Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 539
Herttileili
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 582
Ihan ansaittu voitto Kärpille. Jukureilla oli muutama paikka josta olisi voinut iskeä mutta suurin osa jatkoerästä oli Kärppien hallintaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346
Pekka Jortikalla oli pari äärimmäistä laatutonttia laittaa tämä matsi pakettiin, mutta ei maistunut Jortikalle, sitten Kemppainen tekee maalin paikasta josta ei pitäisi.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 176
Kärpät ja Pelicans näyttää menevän kahden pelin perusteella nopeasti sarjoistaan jatkoon, kun taas tamperelaisilla vaikeampaa, jos nyt menevät ollenkaan jatkoon. Toki onhan 0-2-sarjatilanteesta noustu monta kertaa, 0-3:sta jatkoon nouseminen on sitten jo niin harvinaista, että tapahtunut vain kerran Liigassa ja NHL:ssäkin ihan äärimmäisen harvinaista.

No, keskitytään omaan sarjaan, aika hyödytöntä muita vilkuilla jos ei itse pystytä voittoja ottamaan. Huomenna sarja tasoihin!
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 680
Ei oikein riittänyt Jukureilla jalka enää jatkoerässä. Eikä oikein Jukuripakeilla tunnu olevan lääkkeitä Kärppien isokokoisia ja vahvoja hyökkääjiä vastaan. Aika monta kertaa Hyry, Anttila tai vaikka juuri Kemppainen voitti päädyssä tai maalin edessä kiekon.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Ilves, Hifk, Kärpät ja TPS jatkoon niin saadaan hyvä playoffpotti jaettavaksi ja välieriin Ilves-TPS. Hifk:n pitää vaan huomenna laittaa sarja 2-1. Kaikki muu toteutuu kyllä.
 
Viestejä
1 818
Olishan se jännityksen vuoksi ollut kiva, jos Jukurit olisi yhden ottanut, mutta kyllä toi sarja aika valmiilta näyttää. Jukureilla oli pitkittynyt suonenveto runkosarjassa, ja itsekin menin tuohon vipuun ja povasin jopa runkosarjan voittoa heille.
Nyt Puolensuomen Omatpojat laittaa 4 - 0, ja O.J. katoaa Ruotsiin.
 

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
On niin harvinaisia nämä tapparan häviöt että vähän auttoi mutta nyt sitten huomenna loppuu koomailu ja pakko alkaa myös pelaan plejareita
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 842
Tepsin kopissa loungessa pyörii video Heljangolle tehdyistä maaleista :D räpsä alas toimii.
 
Ylös