Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Tai jos ei hävittäis joka toista kotipeliä...

Niin, nämä on näitä, kun toisaalta taas vierassaldo on täysin satumainen, ehkä jopa "liian hyvä". Tottahan se, että paremmalla kotisaldolla oltaisiin kiinni runkosarjan voitossa, mutta jotain jossiteltavaa löytyy aina jos pisteestä muutamaan jää vajaaksi runkosarjan voitosta.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Noo.. ei tämä toisaalta vaadi kun Jypin puhdas kaato ja Tapparan kompastumisen Tepsiin, niin tämä on Ilveksen omissa käsissä.
Isompiakin ihmeitä on tapahtunut tässä Maailmassa.
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
840
Mielestäni runkosarjan voitto on ihan kiva muttei mikään älytön menetys. Pääasia että ollaan kahden joukossa,saadaan joku sääleistä vastaan ja jos finaaleihin mennään naapurin kanssa niin ainoastaan menetetään vaihtoetu. Kotietua ei tietenkään ole kummallakaan mutta tietysti siihen on vielä pitkä matka.
 

Rosbhuttos

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
506
Olen siitä outolintu että haluaisin sen runkosarjan voiton kun se ollut jo lähellä. Taas jos naapuri näyttää miten se hoidetaan vaikka väkisin antaa asetelmat pleijareihin juuri samanlailla kuin viime vuonna..


Taas pelsut vastaan ja paineet taas meillä ja ehkä samaa kulmissa pyörimistä odotettavissa..

Pessimisti ei pety koskaan vaan odottaa taas sen noin kuukauden jakson kun tutut Tappara-fanit hoitaa rutiini vittuilun.. voi olla jo niin turtuneita että jättää viikkoon.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 596
Olen siitä outolintu että haluaisin sen runkosarjan voiton kun se ollut jo lähellä. Taas jos naapuri näyttää miten se hoidetaan vaikka väkisin antaa asetelmat pleijareihin juuri samanlailla kuin viime vuonna..

Joukkueelle, joka ei ole mitään voittanut (pronssia ei voiteta, voittajat ei pelaa pronssipelissä), se olisi itseluottamuksen kannalta tärkeä. Vielä jos se voitto ratkaistaisiin voittamalla viimeinen derby. Tappara on todennäkösin finaalijoukkue.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
TPS voi hyvinkin olla se, mihin Tapparan runkosarjavoitto kaatuu. Tai se kaatuu meidän paikallispelivoittoon, mutta...

TPS on aiemminkin onnistunut ryhdistäytymään heikon esityksen jälkeen. Varmasti Miettisellä on painava sana sanottavanaan nytkin.

Oikeastaan ainoa huoli, että onko tämä 9-1 oire jostakin perustavanlaatuisemmasta shitistä joukkuueessa, mutta en nyt usko siihenkään.

1X vetolappuun, lompakko ja Ilves kiittää
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
3 038
Tuomarit viheltää Tapparalle seitsemänneksi eniten jäähyjä. 0,05 jäähyä per peli vähemmän kuin meille. Kuudenkymmenen pelin otannalla Tappara saa kolme jäähyä meitä vähemmän. Miksi näitä mutuiluita on pakko heittää tänne faktana?
Kuinka iso on ero isoissa rankaistuksissa ja peli kielloissa?
 

KAIZΞN

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
362
Taidat hyvin tietää haastattelun, mutta koitat saivarrella asiaa omaa agendaasi tukevaksi.

Vai onko Pennasen lausahdus oikeasti jäänyt sulta väliin missä pohtii miksi Ilves saa ei saa ylivoimaa niinkuin muut?

Vastasin tähän viestiin, sekä keskusteluun rangaistuksista tilastoanalytiikka-ketjussa.

Ylivoimakerrat ovatkin näkyvissä jo Liigan sivuilla, mutta halusin erikseen tutkia vielä rangaistuksista hyötyvien joukkueiden tilastoja. Erityisesti siis sen perusteella, paljonko joukkue on saanut hankittua vastustajalleen rangaistusminuutteja.

Hyötyvä joukkueHankitut rangaistusminuutit
KalPa661
TPS607
Ilves590
Sport588
Jukurit572
JYP487
HPK480
HIFK476
Pelicans475
Ässät441
Lukko437
Tappara407
KooKoo394
Kärpät376
SaiPa329

Tämä sisältää siis myös 10 ja 20 minuutin rangaistukset. En ainakaan näiltä lähtökohdilta allekirjoita Pennasen viestiä. :)

Ko. ketjussa on myös lisätietoa rangaistuksista tyypeittäin ja joukkueittain.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 960
HIFK pelaa kyllä hyvällä sykkeellä ja tuo niiden nelosketju on todella hyvä pudotuspeliketju. Sen ketjun osalta on Ilveksen vastaavaa paljon edellä.
 
Ylös