Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Karpovtsev

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
334
En jaksa millään uskoo että liitto uskaltaisi palkata Pendoa penkin taakse. Näitä negatiivisia juttuja alkaa satelee jokapuolelta ja uskon että liitto ei riskiä ota. Työtön työnhakija Antti Pennanen.
 

Kroisos Pennanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
186
Nhl-pelaajat ei kauheasti ota vastaan ”kukaan ei oo tähti” puhetta. Myös ilveksen rosterilla tulos olisi pitänyt olla finaalipaikka.
Harva joukkue menestyy jollei ole joukkue isolla J:llä ilman että siellä korostetaan tähtiä. Jokainen joka on tähti varmasti sen tietää sisimmässään, mutta tähtikulttuuri ei sovellu menestyvän joukkueen pelitapaan.

Vanhat NHL-starat ei ehkä olisi ottaneet vastaan tuollaisia puheita. Mutta nykypelaajat ovat saaneet joukkuepelaajan nöyrän kasvatuksen ja sopeutuvat tähtikulttuurittomaan joukkueeseen paljon paremmin.

Rosterista samaa mieltä, finaalipaikka oli minimitavoite.
 

Veisun Höylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
319
Bravo. Forumhistorian täydellisin kirjoitus.
Kyllä! Taysin anteeksi antamatonta luikkia pakoon! Onneksi siellä jäällä oli näitä todellisia Ilveksiä kuin Peltomaa, Jansson, Laukkanen, Mahlosen veljekset. Ne näytti vittu mitä se Ilves on. Kuinka pitkään Mattila ja Peltomaa halasi toisia. Se on sitä kiekko kulttuuria. Tinke veti saatana kymmenen vuotta sen faijan kanssa... siinä näkee sen arvotuksen! Nää pendot ja kumppanit ihan pellejä...
 

Doctor Holliday

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
157
Viimeistään tässä vaiheessa olen aivan varma, ettei Ilveksen valmentaminen kiinnostanut tässä vaiheessa enää paskan vertaa. Mikään muu ei selitä tuota täysin häpeällistä käytöstä pelin jälkeen.

Kaikki kunnioitus pelaajille, heitä varmasti vituttaa kauden päättyminen ja kyllä he varmasti yrittivät parhaansa. He olisivat ansainneet enemmän. Mutta ei voi tulla jo kertaalleen mestaruuden voittaneelle valmentajalle yllätyksenä, että playoff-sarjan jälkeen on luvassa kättelyt. Pendo päätti sitten täysin pelkurimaisesti laittaa pelaajat ottamaan kaiken paskan vastaan kotiyleisöltä, ja luikkia itse karkuun (Huom. en pidä itse buuauksia mitenkään vääränä, onhan maksavilla asiakkailla oikeus osoittaa mieltä). Unohtaminen on pelkästään todella huono tekosyy.

Ja entäpä tuo haastattelu pelin jälkeen? Pennanen keskittyy lähinnä siihen, kuinka paljon häntä itseään harmittaa se, että tämä oli ehkä hänen viimeinen pelinsä SM-liigavalmentajana. Ihan kuin se olisi se asia, mikä meitä Ilves-yhteisönä harmittaa.

Haista Pendo vittu, äläkä tule Ilvekseen takaisin. Enää koskaan.
 
Viimeksi muokattu:

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
688
En pitänyt tavasta, jolla tuli, enkä tavasta, jolla lähti.

Taktiikkanero, psykologista silmää omaava ja pelaajien päät kunnossa pitävä valmentajavelho, jonka joukkueet ovat keväisin silkkaa rautaa ja jonka esiintymistä haastatteluissa on ah niin mukava katsoa.

Runkosarjassa täälläkin ihmetellään kaikenlaisia pelillisiä ongelma-asioita, mutta kaikelle on aina selitys, tämä kaveri tietää. Ja minä uskon, ja luotan. Ja huomaan nyt, että vaikka usein väärässä olenkin, oma tuntuma asioista oli koko ajan oikeansuuntainen. Pudotuspeleissä Ilves on yhtä ailahteleva, tuhnu ja virheherkkä kuin runkosarjan heikoilla hetkillä. Keisarilla ei olekaan vaatteita, eikä paineista puhujalla riittävästi paineensietokykyä itsellään.

Varmasti Pennastakin harmittaa. Olisi silti voinut käydä kättelemässä.

