Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Redcap

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
182
Hienosti ollaan tuhoamassa se buumi joka Ilveksen ympärille on rakentunut. Todellisuus osoittautuu jälleen samaksi, jossa ollaan eletty suurin osa ajasta 80-luvun jälkeen: Ilves ei tule koskaan voittamaan mitään ja jos haluat nauttia menestyksestä, mene Tapparan leiriin. Vitun kova suoritus. Kiitos virkamieskaksikko Jalo & Koskela ja joukkueellinen nyhveröitä, jotka ovat Ilveksessä vain rahan takia.
No ei muuta kun tervemenoa.

Itse en Tapparan leiriin lähtisi vaikka Ilves menisi konkurssiin. Mutta kukin tavallaan.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Tammikuussa kun sukellettiin kehtasi olla sitä mieltä että treenijumi on urbaania legendaa ja paskapuhetta, ja se että kauden tärkeimmissä peleissä meidän jätkät on saman laisia velttokulleja kuin silloinkin niin voimme todeta treenijumi. Olevan tekosyy. Joukkueen valmennus on vaan niin pihalla jääkiekon vaatteesta ettei saa toimitettua ja JOHDETTUA joukkuetta voittoihin. Siihen kun lisätään puolivloilla smirklaava ykkös sentteri, on kokonaisuus nähtyä paskaa. Onneksi kumpikaan ei jatka täälä. Harmittaa Ikosen puolesta kun ei sitä voittoa nyt vaan tule. Tuskin tulee koskaan. Päästäänköhän tällä vuosikymmenellä enää kertaakaan kvartseista jatkoon, jaksan epäillä. Suomen talous sakkaa ja jalkapallo vaatii isoja panostuksia jotka eivät tuota lyhyellä jänteellä muuta kuin lisää menoja. Kyllä on synkkä tulevaisuudenkuva edessä, taas kerran
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 732
Se nyt on aivan se ja sama kuka sen mestaruuden voittaa, jos Ilves ei siellä ole.

Voittaja ansaitsee paikkansa. Ei ole minulta pois, jos vaikka Tappara sen voittaisikin. Tosin omat hevoset ovat tällä hetkellä Pelicans ja Kärpät.
Se on ainakin minulta pois. Toivota sinä vaan kaikkea hyvää ja helppoa Tapparalle. Joku roti pitäisi olla palstan ylläpidon jäsenilläkin ;)
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Ilves on Suomen säälittävin luuserijengi ja ansaitsee kaiken saamansa paskan, mutta jumalauta tohon naapurin perseen nuolemiseen et lähde. Mouhijärvi saa edelleen haistaa vitun, vaikka kuinka paskoja oltaiskin.
En nyt ihan ymmärrä mitä perseen nuolemista on todeta se tosiasia, että Tappara on menestyvä eurooppalainen huippuorganisaatio ja Ilves yhä edelleen liigan suurin vitsi.
 

Tesoman maalitykki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
988
Mä olen edelleen sitä mieltä, että Pennanen oli kortti joka tuli saataville ja se oli katsottava. Noh, se ei riittänyt valmennuksen osalta. Mutta kenelläkään ei ole kristallipalloa ja kukaan ei osaa ennustaa tulevaisuutta. Hänen kanssaan henkinen tila oli ihan täysin jumissa.

Tillu kokosi Pendolle tosi kovan joukkueen joka pääosin suoritti hienosti ja teki uusia seuraennätyksiä jne. Mutta olisiko kukaan muukaan liigan UTJ osannut arvata, että joukkueen kolme kalleinta eli Palve, Clendening ja Niku olisivat ne jotka sitten loppupeleissä olisivat ne ketjun löysimmät lenkit pudotuspeleissä? Tuskin.

Harmi kun joukkue hajoaa isosti ensi kaudeksi, mutta toisaalta tärkeä on saada iso tuuletus koska toi henkinen tila on tossa jamassa. Toivottavasti Hölöllä on 2+1 soppari, jotta saa rauhassa sitten rakentaa oman projektinsa ja sitten HÄN viedä meidät finaaliin.

