulje. Eemeli on osoittanut aivan poikkeuksellista Ilves-sydäntä. Ei näitä Eemeleitä ole enää muita.
 
Ylös