Doni Arifi

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Hongasta viime kesän loppupuolella saapunut nuori keskikentän pohjapelaaja, jolla on ymmärtääkseni Suomen ja Kosovon kaksoiskansalaisuus. Viime kaudella jämäminuutteja, mutta tälle kaudelle näyttäisi Wissillä olevan suunnitelmana kenties ajaa Donia jopa avaukseen ja onkin esittänyt ihan lupaavia otteita. Kovin paljon infoa kaverista ei vielä löydy, mutta ehkä tämä kausi muuttaa asian.

 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
847
Ottelusta jäi tänään varsin vähän kerrottavaa jälkipolville, mutta oman vaatimattoman mielipiteen ilmaistakseni Ilves käänsi pelin hallinnan ja sai kolme sarjapistettä Arifin astuttua Siiran saappaisiin. Toki myös Luna oli hyvä.

Omaan silmään Donin peli tällä kaudella on veikkausliigatasolle jopa taidetta. Mutta kaikki (kaksinkamppailut, rauhoittaminen, rikkovat syötöt) on niin helppoa, että televisioruudun välityksellä voi jäädä merkitys joukkueelle huomaamatta.

Pelotti todella tuo kokoonpano, jolla ottelu avattiin. Oma hermo valmentajana ei kestäisi pitää Arifia penkillä, varsinkin jos korvaajana ei ole samoja ominaisuuksia omaava Özcelik.

Jos pateettiseksi heittäytyy, niin tässä Mömmön kanssa seuraava pelaaja, joka saadaan myytyä Italiaan/Ranskaan/Skotlantiin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Myös Donille kolmen vuoden jatkosopimus. Nyt on ainakin oikea alku tulevien vuosien jengien rakentamisessa.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Yksittäisistä pelaajista Arifilta tänään vahva ottelu. Honkkelimainen olemus hämää vähän, eihän tuo mikään pikajuna ole, mutta pituus jne saa näyttämään todellisuutta hitaammalta. Tyylikäs pelaaja, napsu vielä lisää ja saattaa olla ainesta isommillekin kentille.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Onko Arifin poissaololle ollut missään mitään kommenttia?

Toki N'Diaye paikkaa tällä hetkellä, mutta kyllä Doni tarvittaisiin peleille asap.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Mikä lie Donia vaivaa, mutta on ollut muutamassa viime matsissa suunnilleen Ilveksen huonoin pelaaja. Odotuksissa oli lopullinen breikkauskausi, mutta nyt näyttää ihan muulta.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
861
Arifilla kyllä taso heittelee yksittäisen pelin sisälläkin aivan liikaa. Tänäänkin ajoittain tosi hyvää tekemistä. Katkoi hyvin ja jakoi palloa, löytyi välillä jopa kakkosaallosta hyökkäyksissä, mihin ei ole ehtinyt juuri osallistumaan.
Mutta sitten, maalin maksanut menetys avausmaaliin ja edelleen noita käsittämättömiä harhasyöttöjä, jopa suoraan päädystä yli.

Vieläkö voidaan vedota siihen, että kyseessä on nuori pelaaja ja se tasasuus tulee sitten kokemuksen myötä? Vyöllä rupeaa olemaan jo muutama kausi ja kymmeniä pelejä..
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 061
Hyvin pyörittää ja rauhoittaa peliä. Myös riistoissa on pitkine jalkoineen hyvä. Lähiaikoina on kuitenkin tullut pahoja pallon menetyksiä ja verkkaisuus liikkeessä estää nousun ihan huipulle.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Tuli Arifista mieleen, että ehkä voisi vaikka ensi kaudella näemmä pitää samanlaista epävirallista loukkaantumisketjua täällä mitä jäsen Pok ansiokkaasti pitää lätkäpuolella. Donista ei ole mainittu halaistua sanaa viikkokausiin, edellinen matsi on kesäkuun lopulta ja nyt sivussa jo 13 kilpailullista ottelua putkeen.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
861
Ja eikös aikanaan jossain tiedotteessa maininta ollut, että Ala-Myllymäki ja Arifi kuuluivat samaan "muutaman viikon sivussa" -kategoriaan?
Muutama taitaa "virallisesti" olla 3-99, mutta kuitenkin vähän huolestuttavan pitkään ollut pois.

Doni on ollut ottelutapahtumissa kyllä muutaman kerran edustushommissa ja ainakaan silloin ei mitään jalkavaivaa tai muuta näkyvää ollut.
Voisiko olla joku sitkeä nivusvaiva? Se voi olla kinkkinen homma se. Vaihtoehtoja toki on monen monta.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 534
Mukava nähdä Donilta vahva matsi heti alkuun ja käytännössä täydet minuutit vaikean viime kauden jälkeen. Oli tänään Ilveksen parhaimmistoa. Liike ei ole edelleenkään näyttävää, mutta pelipäätä ja pientä sopivaa ilkeyttä löytyy. Tärkeä pelaaja joukkueelle.
 
Ylös