PE 29.3.2024 | Ilves - KalPa | 5. puolivälierä

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 770
Jos tämä päivä ei ollut helppo jeesukselle, niin ei se ole sitä kyllä Ilves-kannattajallekaan.
Nouseeko Ilveskin kuolleista kolmantena päivänä!! Vähän eri merkitys, mutta eikös tuo TODENNÄKÖINEN 7. peli pelata 3.4.?
 

ysi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
425
Jukurit ja IFK ovat kääntäneet sarjoissaan kurssin silkalla väkivallalla, nyt on aika Ilveksen päästää nyrkkisankarit irti, kunnon Mayhem päälle ja lappalaisia joka rottailusta kuitaten. Ja pelin loppuun kunnon myllyt vielä varmistamaan että seuraavassakin tulee eikä yhtään tilannetta jätetä puolitiehen.
No joo, yhtään tyhmää tai turhaa jäähyä ei tällä kertaa pitäisi ottaa. Eiköhän se pelillinen ylösnousemus lopullisesti Kalpan tason rinnalle ja siitä lopullisesti yli olisi sitä parasta väkivaltaa.

Lisää aggressiivisuutta nyt toki kaivataan ja mielestäni nyt pitäisi pienellä riskilläkin pyrkiä painamaan peli väkisin Kalpan päätyyn kerta toisensa jälkeen. Siis myös aggressiivisemman karvauksen ja paineistamisen kautta. Siinä on riskinsä, mutta niin on ollut siinäkin kun Kalpa on päässyt nostamaan hyökkäyksiä kevyellä jalalla.

Kalpa on kehuskellut ”neljää sylinteriään” eli kentällistä, mutta kyllä siellä loppuu ensin jalat ja sitten myös kädet, jos päästään kunnolla vyöryytämään.

Jäähyjen varominen ei tietenkään edellytä mitään taka-askelia maalien edessä jne. Taklauspeliä voi lisätä ja vastustajat voi tuuppia helvettiin ilman poikkareita ja huitomisia.

60 minuutin paine päälle. Tehdään maali tai tulee omiin, niin joka jätkällä kirkkaana mielessä seuraava vaihto. Luisteleminen. Taklaaminen. Taisteleminen. Ja limpun hakkaaminen verkon äärimmäiseen perukkaan!
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Jeesatkaas noviisia, miten kalpan puolesta voi löydä vetoa? Ihan vaan veikkauksen sivuilla että kalpa voittaa ja 100e siihen?
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
2 peliä hävitty vaikka johtoasema niissä ~50min kohdalla.

Sorry mut tää kevät oli tässä. Tuo joukkue ei uskalla eikä kykene näemmä poffeissa voittamaan. Lopetin jännäämisen viime pelin jälkeen. Rauhallisin mielin voi seurailla vielä tämän päivän pelin, ja katsoa kuka seuraavaksi siellä jäätyilee/hölmöilee.

Toteutu mitä ennen poffeja sanoin jossai ketjus, kun spekuloitiin ja semeistä ja finaaleista, että toivottavasti pelaajilla pää on ensin puolivälierissä. No ekat 45 min olikin..

Sen jälkeen metristä ja tyhjistä maaleista ei tunnu kukaan saavan kiekkoa sisään, nii kylhä tuo nyt joukkueen heikon pääkopan tuotosta on.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 860
Henkilökohtaisesti suurin vitutus on ollut tuon ensimmäisen pelin sulamisen ja toisen pelin jälkeen.

Sen jälkeen voitto hieman piristi mieltä, mutta viimeisin tappio ei enää oikeastaan tuntunut missään. Olin jo henkisesti odottanut sitä. Mentaalisesti fanina olen jo hävinnyt tämän kauden ja alkanut odottamaan seuraavaa. Ilves as usual.

Toivottavasti joukkue ei ajattele näin, vaan tekee ihmeen seuraavassa kolmessa pelissä.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
Tänään luulis tulevan kokoonpanoon muutoksia. Jotain nimittäin on tehtävä! Arvaan et mokke vaihtuu, vaikka Malek pelannut hyvin. Ratinen, Rautanen ja Könönen sisään. Ainakin Nyman sivuun, ja toinen kaksikosta Niku/Latvala. Kodytek ja Palve päittäin. Virtanen keskelle, ja Mäntykivi laitaan.

Mieletön huuto ja tsempalo halliin. Ja edes yksi(1) yv-maali, niin vain ihme voi Kalpan pelastaa tänään.
Niinhän sitä voisi luulla, mutta noinkohan toi jästipää mitään muuttaa. Nyman tod.näk. pelailee siellä ulkokehällä tänäänkin ja sekottaa koko ykkösen pelin.
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
2 974
Toivottavasti joukkue arvostaa että mökki on melkoisen täynnä tänään. Fanit ei hylkää joukkuetta joten odotan ettei käy toisinpäinkään…
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 792
Palveen syöttölinja Nymanille 100% pidossa. Pidetään se Nyman siellä muttei Palve syötä sille kertaakaan koska muualla on enemmän tilaa Nymanin pidon takia. Toisaalta myös Palve tiedetään ylivoiman pyörittäjänä eikä saa yhtään rauhaa jotta prosessori voisi löytää syöttöväyliä. Ja vähän liian hidas prosessori nopeaan toimintaan. Joten ehkä YV:tä pitäisi pyörittää pakin tontilta ja muilla on lupa vain yhteen kosketukseen palauttaa/jatkaa/laukoa.
Tämä on hyvin pieni ongelma. Kiekkoa ei saada edes alueella puhumattakaan pelin rauhoittamisesta. Sisäänviennissä on tasan yksi variaatio, ja ihme kyllä Kalpa lukee sen pois kuin avoimen kirjan.
 
Ylös