Ja jotain joukkueessa oli vialla. Rouvani, joka olosuhteiden pakosta seuraa kotosalla jossain määrin Ilveksen edesottamuksia, ihmetteli tänään joukkueen hengettömyyttä, sitä ettei taaskaan se kiri lähde. "Sen edellisen valmentajan aikana niillä vaikutti olevan parempi henki päällä ja silloinhan ne nousivat takaa monta kertaa", hän sanoi. Ja ihmettelen, voiko pelkällä tv-seurannalla osua lopulta miten oikeaan.

On kaikin tavoin hyvä, että AP ei jatka. Tämän mahalaskun jälkeen (sitähän se on odotuksiin ja viime kausiin peilaten) olisi ollut aika hankala syttyä kausikorttia ostamaan ensi vuodelle tälle kombolle (miettikää niitä, jotka osti pleijarikortin, paljonko tuli hintaa per peli...). Nyt on uusi valmentaja tulossa, ja pöytä sikäli vähän puhtaampi markkinoinnillisesti.

Ei tästä ajasta nyt jäänyt käteen läheskään sitä mitä odotettiin.
Ehkä vähän analyyttisempaa kirjoitusta myöhemmin.
 

Blackhawk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
943
Provokaattori??

Minullahan muistaakseni onkin nuo palstavedot vetämässä eli saattaa hyvinkin olla että joudun palstan jättämään.

Kannattaisi joka tapauksessa avata vihdoinkin silmät pennasen suhteen.
Kirjoitus johon viittaan ”kaikki tiet vie pennaseen” kommentilla on täysin valmennuksesta kiinni ja valmennuksen asioita!

Valmennuksen tehtävä on saada pelaajista kaikki mahdollinen, maksimaalinen irti.
Tehdä fyysisesti ja henkisesti vihua kovempi.
Tehdä näistä mahdollisimman yhtenäinen joukkue.
Luoda pelaajistoon voittava , etenkin toimiva pelitapa.
Osata reagoida taktisesti.

Nyt osoitellaan valtaosin pelaajia pennasen puutteista.

Kun jälleen sieltä kaivettiin myrrä esiin, niin joku muu kirjoittikin, olisiko ”valmennuksesta” jo tuhat sivua rikki jos penkin takana olisi näillä esityksillä myrrä???

Aivan varmasti.
Kaikki me tiedämme nyt että Pennasen kanssa meni täydellisesti vihkoon. Paska jätkä. Niin meni monelta osin sun saunakaverinkin kanssa, mm.ylivoima oli mielikuvituksetonta ja koko katsomo huutaa ”laukokaa nyt saatana!”. Lisäksi hyökkäykset oli hyvin pitkälti yhtä ja samaa, mm.Odenin harppuunat laidasta.

Nyt se Myrrä sivuun, hän todennäköisesti valmentaa tulevan kauden Kouvolassa (hyvä hänelle ja apuvalmentajista riippuen ehkä hyvä myös KooKoolle). Erityisen hyvä se on sinulle ipa1970 ja meille muille palstalaisille, että pääsemme viimein eroon ”mitäs minä sanoin”-trollista.

Suksi **ttuun, kiitos.!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Pelin jälkeen pyysin ensimmäiseksi anteeksi pojaltani, että joutui syntymään Ilves-perheeseen.

Seuraavaksi pyydän anteeksi KalPalta ja suomalaiselta jääkiekkoyleisöltä.

Antti Pennanen. Häpeän käytöstäsi, häpeän sinua.

Olen kannattanut Ilvestä 40 vuotta. Kuten kaikki tietävät, vaikeaa on ollut. Olen kuitenkin aina ollut sitoutunut. Ilves on edustanut minulle omistautumista, pelillistä kauneutta, rehtiyttä ja rehellisyyttä. Integriteettiä.

Kestän Ilveksen tappion. Taas kerran. Mutta tämän kauden jälkeen mieleeni ja suuhuni jää maku, joka maistuu häpeälle ja hyväksikäytetylle.

Antti Pennasen puhe ja siinä sisällä olleet arvot ovat puhutelleet minua. Ytimessä on ollut ihminen, kannattaja ja pelaaja. Olen saanut tästä kaikesta paljon ja olen luullut ymmärtäneeni sitä, mistä Pennanen puhuu. Olen itsekin "merkittävässä yhteiskunnallisessa asemassa". Puhe on ollut oikeaa. Sellaista, johon kaltaiseni helposti lankeaa.

Tänään kuitenkin ymmärsin sen. Ilves oli Pennaselle vain astinlauta.

