Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 892
Mulla on kyllä harvinaisen levollinen mieli tästä. Pendo on maan johtavia valmentajia, pelin ymmärtäjiä sekä kehittäjiä että psykologisen "sodankäynnin" osaajia.

Ilves nappasi mielestäni isoimman "vonkaleen" ikinä valmentajamarkkinoilta. Kuvastaa sitä tosiasiaa, että vain mestaruus kelpaa ja kaikki sen alle on epäonnistuminen. Tuleeko se jättipotti jo tämän kauden päätteeksi, jää nähtäväksi, mutta isot mahdollisuudet siihen on.

Ilves ei enää anna tasoitusta valmennusosastolla!
 

oowee

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
605
Kannattamisen paska puoli on liian vahva tunnesitoisuus. Ja se on toki samalla paras puoli. Sitä monesti tunteet ja kokemukset polarisoituu, voitto on voitto vaikka se tulisi maailman paskimmalla pelillä ja tappio vituttaa aina. Voitonhuumassa katsellaan liian keltavihrein lasein ja romantisoidaan menneitä asioita.

Myrrä toi pronssin. Patsasta valettiin. Ymmärrän täysin, että ahdistaa.

Edelleen kuulun siihen vähemmistöön jolle tuo peli ei ole ollut riittävän hyvää. Jalon kommentteissa, kun niitä on saatu kaivettua on pointtia. Siihen kun yhdistetään mahdollinen "olisi vähän pakko aloittaa heti" niin onhan tämä ihan no brainer.

Lehkonen käyttää, jopa liiallisesti, kuvausta "laadunvalvoja". Nyt siellä on sellainen. Ei vedellä ihan muina airoiloina neljää miinusta viiteen minuuttiin.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 207
Iso shokkihan tämä oli aamupäivästä, kun uutinen pamahti somessa vastaan. Myrrä on kuitenkin valmentajana ollut se, johon Ilveksen uusi tuleminen vahvimmin profiloituu ja viime kaudella tämä kruunautui sitten mitalin muodossa.

Toisaalta sitten kääntöpuolella on se, että pelitavasta on ihan aiheestakin tullut kritiikkiä ja esimerkiksi peräkkäisten päivien peleissä on trendiksi muodostunut se, että ensin pelataan loistava ottelu, jota seuraa sitten täydellinen mahalasku.

Näkisin, että Pennanen voi hyvinkin olla oikea mies viemään Ilveksen seuraavalle tasolle.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 315
Myrrä ja Ojanen ei olisi saanu potkuja, jos TPS vastaan oltaisiin tausteltu edes mahdollisuudesta päätä finaaliin, tällä kaudella oli varsinkin kotona CHL pelit (pl.stavangeri) pelillisesti todella heikkoja, Hifk kynti jo Areenalla, josta voitto ja tapu oli aseeton meitä vastaan, tapukin konttaa nyt. Huomattavasti heikompia vastustajia vastaan sitten tapahtui jotain, samaa oli viimekin kaudella. Kuritonta, valmennus ei osannu herätellä/ladata joukkuetta. Pidemmältä ajalta jo esimerkkejä, miksi Ilves tähän ratkaisuun päätyi.

Samoista lähteistä kuultuna, mitä henkan toipilaslomailu, niin kun olisi tarvittu jokelta pari "perkelettä" niin mennään asenneella, ei se mitään, seuraavalla kerralla sitten paremmin, ettei mieli pahoitu.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
452
Ilmeisen hyvästä syystä jopa. Kuka haluaa Tapparaan, jos voi päästä Ilvekseen.
Olen aina pitänyt Pennnas-Anttia hyvänä tyyppinä ja mikä tärkeintä erittäin pätevänä valmentajana. Tieto siitä, että antoi Tapparalle pakit lisää miehen arvostusta entisestään. Tervetuloa valtakunnan upeimpaan kiekkoseuraan. Tosin Myrrän puolesta on vähän ns. paha mieli, mutta elämä ja valmentaminen on...
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
452

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 485
Antti Pennanen, Pennasen Antti. Erittäin hienoa on nähdä yksi valtakunnan parhaista valmentajista Suomen kauneimman seuran penkin takana.

Tätä miestä moni päävalmentajaksi unelmoi myös muissa seuroissa ja aika nättiä että valinnaksi päätyi meidän Tampereen Ilves. Vaatimustaso on miehellä tapissa.

Menestystä Pendolle pestiin! Paineita on, mutta mies takuulla ne kestää.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289

Esa Toskanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
Löytyihän se lopullinen selitys tälle keissille:
3BDF2C12-EADD-4A63-9335-D8560E9F91F4.jpeg
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 655
Mielenkiintoiset ajat.
Yli 70 prosenttia eivät hyväksy myrrän potkuja.
Turha siis kuvitella että pelaajat ovat 100 prosenttisesti vaihdoksen takana..
Sama koskee siis kannattajia ja varmasti yhteistyökumppaneitakin.
Ripa sanoi että pennanen ei vaatinut pestin heti alkamista vaan oli tillun ja hänen ajatus.
Jos tämä olisi tehty fiksusti ja ammattitaitoisesti myrrä olisi vetänyt kauden loppuun ja sieltä pennanen puikkoihin.
Iso vaara että tällä saavutettiin paljon häiriötekijöitä tätä kautta ajatellen.
Ylipäätään, tällainen toiminta ainoastaan mustamaalaa ilveksen brändiä ja toimintatapaa.
 
Ylös