Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Eipä siinä, pikkuhiljaa pitäisi päästä voittojen tielle, ei toki tuolla puolustuspelillä voiteta otteluakaan. Ainakin valmennusta punnitaan heti alkukaudesta..

Toppapöksy666

Viestejä
2 956
56 minuutilla Pikkarainen vaihdettu näemmä pois ja loppu on historiaa. :D
4-6… ei kiesus

En peliä nähnyt, mutta tuon perusteella voi sanoa Pikkaraisen olevan puolustuksen tärkein pelaaja.

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 854
Miten vitussa on mahdollista päästää 6 vitun maalia omiin jotain saatanan Gnistania vastaan??
Ihan siis pelkästään jos jalkapallossa pääsarjatasolla päästät 6 maalia niin pitää alkaa kyseenalaistaan maalivahtia, puolustusta ja valmennusta.

876
Kuka päästää 6 maalia yhden puoliajan aikana? No kyykän erityisryhmäjoukkue,joku AC Darra Suomen cupin pelissä tasauskierroksella ja sit joku Ilves Veikkausliigasta lähiöseuraa vastaan

824
Harvemmin sitä on kyllä näin kovasti odottanut pääsevänsä jalkapallomatsiin. Tottakai ainahan sitä on ollut into piukkana pelipäivinä, mutta jotenkin nyt on koko viikon tosiaan laskenut minuutteja.
Vastassa on Gnistan ja meikäpoika on kuin cup-finaaliin menossa.

Hienoa, että saa elää tällaista aikaa suosikkilajinsa ja -joukkueensa kanssa. Alkais jo!
Harvemmin sitä on näin paljon vituttanut kuin tämän pelin jälkeen.
Voitaisiinko porukalla sopia, että Umar-Miettunen toppariparia ei enää nähdä?

Tupsukorva35

Viestejä
14 502
Ensimmäinen puoliaika tuli katsottua, mutta toinen jäi näkemättä muiden menojen vuoksi. 45 minuutin jälkeen 2-0 taulussa eikä oikeastaan mitään hätää. Sitten palaa kotiin ja katsoo lopputulosta.

On se Ilves vaan Ilves ❤️

Nade

Viestejä
821
Toivottavasti Miettusen kausaripaikka avaukseen päättyi tähän päivään. Umar ei myöskään tänään ollut aivan parhaimmillaan, mutta sata kertaa sadasta katselen mieluummin toppariparia Pikkarainen-Umar. Toivottavasti vaihdossa ei ollut kyse loukista.

Ennen kautta pelkäsin, että puolustus on se heikoin lenkki tuossa joukkueessa ja tämä päivä osoitti sen, ettei pelko ihan täysin aiheetonta ollut. Vaihdoilla oli tietysti oma merkityksensä ja kausi on vasta alussa, mutta mutta...