Jos ja kun Ipa tästä nyt jää kesälomille, niin mä en toivo mitään muuta kun että se vitun mouhijärvi ei saa mestaruutta taas.
Hölöllä on aivan varmasti maju optio sopimuksessa ja jos pennanen suorittaa tällä tavalla maajoukkueessa niin voipi potkut tulla ensimmäisen kauden jälkeen... tietenkin siellä varmaan on Tapola seuraavana ruorissa mutta kyllähän tässä pieni pelko piilee että käy pennaset Niemelälle ja lähtee makuun.
 

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 066
Onneksi kuitenkin tärkein on jo saavutettu.

Itse olen onnistunut menettämään viimeisen viidentoista vuoden aikana kaiken mielenkiintoni muuta urheilua kohtaan, mutta Ilves kiinnostaa yhä. Olisi elämä niin paljon helpompaa, jos tästäkin riippakivestä jotenkin pääsisi irti.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 815
Ensi kaudella yleisömäärät taitavat laskea alle sen 8000 tämän kauden mahalaskun takia.

Useampi vuosi tätä buumia takana, mutta se siitä laantuu ja jos ei sitä menestystä tule, ei todennäköisesti talouskaan seuraa perässä, varsinkaan tällaisilla kalliilla hankinnoilla, joilla ei minkäänlaista Ilves sydäntä.

Ilves ei saa eikä voi olla virkamiesmäinen kiekkojoukkue vaan säilyttää se oma identiteetti ja luottaa siihen vuodesta toiseen. Tälläkin kaudella opittiin jälleen häviämään kaikki, mitä hävittävissä oli.

Ja mikä pahinta: omiin tekemisiin nämäkin.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
No ei muuta kun tervemenoa.

Itse en Tapparan leiriin lähtisi vaikka Ilves menisi konkurssiin. Mutta kukin tavallaan.
Jos ymmärtäisit lukemaasi, niin tajuaisit, että viittasin tuleviin kannattajasukupolviin ja jääkiekosta mahdollisesti kiinnostuviin nykyisiin sivustaseuraajiin. Kumpikohan jengi houkuttelee tällaisia jatkossakin enemmän. Mutta kiva, että sinulle häviäminen kelpaa.
 

ilvesperhe

Luottopelaaja
Viestejä
2 492
Ilves on yhtä paska kuin HIFK, mutta HIFK on ollut kovalla rosterilla mukana jo ikuisuuden ja siksi vahingossa voittanut jotain.

HIFK:n kannattajat suhtautuu huumorilla ja itseironialla omiinsa. Ne pystyvät siihen, koska ne on voittanutkin joskus. Meillä ei luonnollisestikaan huumorin kukka kuki yhtään. Yksi mestaruus auttaisi siihen vaivaan, mutta sitä ei tule tänäkään vuonna.
Sää ot vaan liian nuori, olin viime viikolla 90v synttäreille. Päivänsankarin elinaikana on tullu kaikki Ilveksen mestaruudet
 

Seteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
387
Älkää nyt Jaloa ja Tillua luiskaan laittako tästä.

En meidän pelaajiakaan syytä tästä. Miettikää nyt meidän pelaaja materiaalia oikeasti?

Mietitään vaikka meidän huippu pakkeja ensin Lesiltä sammui ruuti. Siihen Clenny ja 20? ottelun jälkeen sammui ruuti. Nikulta ei ruuti oikein edes syttynyt. Sitä voi miettiä mistä johtuu. Itse en osaa mitään analyysiä siitä tehdä. En ole seurannut niin paljon, että noista ymmärtäisin.

Kun Pennanen hankittiin niin onko jollakin siihen hetkeen tarjota muuta "mahtavaa" valmentajaa? Kyllä kelpasi monelle vaikka tuli erikoiseen hetkeen.

Jalo saapi jatkaa tarkan markan miehenä, vai oliko nämä verorästit ja rokulipäivät jees aikaa?

Tillu on tarjonnut mestaruus materiaalin kyllä ja on jokunen ohi lyöntikin tullut, mutta ne on täysin mahdottomia välttääkkään.

Helppo se on eilinen sää ennustaa, mutta ennustappa huominen.
 
Ylös