Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Kärpät 2.2.2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 947
Jos nyt pelataan ensin? Me ollaan jumalauta sarjakärki mutta ei sekään riitä.

Mennään taas tuloksien taakse. Onhan tasoerä ihan hemmetinmoinen. Kärpät oli edellisellä visiitillään aivan yhtä ylivoimainen ja pelikin oli aivan samanlaista. Kärpät on kokenut kyllä upean muodonmuutoksen Marjamäen ajoista. On ehdottomasti mestaruustaistossa.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 601
Miten ihmeessä tuo Kärppien 25 sai painaa taas kiekotonta Palveta kaksin käsin laitaan tuon tilanteen jälkeen?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
Kärpät parilla pullamaalilla kaks eteen ja kun ei Kärpät itse lahjoittele ja Ilveksen hyökkäyspeli onnetonta, niin eipä tässä ihmeitä tarvi odotella,
 

Nuhapumppu

Rivipelaaja
Viestejä
94
Kyllä tämä on ollut melkein koko kauden yhtä tylsää katsottavaa. Joka ottelussa ollaan jalalla jäljessä ja välillä voitetaan yksilöiden huom! ei joukkueen tai pelitavan takia. Lähinnä ärsyttää se, että ei tota räpiköintiä voi kutsua viihteeksi vaikka voitettaisiinkin. Pendo menee jatkamaan Leijoniin hidasta pelitapaansa, joka voi Jalosen tapaan tuoda menestystä, mutta ei nykyään Liigassa.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 885
Voisiko Meskasen vaihtaa tuosta johonkin toiseen? Stransky ja Kodytek kärsii, kun ei Mese nyt ole ihan kunnossa tai jotain... Voisiko siihen joku vaikka Suomi mennä niin ehkä saisi jotain
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 885
Ensimmäistä kertaa huolettaa että Pennasen pelikirja ei vaan riitä maagikko Mäntymaalle. Laadukkaalla kulmapelillä ei kannuja nostella.

Nyt kun pelataan oikeasti playoff-kiekon vaatimustasolla ollaan valovuosi perässä. Haisee todella vahvasti viime keväältä.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 410
Jokkepappan ohjeilla..

IMG_6665.jpeg
 

Pentti Annanen

Luottopelaaja
Viestejä
1 733
Jos nyt pelataan ensin? Me ollaan jumalauta sarjakärki mutta ei sekään riitä.
Olemme tämän pelin jälkeen sarjassa kolmas pistekeskiarvolla, joka on oikea mittari eri ottelumäärillä. Se tosin ei ole oleellista, huolestuttavinta on se, että etenkin puolustuspeli on ollut kamalaa koko ajan. Selitykset sitten ovatkin vaihtuneet treenijumista aina tähtien asennon kautta härkäviikkoihin.
 

Jekimovs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
107
Nyt vois ruveta buukkailemaan Antti Tuiskun etc. keikkoja pleijarien ekalle ja toiselle kierrokselle vaikka jokaselle pelipäivälle.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös