Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 482
Vastaava sateentekijä meillä on jo kokeillutkin= Karri Kivi suomenmestari Nuorten MM mestari = monoo tuli ja Raimo Helminen = monoo tuli
Raipe tuli takas kun huomas ettei yhdellä monolla voi hiihtää.
Päätellyt tietysti että ipasta saa sen puuttuvan helpoiten.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
13 525
Raipe tuli takas kun huomas ettei yhdellä monolla voi hiihtää.
Päätellyt tietysti että ipasta saa sen puuttuvan helpoiten.
Eikö mun sarkasmi tutka nyt toimi vai oletko sää oikeesti tota mieltä? Ymmärrän, että Myrrän potkut vituttaa, se miten asia hoidettiin vituttaa myös minua, mutta nyt meidän valmentaja duo on Pennanen ja Raipe ja niillä mennään. Katsotaan sitten keväällä kuinka pitkälle se riittää.
 

Mää

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
132
Oikeita asioita tehtiin, mutta tyylikkyyttä ja herrasmiesmäisyyttä olisin kaivannut tähän, mutta jos taustalla oli jotain, mitä ei kerrota, niin selittäisi tylyyden.

Sen verran kommenttia tähän, että ei ole lainkaan kaukaa haettu tuo epäily tausta-asioista.
Onkohan nämä 'marttyyrit' sittenkään näitä 'mukavia valkkuja' olleet vai....
Kannattaa miettiä.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 841
Onko eräs nimimerkki kenties Myrrän entinen heila tai jotenkin muuten sukua, mutta onko tosiaan noin vaikea päästä yli potkuista?
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 429
Huikea ulosanti, tärkeitä asioita. Kaikesta muusta huolimatta itselleni jäi todella nöyrä kuva kaverista. Uskon että huominen peli tulee olemaan loistavaa jääkiekkoa.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 841
Melko raskas vajaa kolmevuotinen tulossa. Ammattiapua voisi suositella jo hyvissä ajoin, ettei ihan kokonaan kyykähdä. Saisi perspektiiviä asioihin.
No mielipidehän on sallittu, mutta tosiasioiden kieltäminen on kamalaa luettavaa. Lisäksi kaiken Myrrää kritisoivan sivuuttaminen on myös aika kurjaa, siis jos haluaa keskustella täällä. Minä toivon Pennaselle parasta mahdollista alkua, koska hän on Ilveksen valmentaja, ja minä toivon Ilvekselle parasta kokoajan.
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 839
Ei oo helppo tulla sisään ku saunakaverit o vetänyt ranteet auki jo valmiiksi. Niinkun haastattelusta näkee ammattimies viimeisen päälle ja ulosanti ihan eri tasolla kuin edellisellä. Pendo näytä niille.
 

Qsis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
195
Kyllä tämä vaikeasti sulateltava asia muuttuu itelle helpommaksi koko ajan,mitä enemmän Pennasen haastatteluita näkee.

Tossa muuten lähes 50-minuuttinen syvällisempi haastattelu, jossa ehkä aukeaa sitten millainen uusi päävalmentaja on ihmisenä:



Tietenkin jääkiekkoakin sivutaan useasti, mutta lähinnä ihmisenä kasvamisesta haastiksessa puhutaan. Kyllähän nykyjohtaminen entistä enemmän pohjautuu tuonne, mistä tuossakin 50-minuuttisessa puhutaan, tykkää siitä tai ei.

Meillä saattaa tässä kaverissa hyvinkin olla ainekset siihen, joka saa Ilveksen ottamaan vielä sen seuraavan stepin, jota on odotettu lähemmäs 40 vuotta.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Täytyy sanoa tosiaan, että mitä enemmän Pendoa on kuunnellut, sen vahvempi usko Ilveksen isoon menestymiseen on kasvanut entisestään.

Ulosanti on kyllä kuulemistani valmentajista parasta.

Hienoa, että Pennanen valitsi Tampereen legendaarisen Ilveksen!
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 395
Etkö sinä hyvä mies ymmärrä että nuo ovat huumoria?

Parastahan tässä on vielä se, että kun Leinoa kesällä huhuttiin Ilvekseen niin sentteristö Leino - Sebök - Konna - Tikka ei olisi riittänyt. Ykkössentteri puuttui ja naapurilla Lehterä ja Kärpillä Kemppainen. Nyt Leino - Paajanen - Tikka jo hirvittää. Omien poikien merkityksestä kuulin ensimmäistä kertaa nyt. Aiemmin ne omat pojat ei riittänyt vaan Tillu oli taas antanut paskat työkalut ja parempia pitäisi saada.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 431
Toivottavasti tuo valitus ja mediahuomio ei vaikuta Pennasen työntekoon ja aloittamiseen täällä. Paineita on kyllä asetettu. Ihan lukukelvotonta itkemistä esimerkiksi Facebook kommenteissa. Todennäköisesti juuri niiltä faneilta jotka eivät lajista ymmärrä tuon taivaallista.

Parhaassa tapauksessahan tämän projektin olisi pitänyt alkaa jo kesällä, mutta tuskin sillon oli Pennasta vielä saatavilla. No parempi nyt kuin vasta ensi kaudella ja uskon kyllä, että jo tämä ensimmäinen kausi tulee olemaan menestys.
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
479
Nyt kun yön yli olen tätä valmentajanvaihdosta sulatellut, on hämmentyneisyys muuttunut todella positiiviseksi fiilikseksi. Nämä muutamat Pennasen haastattelut ovat lisänneet tätä fiilistä.

Ainoa asia mistä olen huolissaan on erään nimimerkin mielenterveys, toivottavasti saa asiansa kuntoon.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Haaveili iltalenkistä? Avatkaa joku vähän, ei oo tunnuksia.

Soittanut Myrrälle ja myöhemmin vielä viestittelivät. Sisällöstä ei tarkempaa tietoa, mutta oli toivotellut tsemppiä.

Ei ollut jännittänyt ensimmäistä kertaa joukkueen kanssa, (niin tottunut sellaiseen).

Ei ollut tietoinen Myrrän ajan komeasta saldosta Tapparaa vastaan.

Hektistä on ollut. Toivoi, että sen jälkeen kun on katsellut joukkueelta muutaman pelin ja pitänyt muutaman palaverin ehtisi vielä iltalenkille :)
 
Ylös