Ilves Podcast

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Kyllä se tuo umpisurkea kotipelaaminen on alhaisen yleisömäärän suurin ellei ainoa syy. Lisäksi sössitään KAIKKI teema- ja juhlapelit.
Jo hyvin varhaisessa vaiheessa kautta oltiin kolmisensataa katsojaa jäljessä viime vuoden vertailulukemista. 12:sta ensimmäisestä kotipelistä voitettiin 7.
 
Viestejä
1 848
Jo hyvin varhaisessa vaiheessa kautta oltiin kolmisensataa katsojaa jäljessä viime vuoden vertailulukemista. 12:sta ensimmäisestä kotipelistä voitettiin 7.
Viime kevään lässähdys oli niin kova, että se saattoi vaatia monilta peruskannattajilta pitempää toipumisaikaa. Ja koska tämän kauden kotipelit eivät ole missään vaiheessa olleet samalla tasolla tuloksellisesti eivätkä pelillisesti, mikään ei taida enää pelastaa laskevaa yleisökeskiarvoa. Nuo kotona nollilla hävityt ottelut ovat erityisen häpeällisiä. Niitä tuli muuten viime kaudellakin peräti 4 kpl - kaikki joulun jälkeen - mutta yleisesti ottaen Areenalla oli aika erilainen meininki koko runkosarjan ajan niin kentällä kuin katsomossa. Varmasti areenan 1. täysi kausi selittää myös kiinnostusta jonkun verran. Samoin taistelu runkosarjan voitosta paikallisen kanssa. Nyt sekään ei ole enää uutta.

Harmi, että Jukurit-matsi pelataan tiistaina. Sehän on mitä ilmeisimmin kärkikamppailu.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
552
Kausikorttien hintojen nosto 499 eurosta 599 euroon yläkatsomossa (C4-C7) vaikutti myös. Siis tuohan on älytön 20% nosto, ihan liikaa. Itsellä ja kaverilla oli viime kaudella ensimmäiset kausarit ikinä ja rahatilanteen vuoksi ei otettu enään tälle kaudelle tuon kallistumisen vuoksi. Tuskin oltiin ainoat, jotka päätyivät sitten käymään irtolipuilla mielenkiintoisemmissa peleissä. No ei ole paljon näillä kotiesityksillä kiinnostanut, kun saa usein lähteä bussia odottelleen metrin lerssi otsassa. Mieluummin käpertyy kotona peiton alle hävityn matsin jälkeen.
 
Viestejä
1 848
Kausikorttien hintojen nosto 499 eurosta 599 euroon yläkatsomossa (C4-C7) vaikutti myös. Siis tuohan on älytön 20% nosto, ihan liikaa.
Joo, tuskin on lisännyt ostettujen kausareiden määrää, vaikka tätä varmasti nostoista huolimatta odotettiin. Kyllä se raja tulee aina jossain vastaan.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 336
Aina lämmittä kun Ilvespodcast puhuu Päkkilästä :)

Tuli muuten kova nosto teiltä noista Päkkilän maaleista mitä en ole itse tajunnut.

Päkkilän maalit tulleet HIFK:ta, Jukureita, Pelicansia ja Kärppiä vastaan.

Isojen pelien Päkkilä.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860


Saunojille varoitus, tulikin vähän enemmän tarinaa, mm. Vaasan reissusta :]


Ja saatiin lopussa sentään lyhyt viittaus Grönborgin tapaukseen, vaikka podcast Tappara-radionkin ohjelmalistalle nykyään kuuluukin.... :)

Mukavaa kuunneltavaa oli jälleen. Tiivistyykö tahti keväällä, vai pysytäänkö tässä kahden viikon välein-systeemissä?
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Pidin jälleen kerran suuresti jaksosta. Erittäin hyvää pohdintaa ottelutapahtumasta ja siitä, miten eri katsojaryhmät on huomioitava.
 

S_Kuusisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
536
Tiivistyykö tahti keväällä, vai pysytäänkö tässä kahden viikon välein-systeemissä?

Toivottavasti ainakin sillä tavalla, että saadaan takkahuoneen ennakkokatsaukset ennen jokaista ottelusarjaa. Siis Ilveksen. Muilla nyt ei ole väliä.

Tiivistyy kyllä, tarkoituksena tehdä vähintään ne ennakot jokaisesta Ilveksen playoff-sarjasta. Katsotaan, jos saadaan kalenteriin sovitettua myös jotain ekstraa.
 
Ylös