Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Mikä baari @punakone :ella on ja koska aukeaa, niin päästään oluelle sinne?



1707255192258.png
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 527
Tässä ketjussa on vain rautaista asiaa. Kaikenlainen vitsihuumori täysin kielketty. Näin olen ymmärtänyt.
Katkaisuun on menossa. Huumori ei ole tervettä.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 757
Juu, ei tietenkään tule.

Mutta tuossa hockeysverigen artikkelissa siis lukee:

Puolitoista viikkoa sitten New York Rangers asetti Nick Boninon waivers-listalle ajatuksena lähettää hänet farmiliigaan. Mutta veteraani ei ollut kiinnostunut pelaamaan AHL-jääkiekkoa ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen.

Nyt 35-vuotias on siksi asetettu unconditional waiversiin, tavoitteena purkaa sopimus. The Athleticin Peter Baughin mukaan Bonino sai aikaa miettiä tulevaisuuttaan All-Star-tauon aikana. Sentteri on nyt tullut siihen tulokseen, ettei hän halua pelata AHL:ssä ja on siten pyytänyt sopimuksen purkamista, johon Rangers on suostunut.

Kaikilla 31 muulla NHL-joukkueella on nyt 24 tuntia aikaa lunastaa Bonino ja ottaa haltuunsa hänen nykyinen sopimuksensa. Jos mikään joukkue ei osoita kiinnostusta Boninoa kohtaan, hän on vapailla markkinoilla ja voi lähteä Eurooppaan tai yrittää neuvotella uudelleen uuden NHL-sopimuksen.


Eli virheellistä tietoa tuossa osin?
Ei tuossa virheellistä tietoa ole. 24 tuntia on siis aikaa lunastaa ihan samaan tapaan kuin normaaleilla waiverseillakin ja samaan tapaan lähtee liikkeelle niin, että ensimmäisenä vuoron saa NHL:n huonoin joukkue jne. Se ero tuossa on waiverseihin, että jos menee läpi niin sopimus purkautuu ja sen jälkeen saa tosiaan kuten jutussakin lukee lähteä Eurooppaan tai neuvotella itselleen uuden sopimuksen.

Unconditional waiverseilta vaan ei siis koskaan poimita pelaajia. Alla olevan The Hockey Writersin jutun mukaan näin ei siis ole koskaan tehty. Yleensähän unconditional waiverseille menee näitä Eurooppalaisia joilla ei rapakon takana toivotulla tavalla lähde ja haluavat palata kotiin (esim. Levtchi viime kaudella ja Meskanen 19-20) näitä nyt ei tietenkään poimita, sillä muut NHL-seurat eivät nyt varmaan hirveää hyötyä näe siinä, että poimivat pelaajan jolla ei kulje ja joka haluaa lähteä takaisin Eurooppaan.

Harvinaisempia on sitten Boninon kaltaiset kokeneet pelaajat joita ollaan lähettämässä alas ja jotka eivät halua AHL:ään mennä. Näissä taitaa enemmänkin olla sitten kyse kirjoittamattomasta säännöstä jossa tuon kaltainen veteraani on ansainnut sen aseman, että saa itse valita missä pelaa eikä tätä sitten poimi joku joukkue johon ei halua mennä, vaan kaverin annetaan läpäistä waiversit ja neuvotella itse missä pelaa.

Boninohan on Hartfordista (jossa Rangersin farmijoukkue pelaa) läheltä New Yorkia ja halusi tulla lähelle kotia ja saada vielä sauman voittaa Cup. Todennäköisesti uuden joukkueenkin kriteerit ovat, että joukkue on lähellä kotia ja siellä on mahdollisuus päästä pelaamaan playoffeja. Tällaisia jengejä ovat oikeastaan Bruins, Islanders, Devils ja Flyers, siinä ja siinä sitten Maple Leafs (ei se Tampereen), Penguins, Capitals, Hurricanes ja Red Wings. Jos ei näistä sopimustarjouksia tipu niin eiköhän ura ollut siinä. Todennäköisesti se on sitä viimeistään tämän kauden jälkeen ja hyvin todennäköisesti ensi kaudella ei enää yksikään Penguinsin Stanley Cup-keväänä 2016 dominoineesta HBK-ketjusta pelaa NHL:ää.

 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 783
Huomennahan ei pelata DEL:liä, joten Til...punakoneen Saksan kohteeksi jäänee u20 Saksa - Tšekki (pelataanko tämäkään Saksassa?) Torstaina olisi Unkari-Liettua. USAssa paljonkin mahkuja. Saas nähdä onko tuliaisia.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 955


Mites tällänen arpa? :D. Pelannu Saksassakin näemmä.
 

Nade

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
819
Huomennahan ei pelata DEL:liä, joten Til...punakoneen Saksan kohteeksi jäänee u20 Saksa - Tšekki (pelataanko tämäkään Saksassa?) Torstaina olisi Unkari-Liettua. USAssa paljonkin mahkuja. Saas nähdä onko tuliaisia.
Ei pelata, mutta Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla eli Oberligassa olisi yksi ottelu. Ehkä sieltä on joku iso vonkale tulossa ;)
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
499
Kamina oli melkein sammunut, heitin sinne kilon näkkileipää ja Juupen painitrikoot.
 

Peltomaa18

Rivipelaaja
Viestejä
37
Kiitoksia punakone, kiitoksia foorumin Ilves veljet(ja siskot ja henkilöt)!
Pöhinä is bäk!

Surkutteluun ja tilastonikkarointiin ei ollut kiinnostusta osallistua, mutta taas mennään ja siirtorajan päätyyn asti.

Camaan!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös