Jérémy Grégoire

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Ei ollut tänään juurikaan hyötyä kentällä, eikä voi arvostaa tuota typerää huitaisua Pakariseen. Leikkii enforceria, toimisi sitten loppuun asti siten, että oma pää pysyy kasassa. Ei ollut ammattimiehen peli tänään.
 

Ipoori

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
280
Typerä huitominen. Hyvää oli kuitenkin se, että oli hakemassa koko pelin uhonnutta Komarovia hippasille. Brändikiekon lähettiläs päätti kuitenkin mennä penkille juomaan dexalia.
Eikös Komarov aikoinaan ärsyttänyt Mike Siklenkaa ja veti sitten kunnon kilpparit kun sai kaverin hermostumaan..
 

Kekkeruusi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
239
Iso huikka tänää! Miks lensi pihalle? Tai siis huitominen joo, oliko Clendening tasoo vai joku häpäsy??
No omasta milestä veripenan huitasu oli plajon pahempi. Varmaan ajatteli pelata poikki syötön mahdollisuuden pois ku tuli tilanteeseen myöhässä. Oikein et lensi pihalle mut kerta Repo ei saanut mitään ni miksi lotto kone arpoo Gregsille. Mite antaisin molemmille 1 pelin.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 303
Oli kuitenkin äärimmäisen hienoa, että brändikiekon isoksi edustajaksi värvätty pelaaja joutui vetäytymään takavasemmalle piiloon ja selittelemään ratkaisuaan haastattelussa. Iso Paha ei ollutkaan niin iso tai paha.

Itsehän pidän näitä nyrkkihippoja menneen ajan jäänteinä ja turhina. Tälle kaudelle nämä näyttävät kuitenkin palanneen ja on ihan hyvä, että joku käy näyttäytymässä, että täältä pesee tarvittaessa vastustajan yrittäessä hakea jotain "edgeä" avainpelaajien tökkimisten ja jälkipelien kautta.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
On tämä vaan turha kaveri, mutta onneksi pidetty kopissa.
Yrittää olla kovanaama ja pelata kovaa mutta kun pelin luku ja liike on tuolla tasolla ei ikinä ehdi taklaamaan ja kiekolla aivan lapanen.

Itsellä taisi mennä visiiri huuruun kun Leksa provosoi, kaikkihan tietää ettei Komarov mihkään nyrkkeilymatsiin lähde eikä tarvitsekkaan kun saa tolla hämmenyksellä osan pelaajien keskittymisen muualle kun kiekon peluuseen.

Ikävä että tämän kauden Ilveksessä tämmöinen kaveri edes mahtuu pelaamaan, shortsipoikien aikaan tämä ymmärtäisi.
 

no mut hei tykitellään

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
423
Tykkään Gregoiresta ja mielestäni on todella jees, että joukkueessa on joku, jolta hoituu tappeluhommatkin. Mitään loukkaantumisiin johtavia huitaisuja en tietenkään puolustele.
 

mandariinimake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
180
Hieman ajatuksia:
Vähän pakko ottaa sanomisia Gregsistä takaisin eilisen pelin suhteen. Katsoin uudestaan peliä ja silmääni iski, miksi Gregoire ylipäätään lämpeni Komarovin yms. mouhotukseen. Itse ottelulähetyksessäkin tuli uusintana, kuinka kovaa painetta Komarov antoi ensisijaisesti Clendeningiin. Joka syötön jälkeen aivan satasellä päin, jatkuvaa tökkimistä ja tönimistä. Näytti alkuun juuri siltä, että tämähän lähtee ihan hanskasta. Uskoisin näin, että tästä Gregoire joko omatoimisesti tai sitten valmennusjohdon tai itse Clendeningin myötä otti selkeästi koppia. Gregoire sai Komarovin paineen sekä huomion itseensä ja pelistäkin näkee kuinka paljon vähemmän Clendeningi joutui ottamaan paskaa kentällä. Nopea disclaimer: en siis voi olla varma, että tämä oli Gregoiren periaate tämän "lämpenemisen" takana, mutta vaikka se olisi tullut myös ihan spontaanisti, niin pakko sanoa, että tuossa todellakin on niitä sellaisia eleitä ja ominaisuuksia, mitä ainakin itse toivon Gregoiren tyyppiseltä pelaajalta. Tämä ei kuitenkaa oikeuta illan lopun ylilyöntiä, mutta pakko samaan hengenvetoon sanoa, että näitä tälläsiä huitomisia yms. tapahtui ja tapahtuu illan myötä vaikka kuinka monta. Siinä mielessä voi olla myös vähän huonoa onnea, että joko 1. oli huonosti ajoitettu "sian" pelaaminen, jonka myötä Pakarinen näki mahdolliseksi sen, että tästä voidaan pienellä makoilulla saada iso YV, tai sitten 2. tämä Gregoiren huitaisu yksinkertaisesti sattui osumaan vaan pahaan tai suojaamattomaan kohtaan Pakarisen kädessä, että sattui oikeasti.
Summa summarum: Gregoiren esitys eilen oli hyvä. Loppua vaille erinomainen. Kaveri vei hämmennyspeliä vastustajaa vastaan käytännössä melkein loppuun asti. Myös se, että saa Komarovin pois meidän ykköshepan selästä oman pelin kustannuksella, on juuri sellainen asia, mitä mielestäni Gregoiren tulisikin kentällä tehdä.
Kiitän ja kuittaan.
 

Samankaltaiset ketjut

Ylös