Tapa, jolla hän puhui peleistä, suorittamisesta, oli vain peliteknistä. Koska Pennanen tähtäsi koko ajan vain urallaan eteenpäin, hän ei koskaan välittänyt riittävästi siitä, mitä Ilves tarkoittaa Tampereella, mistä Ilveksessä on kyse. Ero Jouko Myrrään on valtava.

Viimeinen ilta näytti sen. Antti Pennanen ei tullut viimeisen pelin jälkeen jäälle. Kättelemään vastustajaa, kunnioittamaan heitä. KalPa olisi ansainnut tämän. Ensimmäisen kauden liigavalmentaja Petri Karjalainen pyyhki Pennasella pöytää. Ja tuli kättelemään ilveksiä, osoittamaan kunnioitusta.

Viimeisen illan jälkeen Antti Pennanen ei vain jättänyt osoittamatta kunnioitusta vastustajalle. Puolentoista kauden jälkeen hän ei saapunut kiittämään Ilveksen kannattajia. Ihmisiä, jotka ovat ilta toisensa jälkeen maksaneet tuloistaan kymmeniä, satoja, jopa tuhansia euroja - kukin maksukykynsä mukaan - tukeakseen Antti Pennasta ja Ilvestä.

Voiton ja tappion hetkellä ihminen mitataan. Pennaselle Ilves ja sen kannattajat eivät merkinneet mitään. Haastattelun suurin kysymys hänelle oli se, oliko tämä hänelle viimeinen liigapeli valmentajana. Ei sanaakaan Ilvekselle, ei sanaakaan yhteisölle.

En ole pettynyt Ilvekseen. Olen pettynyt siihen, että Ilveksen pelistä vastaava ihminen ei välitä minusta, eikä yhdestäkään kaltaisestani. Hän miettii vain itseään.

Pennaselle Ilves oli kuriositeetti. Hän ei lopulta välittänyt seurasta ja sen historiasta vähääkään. Häntä harmitti se, että hän ei onnistunut käyttämään brändiä - kaikkia meitä, jotka omistamme sen - tehokkaammin omaksi edukseen.

Uskoin sinuun, Antti Pennanen. Jäljellä on vain häpeä. Käytit meitä hyväksesi, etkä edes tullut kiittämään. Oloni on likainen.

Antti Pennanen ei ole kelvollinen maajoukkueen valmentajaksi. Hänestä on muotoutunut tyypillinen pyrkyrimenestyjä, joka on unohtanut kaiken sen, mistä suuremmassa kontekstissa on kyse. Kyse ei ole hänestä. Kyse on sinusta ja minusta. Yhteisöistä. Ilveksestä. Suomesta.

Rakastuessaan itseensä, Pennanen on menettänyt tähän kaikkeen otteensa.

Ei kiitoksia. Ei kättelyä. Ei kunnioitusta.

Surullista. Arvotonta. Antti Pennasen perintö.
Äärimmäisen upeasti puettu sanoiksi se tunne jota monet varmasti tänään ja tästä eteenpäin kokevat ja mistä muistavat tämän Pennasen visiitin.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 707
Minä taas uskallan väittää, että Liitossa tuskin kiinnostaa hevon helvettiä joku Ilvesfoorumin Haikurin paljastusketju.
Mediaa varmasti kiinnostaa tonkia.

Tälläiset paljastukset saa äkkiä lihaa luiden ympärille.
Moni tietää asioita mitä kulisseissa tapahtuu ja tällaisten kyykkäyksien jälkeen moni haluaa myös suunsa avata.

En minäkään tyhjän takia pennasta ja koskelaa ole ollut ulostamassa.
Toivottavasti haikuri saa vauhtia rattaisiin.
Tuulettaminen on aina hyvästä.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 756
Mediaa varmasti kiinnostaa tonkia.

Tälläiset paljastukset saa äkkiä lihaa luiden ympärille.
Moni tietää asioita mitä kulisseissa tapahtuu ja tällaisten kyykkäyksien jälkeen moni haluaa myös suunsa avata.

En minäkään tyhjän takia pennasta ja koskelaa ole ollut ulostamassa.
Toivottavasti haikuri saa vauhtia rattaisiin.
Tuulettaminen on aina hyvästä.
Niin toisessa ketjussa jo tätä asiaa kävin läpi ja ihan samanlaisia juttuja on Tapolasta jo aiemmin tullut esiin foorumeilla. Hänet on kuitenkin sinne tiimiin jo palkattu. Joka joukkueesta, joka valmentajasta, joka pelaajasta ja joka työpaikasta näitä tulee.
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 481
Niin toisessa ketjussa jo tätä asiaa kävin läpi ja ihan samanlaisia juttuja on Tapolasta jo aiemmin tullut esiin foorumeilla. Hänet on kuitenkin sinne tiimiin jo palkattu. Joka joukkueesta, joka valmentajasta, joka pelaajasta ja joka työpaikasta näitä tulee.
Uskon toisaalla olevan vielä isompia sotkuja toimistosta lähtien. Ilves iso seura ja siksi kiinnostaa erityisen paljon kannattajia ja mediaa. Meillä on loppuviimein hyvin asiat, uskoisin näin.

