Santeri Haarala

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 356
Ei mitään pois Santerilta joka on vetänyt hienon kauden ja loppukaudesta alkanut löytää tehojakin, mutta ei saatana mitä puolustamista tuo oli IFK:lta. Viisi äijää katselee, kun hyökkääjä tulee ja tekee maalin. Tuota voi käyttää motivaatiovideona sitten ensi kauden valmentaja divarissa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 356
FB_IMG_1697889215592.jpg
 

Bilbo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
294
Haarala on tehnyt tähän asti jokaiseen liigacup peliin maalin ja Vepsua vastaan teki jopa kaksi. Parempi olla ettei myydä millään 200k summalla kauden aikana
Loppuuko sopimus tämän kauden jälkeen? Vähä tuntuis siltä, että Santeri vois voittaa jopa maalikuninkuuden. Toki silloin ei saatais rahhoo, jos soppari loppuu tähän kauteen.
 

Pirkkalan Litti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
300
Hyvät mahdollisuudet maalikuninkaaksi. Toivottavasti mikään seura ei tee kauden puolivälissä niin hyvää tarjousta, että Ilveksen on pakko myydä.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 356
Takkula jumalauta. On se kova.

"24-vuotias Ilves-kasvatti Santeri Haarala on allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka on voimassa vuoden 2026 loppuun."

 

Virta11

Rivipelaaja
Viestejä
27
Huhhu! Ai ettien että! Nyt kyllä Takkula jysäytti melkosen pommin.

Tähän ku vielä keksii Otso Virtaselle parin vuoden jatkot ni...ei nyt aleta ahnehtiin.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844
Olipa loistava uutinen ja täysin arvaamatta!

Oikeastaan ainoa pieni varjo tässä kautta odotellessa on ollut juuri Haaralan ympärillä, kun on kuullut kuiskuttelua ulkomaille lähdöstä. Nyt nuo huhut torpattiin kerrasta ja vielä kolmen vuoden sopimuksella.

Eipä kai koskaan noin pitkä sopimus riskitön ole, mutta aiempi Popovitch ja nyt Haarala ovat kyllä sen sortin pelaajia ja siinä vaiheessa omaa uraansa, että kannattajana voi vaan heittää hattua ilmaan.
 
Ylös