Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 769
Eilistä vitutusta lisää vielä se saatanan game 1 sen kun vaan olis hoitanu nii 2-2 olis sarja ja kaikki auki
Turha tietty jossitella mutta väitän että jos se olisi hoidettu kunnialla niin oltaisiin menty sarjassa se 4-1/4-2 jatkoon.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 887
On eri asia voittaa runkosarjassa kuin pudotuspeleissä.
Nimenomaan, nythän se näyttää siltä, että tasan Gregoirella riittää alaketjuissa näihin peleihin, vaikka tulosta ei sikäli voi odottaa.
Aika raskasta katsella sitten muiden 3-4ketjun miesten tekemistä pl. Stransky.

Kyllä tässä vaan niin vitun ikävä olis sitä Tommi Tikkaa tossa kolmosen keskellä ja ylivoimassa maskimiehenä, sinne kun ei kukaan tuppaa menemään eteen, tiedä miten vitun vaikeaa sekin on tolla palkalla yhdeltä pysähtyä ylivoimalla maalin eteen.
Kai se on joku erikoistilannevelho Merikiven näyttö osaamisestaan.


Niemelä tuo muutoksen, se on nyt nähty, että peli on useammalla kuin yhdellä kaudella hänen joukkueessaan hyvän näköistä ja siinä on joku idea.

Pendoa olen puolustanut ja ei täysin hänen piikkiin mene, mutta onhan tämä yksi Ilveksen historian isoimmista pannukakuista, hävitään runkosarjan seiskalle niin, että ei edes näytetä voittajilta.
 

jahnu

Rivipelaaja
Viestejä
88
Joskus syksyllä kun pelitapoja arvosteli niin syvät rivit uhosi että runkosarjalla ei oo väliä. Pleijarit ratkasee. No niin näkyy tekevät. Lievästi sanoen vituttaa. . Kohta on kesä. Se on Ilves kannattajan parasta aikaa. Ja tuleehan se ens kausi taas..............
 

polve

Tulokas
Viestejä
2
Otetaanpa matematiikka avuksi helpottamaan henkistä olotilaa. Runkosarjassa Ilves voitti KalPa:n kolme kertaa putkeen, joten eihän tätä ole vielä menetetty. Ei suinkaan. Mutta Tampereella täytyy saada KalPa kunnolla polvilleen. Ei jatkoaikaa vaan sellainen 7-1 höykytys siten, että kaikki osallistuu maalintekotalkoisiin. KalPa osaa ryssiä nämä sarjat erittäin huolella - historia sen todistaa. Ja he tietävät sen - pelkäävät sitä. Henki päälle nyt kannattajat. Luovuttajat ovat itse pahimpia luusereita.
Oli pakko rekisteröityä Ilves-foorumille, koska tämä ketju on helvetin terapeuttinen .

Kiitos myös tästä matemaattisesta toivonkipinän nostosta. Edes hetken mietin, että meillä on vielä toivoa, mutta sitten taas muistin kuinka Ilves pelasi tuon runkosarjan. Pohdin aina viimeiseen peliin asti, että me ei olla edelleenkään valmiita poffeihin. Eilinen peli sen viimeistään todisti.

Ei tässä enää muu auta, kun toistella niitä kohta 39 vuotta vanhoja fraaseja ja todeta, että "katseet kohti ensi kautta"
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 157
Kai se pitää vaan uskoa siihen, että ikinä en tule näkemään Ilveksen mestaruutta. Hirveä kohtalo.
Vitut. En tiedä koska se päivä koittaa, mutta kyllä se sieltä tulee. Silloin rakastellaan kannattajakatsomossa ja juhlitaan koko vitun sielulla seuraavat vähintään pari viikkoa, se me ollaan ansaittu.

Ne jotka siitä rytäkästä hengissä selviävät jatkakoon lutuurin luomista eteenpäin, itse olen ainakin täysin valmistautunut siihen että tuo tapahtuma viä minut hautaan asti, onnellisena.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 669
Vitut. En tiedä koska se päivä koittaa, mutta kyllä se sieltä tulee. Silloin rakastellaan kannattajakatsomossa ja juhlitaan koko vitun sielulla seuraavat vähintään pari viikkoa, se me ollaan ansaittu.

Ne jotka siitä rytäkästä hengissä selviävät jatkakoon lutuurin luomista eteenpäin, itse olen ainakin täysin valmistautunut siihen että tuo tapahtuma viä minut hautaan asti, onnellisena.
Niin, kyllähän Ässissäkin aikanaan mietittiin, että kauanko 2013 mestaruusjuhlat kestävät, kun osalla oli vielä 1978 mestaruusjuhlatkin kesken.
 

Neitikiekko

Luottopelaaja
Viestejä
1 128
Huomenna on sitten tämän kauden viimeinen näytös. Ilves nuttuiset soturit, urheilullisuuden jumalat, viimeiseen hengenvetoon taistelevat villipedot iskevät Uros areenalla.

Taiston jälkeen alkaa pitkä kesäloma. Toki nämä logon eteen taistelleet urhot ovat lomansa ansainneet!
 

Mestaruusjuna

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
178
Tää nykytilanne on kyllä niin uskomaton, että ei löydy oikein edes sanoja tai ymmärrystä, miten tää on mahdollista. Vastassa on kuitenkin Kalpa, alkaa pikkuhiljaa tuntuu, että pitäis saada joku HPK tai Saipa vastaa playoffeihin, niin voitettais. Toisaalta kun miettii, että pitää voittaa kolme peliä Kalpaa vastaan, se ei kuulosta tempulta eikä miltään varsinkin kun kaksi peliä olisi kotona, mutta näiden esitysten jälkeen usko on kyllä niin koetuksella. Ennustan jo nyt, että huomenna voitetaan ja sitten lauantaina ollaan parempia, mutta lauotaan pari kolme kertaa rautoihin ja Kalpa tekee yhden ja voittaa. Sen jälkeen sosiaalisessa mediassa kerrotaan, kuinka se meidän päivä tulee vielä joskus
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Kyllähän sitä on tullut nyt mietittyä näkeekö sitä mestaruutta koskaan. Tai jos näkee, niin kuinka kauan siihen vielä menee. Olis se kiva nähdä vielä kun muna seisoo. Vaikka nämä asiat ei sinänsä liity toisiinsa.
Toivottavasti, arvon palstaveli, todistamme katsomossa Ilveksen mestaruutta siten, että meillä molemmilla ottaa vielä ylväästi eteen. Asiat saattavat vahvasti liittyä sillä hetkellä toisiinsa... ainakin allekirjoittaneella.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 322
Se on pitkäperjantai, sanan varsinaisessa muodossa Ilves tarjoaa pelkkää vitutusta, peli on Ilvekseltä hidasta ja joku lantajaakko pitää meidän staroja povarissa, usko on mennyt ja lapset vinkuu, kun ei ole tekemistä, saatana, että on rankkaa.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Kyllä on kova paikka, Keskiviikon nöyryytys painaa edelleen mieltä, Ilves on tässä vuosien varrella opettanut niin tehokkaasti häviämisen kulttuuria että näiden vaikeuksien keskellä ei vain se toivon kipinä enää herää. Hallille taas koska liput on, mutta tämä kierre on pakko katkaista, ennen kun mieli järkkyy pysyvästi. Se on pakko vain hyväksyä se tosiasia että Ilves ei voita koskaan. Wittu
 
Ylös