Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Joko tajuais pyytää maksavilta katsojilta anteeks?

Hiljaseks vetää kyllä tuo jengin esitys. Näytti totisesti siltä, että Ilves oli eilen Sveitsin reissussa, aivan käsittämätöntä touhua.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Lämsän porukalla hädin tuskin mitään tankissa ja silti haki voiton. Joku projektivalmentaja alkaisi pikku hiljaa maistumaan.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 829
Nyt on kyllä pakkoa sanoa, että nämä kaikki selittelyt reenijumeista ja muista ovat aivan paska puhetta ja eivät mene enää läpi. Tässä on nyt pelattu ties kuinka monta peliä putkeen aivan karmeeta lätkää, joten jossain muualla kuin äijien jaloissa on vikaa. Eikö Pendoo kiinnosta valmentaa kun majupesti on jo plakkarissa vai mikä on?
 

Jekimovs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
106
Pitkään olin Pendon puolesta puhuva, mutta ei nyt harmittaisi yhtään miehen potkut.

Ylimielinen olemus jokaisessa pressissä hävittyjen kotiotteluiden(kin) jälkeen antaa halveksuttavan kuvan. Arvostus seuraa ja sen faneja kohtaan on nolla.

Ei kyl mitään odotuksia Hölöäkään kohtaan. Vituttaa.
 

kirppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
878
Eikö oikeesti kukaan nää kuinka puhki noi pelaajat on? Älkää ny viittikö kitistä pendon vaihdolla! Täällä ainakin 100% luotto Pennaseen. Uskokaa pois hyvä tästä vielä tulee, ihan varmasti. Menkää vaikka purkautuun pahasta olosta sille kuuluvaan ketjuun ja jos jotain negaa pitää hakea niin maalivahteihin ei ole mitään luottoa.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 962
Mitenköhän paljon on sählätty ylipäätänsä tähän valmentajapelleilyyn.. Myrrä ulos, koska Pennanen niiin ylivertainen. Ja sitten tämän hetkinen tilanne.

Rautakorpi olisi vapaana ja Nemo. Olisi perkele ainakin tunnetta.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 821
Ei täälä oikeasti taideta sitä mestaruutta ansaita kun ollaan joka helvetin välissä heittämässä omat valmentajat tai pelaajat luiskaan. Sarjakärjessä kuitenkin, mutta eipä siinä muu auta kun koutsia pihalle.

Katsellaan taas neljänkymmenen vuoden päästä uudestaan.
Johonkin ketjuun tai ehkä tähän kirjoitinkin että vain Tampereen Ilves on paikka missä päävalmentajalla pitäisi olla sopimus 10 pelin pätkissä.
 
Ylös