Ifk hallitus ei anna Salmelaiselle valtuuksia vastata päävalmentajasta yms.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 732
Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen sortui ottelun jälkeen halpamaiseen temppuun. Hän ei kätellyt KalPan pelaajia eikä valmentajia.

Pennanen selitti tekoaan näin:

"Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota... että jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla kättelemässä (vastustajan pukukopilla). Tuttuja miehiä, ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi."

Vittu mikä apina oikeasti! Aivan niinkuin ei olisi muka tätä tiennyt. Sä et Antti vaan uskaltanut tulla sinne jäälle kannattajien eteen kuulemaan palautteen paskasta keväästä. Täysi paskahousu olet ja toivottavasti et koskaan ole enää missään tekemisissä Tampereen Ilveksen kanssa!
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 732
Miksi Ilves kipsaantui tässä sarjassa kuten viime keväänäkin Pelicansia vastaan? Vai oliko kyse KalPan hyvyydestä?

– Mun mielestä se on enemmän KalPan hyvyyttä. Varmaan on yksittäisiä hetkiä, joissa on jotakin ollut, mutta jos tänäänkin katsoit tuota peliä, niin kyllä siellä vedettiin all-in.

Hyi jumalauta mitä selittelyä. Joo, Kalpa oli hyvä mutta kyllä Ilves meni ihan samaan, tai itseasiassa pahempaan kipsiin kuin vuosi sitten. Ja silloin sentään syy oli suurimmaksi osin siinä että tietyt pelaajat veti märkää. Saatana että ottaa päähän tälläiset selittelyt!
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 760
Se meni pelin jälkeen koppiin se on turvallinen tila. Psykologit varmaan ruuvaa sen nuppia vieläkin. Tällainen saatanan woke paska psykologeineen ja Torontoineen saa lähteä ton persettään kaivelevan luuserin mukana ja jos ei lähde kausari jää hommaamatta. Miehiä sinne penkin taakse.

Woke mainittu! Oliko myös feministien, maahanmuuttajien sekä kenties juutalaisten syytä meidän kyykkäys?
 

Mestaruusjuna

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
178
Tuo nimimerkki Nestorin kirjoitus oli aivan mahtava ja allekirjoitan kaikki siinä sanotut asiat täysin, mutta yks asia kyllä hiertää ja se on se, että osa täälä on melkein leimannut totuudeksi, että turha pelaajia syyttää kun kaikki oli Pennasen vikaa. Ei se nyt niinkään ollut. Ja ei en todellakaan puolustele Pennasta. Se kaikki mitä tapahtu pelin jälkeen ja kuinka hänestä on huokunut välinpitämättömyys ja kuinka pelitapa oli aivan paska on hänen syytään ja sillä on iso vaikutus joukkueeseen, mutta ei se Pennanen siellä kentällä pelannut. On se pelitapa sitten mikä tahansa niin jokanen valmentaja haluaa nähdä, että kaksinkamppailut voitetaan, paikoista laitetaan sisään ja annetaan ihan kaikki itestä mitä vaan annettavissa on. Se on pelaajista kiinni ja ne pasko alleen ja nolas koko seuran ihan yhtä lailla, vaikka Pennanen alittikin riman sarjan jälkeen
 

Mestaruusjuna

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
178
Woke mainittu! Oliko myös feministien, maahanmuuttajien sekä kenties juutalaisten syytä meidän kyykkäys?
No kyllä kaikki woke on niin paskaa, että paluu vähän vanhempaan toiminta- ja ajattelumalliin ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto Ilveksenkään kohalla. Sen sijaan, että sekotetaan psykologeilla päät, niin jokasen jätkän ois pitänyt ryhdistäytyä ja pelata kun mies logolle ja mikäli touhu ois ollu samannnäköstä, niin siellä olis Pennasen pitäny karjua kopissa niin kauan, että joka jätkä ois tajunnu mikä on tilanne ja että tämä taso ei riitä.
 
Ylös