Ilvesfoorumin kipinävahti 2024

Status
Viestiketju on suljettu.

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 853
1706733182624.jpeg
 

Länkkäri

Rivipelaaja
Viestejä
20
Vaihtoi nimensä Haikuri out

Mutta älkää ny perhana luovuttako. Jos katseet on ulkomailla kuten jo aikaisemmin todettu, niin tässä on vielä pari viikkoa aikaa kalastaa.
Tähän mennessä manifestointi on tuonut jo Nikun. Kannattaako tässä kohtaa enää edes luovuttaa kun näyttöä tän ketjun toimivuudestakin on?
 

Duck You

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
359
Tästä ei pitäisi joutua edes keskustelemaan. Lapid pelaa SaiPassa, koska Lapidille ei olla nähty mitään käyttöä Suomen kärkijoukkueissa. Sillä että onko Lapid Bauta parempi ei ole yhtään mitään merkitystä, joten turha argumentti @Duck You :lta. Ilves ei voi pelata sentterikorttiaan hankkimalla Lapidia joka saattaa olla Bauta parempi tai sitten ihan turhake, vaan Ilveksen on pyrittävä hankkimaan lähtökohtaisesti huomattavasti näitä kumpaakin parempi ja ennen kaikkea varmempi sentteri.

Toki, mutta eihän tuo ollutkaan se alkuperäinen argumentti. Tottakai toivon että tähdätään korkeammalle. Puhe olikin hypoteettisesta skenaariosta.

Antaa olla, turha jatkaa tätä pidemmälle.
 

Schweinstein

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
460
Helvetin vakavaahan tämä onkin kuin yksi trollitili sai puolet palstasta hermostumaan minulle kun en uskonut kyseisen kaverin paskapuheita.
Erona se että se trollitili sai positiivista säpinää, hyvää juttua ja naurua aikaan.

Sää sait aikaan, no, lähinnä paskaa
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös