• Foorumilla on nyt mahdollista käyttää myös ns. tumman tilan teemaa, jossa taustaväri on tummempi ja tekstit vaaleammat. Valinta tapahtuu oletuksena automaattisesti käyttöjärjestelmän asetuksen mukaan, mutta sen voi vaihtaaa myös alapalkin vasemmasta laidasta tai omista käyttäjätiedoista.

Ilvestyskirja. Nyt. -podcast

Mitähän sitä saa ensi yönä ruveta kuunteleen? ”Oltiin ihan hyviä, mut Kalpa piirun verran parempi.”
Katsotaampa moniko näistä osuu:

-Jossitellaan ja voivotellaan KalPan hyväksytttä maalia neljännessä pelissä.

-"Jos tilanne X olis kääntynyt toisin niin tää sarja olis ihan eri"

-Mainitaan loukkaantumiset ja ennenkaikkea Najmanin sairastuminen, mutta ei huomioida ollenkaan että oli jo alkukaudesta kaikkea muuta kuin hyvä kakkossentteri.

-"Voittamaan oppii vaan häviämällä" tjsp

-Kritisoidaan/kyseenalaistetaan tasan nollaa asiaa.
 
-Mainitaan loukkaantumiset ja ennenkaikkea Najmanin sairastuminen, mutta ei huomioida ollenkaan että oli jo alkukaudesta kaikkea muuta kuin hyvä kakkossentteri.
En nyt tiedä vaikuttiko syöpä Najmanin pelaamiseen jo ennen kuin se huomattiin, mutta en täysin sitä vaihtoehtoa sulkisi pois. Usein taitaa syövässä tauti olla päällä jonkin aikaa ennen kuin se huomataan.

Loukkaantumiset ja sairastelut on ihan hyvä mainita, koska niissä oli valtava ero Kalpaan nähden. Pitkien sairastelujen tai loukkaantumisten jälkeen ei yleensä palata täydessä kunnossa ja kuntoon pääseminen voi kestää pitkään. Toisessa podcastissa hyvin huomioitiinkin myös pitkien poissaolojen vaikutus pelisysteemin opetteluun ja yleensä yhteispeliin ketjukaverien kanssa.
 
Älkää kuunnelko, kun kerran noin ahdistaa. Ilves podcastissa (muistaakseni siinä se oli) oli ihan hyvä pohdinta, että mistäpä kukaan tietää mikä Najmanin pelin taso olisi ollut keväällä, JOS ei olisi ollut pitkään poissa, vaan saanut harjoitella ja opetella liigan pelivaadetta. Itseään suuriksi kriitikoiksi tituleeraavat someoksentajat tietenkin tämän tyrmäävät täysin, mutta heille sitten sinne omaan ajatushautomoon vertailukohtana Bau syksyllä vs. Bau keväällä. Mitäänhän emme oikeasti tiedä, emmekä koskaan saa tietää miten asiat olisivat.
 
Takaisin
Ylös